1.BÖLÜM

51.8K 1.4K 216
                                    

Arkadaşlar benim ilk kitabım olacak inşallah o yüzden oy ve yorum desteklerinizi bekliyorum:):):)


Karşımdaki şerefsizin yalvarmalarını dinliyordum yine bunların hepsi böyleydi zora geldikleri anda her şeyi söyler herkesi satarlardı bide bu şekilde ülke kuracağız diyorlar.

"Yalvarırım yapma ne dediysen yaptım ne sorduysan söyledim yapma ."

"Evet ne dediysem yaptın ama seni öyle serbest bırakacağımı düşünmedin herhalde sen bile bu kadar salak olamazsın sen benim askerime kurşun yağdır sonrada yaşayacağını düşün öyle mi ? O zaman daha çok beklersin "

O bana yalvarmaya devam ederken ben çoktan silahımı çekip onu tam kalbinden vurmuştum ve alnına babamın bana özel yaptırdığı ay yıldız işlemeli bıçağımla işaretim olan "ay yıldızı "çizip o mağaradan aldığım bilgilerle birlikte ayrıldım .

Hemen sığınağıma gidip bu bilgileri özel kod ile komutanlığa gönderdim bu bilgiler belki bu pislikleri tamamen temizlemeyecek ama bir kısmını temizleyecek en azından ve ben kanımın son damlasına kadar soylarını tüketmek için savaşacağım .

Benim adım yıldız ama yıllar önce ışığı södürülmüş bir yıldız hala kulağında annesinin ona söylediği ninni çınlayan yıldız(yukarıda medyadan açıp dinleyebilirsiniz)... 12 yaşında gözleri önünde annesine ve babasına işkence yaparak öldürülen,minik bedeninin aldığı darbelere rağmen hala yaşayan bir yıldız .

İşte ben o günden beri babamın ve annemin izinden gideceğime yemin ettim onların intikamını almadan ölmeyeceğine yemin ettim.

Ben efsanelerin(Kara-gölge) kızı yüzbaşı yıldız nam-ı diğer HAYALET 5 yıldır dağlarda yaşayan askerimin ne zaman yardıma ihtiyacı olsa yanında olan bir bordo bereliyim.

Ben yine düşüncelere dalmışken bilgisayarıma bildirim geldi hemen açıp baktım ve özel kod ile gönderilmiş olduğunu anladım,

hemen kodu çözüp ne olduğuna baktım benim yakınlarımda bir bölgede 12 kişilik bir timi pusuya düşürmüşler ve yaralılar varmış normalde acil olmadığı sürece benimle iletişime geçmezler ama bu durum farklı hemen hazırlandım ve yanıma fazladan mühimmat aldım verilen kordinatlara doğru gitmeye başladım.

TİM KOMUTANI Savaş'tan Devam

"Yasin Ömerin durumu ne koçum "

"Durum iyiye gitmiyor komutanım en kısa zamanda hastaneye gitmesi lazım yoksa.."

Allah kahretsin bizi çok fena sıkıştırdılar burdan nasıl kurtulacağız bilmiyorum ama biz türk askeriyiz kanımızın son damlasına kadar savaşacağız ne olursa olsun.

"Komutanım benim mermim bitti"

"Benimde bitti komutanım"

"Kimin mermisi var şu anda"

"Konutanım benim Alinin,Yasinin,Salihin,Murat'ın yarım şarjör mermisi kaldı"

"Benimde yarım şarjör kaldı"

Biz kendi aramızda konuşurken telsizden bir ses geldi

"Ne oldu esker mermiz mi bitti yoksa ! Gelin teslim olun uğraştırmayın bizi nasıl olsa burdan kurtuluşunuz yok hahahahaha"

"Ulan yavşak biz size teslim olacağımıza ölürüz daha iyi sen daha Türk askerini tanıyamamışsın.

Biz sizin gibi korkak değiliz bizim kanımızdan cesaret akar ama sen nerden bileceksin ancak böyle atıp tutabilirsin "

DAĞLARIN SÖNMEYEN YILDIZI(HAYALET)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin