5.

5K 191 4
                                    

-Nagyon szépen köszönöm az ebédet és a teát .-mosolyogtam rá ,majd hátra dőltem , s a hasamra tettem a kezem ,mert teli lettem .
-Egészségedre . -dörmögte ,majd megitta az utolsó korty teáját . -Szóval van esetleg még esetleg más ötleted a klubbal kapcsoltban?-faggatott miközben kissé eltolta maga elől a tányérját ,hogy fel tudjon könyökölni.
Felkönyököltem ,majd az állam a tenyerembe tettem úgy tartottam a fejem ,s elnéztem a part felé . Gondolkodásba estem ,Damian hagyta ,hogy teljesen magamba szellemülve törjem a fejem , s így nem szólalt meg .
-Szerintem lehetne még többet kihozni belőle .
-Értem . Hallgatlak . -dörmögte ,majd várta ,hogy fel vegyem vele a szemkontaktust .
-Hatalmas terület és csak este van kihasználva .Lenne rá kereslet ,hogy össze jöveteleket , bálokat , partikat lehessen ott tartani . Este pedig ügye diszkó . Havi egy alkalommal mondjuk lehetne egy negyed óra ,mikor ingyen van a kevesebbet fogyó pia , így nem marad ránk , s nem pazarolnánk . Ha növelnénk a forgalmat lehetne még egy pult ,mert ezt négyen is alig győzzük majd . Jó lenne szezon estéket tartani tudod ...-hallgattam el mikor rá eszméltem ,hogy tejesen bezsongtam ,s lehet kisé túl buzgó lettem.
-Bocsánat .-sütöttem le a fejem.
-Folytasd.-sürgetett .
-Szóval .-nyeltem egyet .-Halloween-i buli ,Valentin nap , Nyár köszöntő , mikulás buli ilyesmi. Ilyen partikra mondjuk habgépet lehetne kölcsönözni a füst gép mellé. Mondjuk ruha kodex is jó ötlet  ,hogy csak jelmezben lehet be lépni  . VIP-es szektort is kialakíthatnánk, melyet külön bérelni is tudnának  . -folytattam tovább lelkesen .
Elmosolyodott . Nem pici apró mosoly ,hanem az a fülig érő . Ki villantak a fehér fogai ,amitől én teljesen ámulatba estem .Hihetetlenül szexi ha mosolyog .
-Ez igen !-mosolygott tovább. -Mióta van ez odabent ?-mutatott rá a fejemre .
-Volt egy alap ötlet,most egy picit tovább gondoltam. -pirultam el tetőtől talpig.
-Ilyen emberekre szükségem lenne a reklám ügynökségnél is .-dörmögte , amitől nekem el állt a szavam .-Szeretnék veled valamiről beszélni . -komolyodott el .
-Elég komolynak hangzik .-motyogtam ,majd megtörtem a szemkontaktust .
-Mind a ketten felnőtt emberek vagyunk ,s tudjuk azt mit miért teszünk . Nagyon okos és értelmes lánynak gondollak . Lenne egy ajánlatom ,viszont annyit kérek ,hogy mielőtt azonnal döntesz aludj rá egyet ,és persze ez maradjon kettőnk között .
-Miről van szó ?-tett kíváncsivá,s ismét egymás szemébe néztünk.
-Tudomásomra jutott ,hogy van elég sok tartozás a neveden . Azt is megtudtam ,hogy két munkahelyből már csak egy van ,így tudom ,hogy a kifizetése elég nagy fejtörést okoz . Szeretnék segíteni ebben .
-Mégis hogyan ?Honnan tudtál meg ilyeneket ?-tett kíváncsivá .
-Kifizetem  az összes tartozást ami valaha a neveden volt .Így új életet kezdhetsz ,nyugodtan .
-Miért tennéd ?-lázadtam fel .-Remélem nem azt akarod mondani ,hogy cserébe feküdjek le veled ,mert ebben a szent percben láttál utoljára ! -tettem egy tincset a fülem mögé .
-Nem ,vagyis nem egészen . Szeretnék cserébe egyetlen egy dolgot kérni . 
-Mégis mi az ?-kérdeztem vissza halkan.Féltem ,hogy olyan kérdést tesz fel, ami megfogja nehezíteni a következő  találkozásunkat.
-Szeretném ha hozzám jönnél persze csak papíron .
-Neked teljesen elmentek otthonról ?Hiszen alig ismerjük egymást .Damian ezt te se gondolhatod komolyan ! A főnököm vagy ! -estem neki .
-Hallgass meg kérlek ! Ez az egész egy látszat  házasság lenne . Mindenkinek azt kell hinni ,hogy igazi . Hozzám  költöznél , persze külön szobád lenne ,mind ezt egy évig . Egyikünk se kezd mással addig ,hogy nehogy kiderüljön az egész .
-Neked ez miért is lenne jó?-értetlenkedtem . Folyamatosan kavarogtak bennem az indulatok és érzelmek .
-Ha igent mondasz ,mindenbe beavatlak addig nem . Hatalmas a tét számomra . Egyet kérek ,hogy most ne dönts , tudom ,hogy rá vágnád egyből ,hogy ki van zárva .
Még szép .  Ezer érv szól  az ellen ,hogy máshogy döntsek . A főnököm , én pedig a beosztottja vagyok. Ha jól számolom harmadjára találkozunk . Mindenki rólam beszélne , én pedig azt  ki nem  állhatom.  Rendben van ,hogy nem terveztem egy újabb fickóba bele szeretni, de azért ha már hozzá megyek valakihez , akkor legalább szerelemből tegyem .Egyszerre dühös voltam ,csalódott és zavarodott .Nem tudtam eldönteni ,hogy felpofozzam  e vagy  üljek tovább ,s a padlót vert állam próbáljam felvenni .
-Szeretnék haza menni . - motyogtam .
-Rendben . Fizetek és indulunk .
Bólintottam . Megvártam míg vissza ér .Azt hittem ,hogy ez már nem lehetne kínosabb. Pedig ezerszer kínosabb volt az a tíz perc kocsi út , ami csöndbe telt . Illedelmesen megköszöntem az ebédet,majd elköszöntem.
Gondolataim tengerén sétáltam be az épületbe,s felsétáltam az elsőre . Nem tudtam eldönteni ,hogy sírjai vagy nevessek . Ennyire elkeseredettnek néznék ki ? Zuhanyozni indultam , majd a kanapén helyezkedtem el  .Fél álomba lehettem ,mikor megcsörrent a telefonom .
-Annyira köszönöm ! Soha nem fogom tudni ezt meghálálni .-sikított bele a telefonba .
-Ne viccelj Polly .Szerettem volna ,ha végre boldog lennél .-motyogtam . Az élet kedvem a béka segge alatt volt . Nagyon komolyan elgondolkodtam azon mi tévő legyen . Pár napja kaptam egy kilakoltatási végzést , így el kell hagynom az a lakást amit a szüleim hagytak rám. Most meg jött Damian ajánlata , amit ésszerű ember elfogadna , hogy megmentse a lakást , ám a szívem óva int ettől .
-Ezt meg kell ünnepelnünk!-
-Polly imádlak ,de semmi hangulatom nincs ,ígérem be pótoljuk .Fáradt vagyok .-ásítottam .
-Na akkor pont azért megyek át hozzád , s kitomboljuk magunkat ,hónapok óta nem pihentünk ,most oda csapunk neki .-sikítozott ,majd mielőtt szólhattam volna kinyomta . Eltartottam a fülem mellől a telefont ,s néztem ,hogy ez most mi is volt valójában . Kinyúlt pólóban  feküdtem a kanapén ,s tudtam ,hogy Polly nemsokára itt lesz ,hiszen 1 utcányira lakik.

