9. BÖLÜM

19.2K 850 43
                                    

Veeeeee işte yeni bölümümüz yayınlandı
koşun koşun gelin ... 🤩🤩


Savaştan devam

Kendimi bir kayanın arkasına hızla attıktan sonra çatışma bir süre daha devam etti, sesler kesilince kayanın arkasından kafamı kaldırdım ve o sırada bana doğru gelen Salihi gördüm.

Tam bana yaklaşmışlardı ki bir silah sesi duydum hızla arkamı döndüğümde alnının ortasından vurulmuş teröristi gördüm o sırada Salih telsizden biri ile konuştu sonra hemen benim yanıma geldiler.

" Komutanım iyi misiniz?"

"İyiyim Ali şu ellerimi çözünde hemen gidelim burdan"

" Emredersiniz komutanım "

Ali'nin ellerimi çözmesi ile hızla geldikleri yere doğru gitmeye başladık.her ne kadar yürüyünce yaralarım sızlasada sesimi çıkarmıyordum.

Timin olduğu yere geldiğimizde ben bir kayanın üstüne oturdum ve Salihten haber beklemeye başladım tam o sırada birinin bana seslendiğini duydum hızla arkamı döndüğümde karşımda askeri üniformalı bir kadın görmeyi beklemiyordum.

Tanışmamız sonucunda yeni gelen yüzbaşı olduğunu öğrenmiş oldum şaşkınlığım hala devam ederken Salihin yanımıza gelip gitmemiz gerektiğini söylemesi ile kendime geldim ama tam o anda ikinci bir afallama yaşatacak sözler söyledi

Yıldız komutan.
"Haa bu arada Savaş komutan kadın olmam bir şey değiştirmez sonuçta bende sizin gibi eğitimlerden geçtim ve emin olun sizden bile daha iyi işler yapmışımdır."

O anda beni afallamış bir şekilde bırakıp timin yanına gitti Ömerin yanıma gelip gitmemiz gerektiğini söylediğinde kendime geldim.

Yaklaşık bir yarım saatlik yürümenin ardından helikoptere binmiş ve karakola gelmiştik bizi helikopter pistinde Rıza albay bekliyordu tim selam verdikten sonra dinlenmek üzere gittiler sadece ben ve Yıldız komutan kalmıştık.

" Sağa sağlim dönmenize sevindim çocuklar , Savaş sen hemen revire git ve yaralarına bir baktır Yıldız sende bi revire git ve ondan sonra yanıma gel"

" Emredersiniz komutanım "

İkimizde aynı anda konuşunca birbirimize baktık ve revirin yolunu tutuk, acaba o neden revire gidiyor, ah Savaş iyice delirdin revirde ne işi olabilir ya bir yeri ağrıyordur ya da yaralanmıştır.

" Siz neden revire gidiyorsunuz Yıldız komutanım?

" Operasyon sırasında yaralandım önemli bir şey değil ama Rıza albayın kesin emri"

" Geçmiş olsun Yıldız komutanım, yaralar aksatmaya gelmez askerliğin sonlanmasına kadar gider yoksa"

" Bana bir şey olmaz Savaş komutanım merak etmeyin "

Revire geldiğimizde ikimizde sustuk kapıyı açıp önce onun geçmesini bekledim o geçince bende içeri giridim.

" Buyrun komutanım"

" Nazlı hanım Yıldız komutan yaralandı önce onun yarasına bakın sonra benimkilere bakarsınız"

" Tabi komutanım siz şöyle uzanın Yıldız komutanım sizide şöyle alayım"

Yıldız komutanın revir yatağına oturup omzunu açması ile şok yaşadım kadının önemli bir şey yok dediği kurşun yarası oldukça kanamışa benziyor ve büyük ihtimalle kurşun içeride kalmış .

DAĞLARIN SÖNMEYEN YILDIZI(HAYALET)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin