7.

4.9K 197 4
                                    

Az 59 emeleten beütött egy kódot ,majd kivágódott előttem ,s kitárta a karjait .
-Érezd otthon magad . -dörmögte,majd eltűnt egy márvány oszlop mögött . -Kérsz enni?
-Nem !-motyogtam . -Ez annyira ciki .-csaptam megint a homlokomra ,majd mikor éreztem ,hogy elkezd velem forogni minden leültem a kanapéra . A kanapé olyan kényelmes volt ,hogy szinte bele süllyedtem .
-Mi a ciki?-sétált felém egy pohár vízzel .
-Most kezdjem el sorolni?-nevettem fel . -Az egész el van cseszve .
-Micsoda?-helyezte el magát mellettem kényelmesen ,s várta a kiborulásom.
-Minden!Eddig is egy nagy rakás szar volt az életem ,na most meg ...erre itt kötök ki a főnököm lakásába .-ittam bele a poharamba ,majd letettem . Magam is meglepődtem az őszinteségi rohamomon.Ennél hülyébbnek már úgy sem nézhet .
-Mia én az ajánlatomon felül is szívesen segítek . Nem fogok hazudni nem tizen évesek vagyunk már ,hogy azért mondjak  valami kamu szöveget ,hogy megfektesselek . Persze ,mint nő tetszel ,de nem áll szándékomba kikezdeni veled . Szerintem nagyon talpraesett ,kitartó ,karakán csaj van , aki bármit képes elérni egyedül is.
Tetszek neki ,mint nő? Hát ez jó . Nekem is tetszik,mint férfi .Sőt be is indítja a fantáziámat ,de az életembe nem fér bele egy férfi aki még több problémát tud okozni .
-Talpra esett?-kérdeztem vissza . -Elvesztettem az amiért eddig küzdöttem . Kilakoltatnak a jövő héten. Ilyen egy remek ember ? -sírtam el magam.
-Hé!-szólított fel ,majd azonnal a karjaiba zárt . Évek óta nem éreztem ekkora biztonságot ,mint az ő karjaiba . Olyan régen ölelt meg így valaki ,hogy még jobban sírni kezdtem . Kissé eltolt magától ,s elmosolyodott . Letörölte a hüvelyk ujjával a könnyem .-Megoldunk mindent , de ahhoz az kell ,hogy elmesélj nekem mindent .
-Akkor itt ülhetsz párnapig .-motyogtam zavaromban .
-Van időm .-kacsintott .Felállt ,majd levette a zakóját . Alatta egy kék rövid ujjú  póló volt . Hihetetlenül nézett ki . Mikor rájöttem ,hogy őt bámulom zavarba jöttem . -A vendégszoba átalakítás alatt , de alhatsz a szobámba én majd alszok a kanapén . Adok egy pólót és akkor tudsz mesélni. Gyere .-bólintott a fejével balra . Elsétáltunk a kandalló előtt ,majd be egy hatalmas fekete szürke színekben pompázó szobába.
-Damian igaz ,hogy részeg vagyok , de ez annyira kínos nekem . Ne te aludj a kanapén ,majd alszok én ott. -dőltem neki az ajtófélfának.
-Ezt verd ki a fejedből Mia . -mikor a mondat végére ért ,elsétált  a szekrényéhez.-Egy póló elég?
-Igen .-néztem végig magamon .

Miután átöltöztem ,leültünk Damian ágyára beszélgetni . Elmeséltem neki elég sok mindent . A végen  azt vettem észre ,hogy úgy beszélgetünk mintha ezer éve ismernénk egymást . Hihetetlen milyen könnyedén meg tudtam előtte nyílni . Biztos voltam benne ,hogy hatalmas ökörséget követek el , de már nincs veszteni valóm .
-Rendben!-szálaltam meg egy hatalmas szünet után a plafont bámulva .
-Tessék? -fordult felém Damian hirtelen .
-Hozzád megyek ! -jelentettem ki hatalmas lazasággal. Furcsa de nem idegesített a dolog . Inkább barátként tekintek rá. Őszintén inkább hozzámegyek, mint egy olyanhoz aki megver .
-Rendben,akkor a részleteket megbeszéljük ha felkeltünk.-csukta be a szemét . Én is felé fordultam ,s elbambultam az arcán ,megakartam várni amíg elalszik , s kiosonni a nappaliba , de elaludtam .