Azt szerettem volna ,hogy ez a két nap úgy telik el ,hogy begubózok a kis lakásba ,behúzom a függönyöket ,s mindenki békén hagy,persze ez nem jön össze ,mert Polly a fürdőszobában készül ,s telefonál a főnökünkkel . A szekrény előtt állva vakarom a fejem ,s próbálom kitalálni mit vegyek fel . Ekkor kivágódik a fürdő ajtó ,s mellém siet . Elkezdi túrni a szekrényemben sóhajtozva  .Azt hittem felcsillan egy remény sugár hogy elnapoljuk ezt az egészet .Ám a barátnőm  akkor kap ki magának kéz ruha darabot ,amit ezer éve nem viseltem .
-Na ez tökéletes lesz , én is felöltözök ,utánna ki sminkellek .-kacsintott ,majd a táskájához sétált , s kivett egy kisüveg vodkát . A konyhába sietett , ahonnan két kispohárral tért vissza . -Húzóra .-nyomta a kezembe majd össze koccintotta a poharat .A fekete tépett  nadrágot és egy azonos színű topot  vettem fel amiből ki volt a köldököm .Elmosolyodtam mikor bele néztem a tükörbe . A felsőt otthon szoktam használni pizsoma ként mert kényelmes ,most meg ebben megyek bulizni. Polly kérdezgetni kezdett ,hogy miért vagyok ilyen szótlan .
Arra fogtam a bajom , hogy új munka után kell néznem .Nem bíztam meg senkiben . Nem szerettem volna beavatni mindenbe . Tanultam a rég múlt rossz döntéseimből.

VonzódásWhere stories live. Discover now