Csönd volt . Valaki átkarolta a derekam ,s a hátam mögött szuszog . Azt hittem csak álmodtam ,de ezek szerint nem . Óvatosan mozdultam ,nehogy felébresszem Damiant . Kimásztam az ágyból , s halkan a mosdóba siettem ,majd felfedező útra indultam . A hatalmas előtérbe érve meglepődve tapasztaltam ,hogy már majdnem sötétedik . Felvettem gyorsan a ruhám,s próbáltam elérni Polly-t közben . Nem vette fel . Valahogy meg szerettem volna hálálni Damiannak ,hogy aludhattam nála , s kicsit könnyíteni szerettem volna a lelkiismeretemen. Évek óta nem szundítottam négy óra hosszánál többet .Nagyon pihentetően aludtam mellette . Miután megtaláltam a konyhát szét néztem mit tudok főzni neki reggeli és ebéd gyanánt.Szerettem volna egy apró gesztussal kedveskedni . Meglepődve tapasztaltam ,hogy müzlin és szendvicsnek valón kívül nincs más nála . Tudom ,hogy megteheti ,hogy éttermekbe járjon , de azért itthon ha megéhezik mit eszik?
Elővettem a bacont ,hogy megsüssem ,majd minden szendvicsnek valót ,s össze pakoltam egy hatalmas szendvics . A tojás tetejére a bacont és úgy fedtem le . Találtam instant kávét, így mellé készítettem neki. Ott hagytam mindent a pulton .Írtam egy cetlit , s be vittem az ágyra ,hogy megtalálja a kaját . Felkaptam a táskám ,majd elindultam a pót anyámhoz ,hogy kibeszéljem mi is történt . Kisé másnaposnak éreztem magam ,de jobb volt a kedvem ,sőt kimondottan jól éreztem magam .Felszálltam egy buszra ,majd a város másik végén le . Deb már azt hitte ,hogy nem is érkezek hozzá . Neki ültünk egy nagy adag kávé mellett csacsogni .
-Biztos vagy benne ,hogy ez jó ötlet ? -ült le törökülésbe mellém a Micky egeres melegítőjében.
-Nincs veszteni valóm . Tudod valamiért ha Damianra nézek nem az jut eszembe ,hogy rosszul fog elsülni .
-Persze értem én szívem ,de te is ember vagy , nem vagy kőből ,mi lesz ha bele szeretsz és ez egy oldalú lesz ?Megint te sérülsz!
-Akkor így jártam ,de legalább anyuék lakását megpróbálom megmenteni ,és a tartozásokat is ki tudom rendezni . Megszeretném beszélni Damiannal ,hogy ugyan úgy dolgozok , s én azt a pénzt szeretném neki törlesztésnek szánni . Most ezért rossz ember vagyok Deb? -simítottam végig a homlokomon .
-Dehogy vagy az Mia . Nekem van egy olyan érzésem ,hogy te már most kezdesz kötődni hozzá .
-Neeeem!Egyszerűen csak évek óta nem volt velem senki ennyire kedves,mint ő ,de semmi több.
-Valami bibi csak van , nem lehet ennyire tökéletes a pasi . -nevetett fel .
-Majd kiderül . -mosolyodtam el .
-Csak ne szeress bele.-tette a térdemre kezeit .
-Nem fogok.-nyugtattam .
Benne van a pakliban ,hogy esetleg megkedvelem, de nem akarok még egy férfit az életembe.Az egy év után szépen elválunk és kész . Új életet kezdek önállóan . Nincs egyetlen egy hímneműre se szükségem,hogy elérjem a céljaimat .Kivéve most ,de ez most kölcsönös .
-Mindenki előtt,így lesz előadva?
-Igen . Erről csak te fogsz tudni !-kacsintottam .
-Megtisztelés.-ölelt magához .
A nap folyamán Polly nem volt elérhető , így Deborától kértem egy tiszta felsőt ,hogy vele együtt menjek be a klubba ,a kulcsomért. Deb egy számmal nagyobb ruhákat hordott így nem nagyon volt más választási lehetőségem mint egy hosszú ujjú top amit körbe tudtam kötni a derekamon . Hálás voltam ,hogy ennyire számíthattam rá bármikor pedig pár évvel idősebb ,mint én . Egy rossz kapcsolatból lett a kisfia ,akit mai napig egyedül nevel . Debora anyukája is velük él így van aki a gyerekre vigyáz amíg Deb letolja a műszakot .Tíz óra után egy kicsivel már a klubban pakolásztunk a csajokkal . Muszáj voltam megvárni,hogy Conor és Polly be essenek ,hogy haza tudjak menni . Épp a galériára sétáltam fel mikor Damian jött be a hátsó ajtón . Szinte azonnal rám nézett ,én pedig mentem tovább .A galérián megigazítottam a kanapékat ,majd letöröltem az asztalokat . Hallottam ahogy cipő kopog a fa lépcsőn . Felemeltem a tekintetem és a ,,vőlegényem,, volt az .
-Szia .-köszöntem rá kedvesen .
-Szia .-válaszolt .-Eltűntél, de köszönöm a reggelit ,nagyon finom volt .
-Nagyon szívesen .Dolgom volt .-motyogtam ,majd felálltam , s megálltam előtte .
-Készen állsz?-mosolygott rám.
-Fogalmam sincs . Egy ringyónak érzem magam Damian.
-Ne butáskodj! Nem vagy az . Nem történik semmi testi kontakt köztünk. Persze csak ha úgy akarjuk .-kacsintott .
-Damian! -szóltam rá .
-Bocs ,poénnak szántam . Megvárjuk akkor Conorékat és együtt lelépünk?
-Igen . -mosolyogtam el ,majd elsétáltam mellette ,hogy vissza menjek a pulttól .
-Akkor mától hivatalosan is udvarolok .-nevette el magát . -Nagyon jól nézel ki .-bókolt azonnal . Nem tudtam ,hogy ezt a játék része vagy így is gondolja. Elmosolyodtam . Cinkos társak voltunk . Próbáltam nem rosszként felfogni ezt az egészet . Jól akarom csinálni ,hogy anyuék lakását meg tudjam menteni . Tudtam ,hogy Kate fogja legelsőnek pedzegetni ,hogy köztem és Damian között van e valami . Most pont kapóra jön ,hogy pletykás .

VonzódásWhere stories live. Discover now