🔥

2.4K 201 228
                                    

Bölüm hakkındaki düşüncelerinizi yorum olarak yapmayı unutmayın. ❤😈

İtalik yazılan yerler tanrısal anlatım (Hades, Zeus, Ares, Demeter, Poseidon baba ve Hera abla😈)

İyi okumalar.❤😈

Regina

Kurt formuna kendi isteğim ile ilk defa dönüştüm. İlk dönüştüğümün aksine daha az acıdı ve ilkinden daha vahşiydim. Kısacası inanılmazdı!

Canavarı kurt formuma dönüşüp parçalara ayırdım. Kurt formumda iken kaçma sırası canavara gelmişti. Ama onu hemen bulup kolaylıkla parçalara ayırdı.

Kurt formumda iken farkettim ki, istediğim herkesi kolaylıkla bulabiliyorum. Ayrıca bütün duyularım en üst düzeyde çalışıyor ve karanlıkta çok iyi görüyorum.

Neyse, konumuz bu değil. Ben bu sikik yerden nasıl kurtulacağım!?!!! Sakin olup düşünmeliyim ama ilk önce kendime giyecek kıyafetler bulmalıyım.

Eve girip eskiden amcamlarda kaldığım zaman kullandığım odama doğru yürümeye başladım. Odaya girip dolapta ki eski kıyafetlerden alıp banyoya doğru yürümeye başladım.

Küvet'e soğuk su doldurup girdim. Fazla mı rahatım? Kesinlikle hayır. Zaten rahat olmak dışında ne yapabilirim ki!? Buradan kurtulmayı deneyeceğim ama ilk önce rahatlamam lazım.

Islak saçlarımı sıkı bir at kuyruğu yapıp evden dışarıya çıktım. Umarım beni kurtarmanın bir yolunu arıyorsundur Kai!

Benim bedenimi lanet bir bataklığın gölünde yaktılar. Geri dönmem için bir gölde büyü yapmam lazım. Burda ki tek göl Mystic şelale de var. Hadi gidip biraz sihir yapalım o zaman!

Neden işe yaramıyor lanet olası büyü!? Gölün ortasına kadar yüzüp gözlerimi kapatarak odaklanmaya başladığımda ormanın içinde sesler geliyordu. Bir dakika bu sesler sanki etraf yıkılıyormuşcasına gürültü.

Gözlerimi açıp etrafa baktım. Ama ben böyle işin içine... Kai olmadığı için burası yıkılıyor! Sikerim ama böyle işi yaaa!!!

Sinirle suya yumruk atıp ellerimle başımı tutum. Ben ne bok yiyeceğim ya! Bir dakika neden beni vücudum ısınmaya başladı. Siktir ben... suyun içinse yanıyorum!!!

Büyücülerin olduğu ormanın derinliklerinden Kai onların ortasına doğru yürümeye başladı. Onu fark eden büyücüler geçmesi için yolu açıp başlarını eğdiler.

Kai, kafasında ki kapşonu indirip etrafında ki büyücülere bakarak "Onu hemen bulsanız iyi olur!" Tehditkar bir ses tonuyla emir verdi. Büyücüler onu başıyla onaylayıp arkalarına dönerek yürüdükleri karanlıkta yok oldular.

Leo ve Cheryl küçük kızları ile beraber Mystic şelale de aile kampı yapıyorlardı. Ikisi de orta yaşlarında aşkı birbirlerine bulup evlenmişlerdi. Evliliklerinden kısa bir zaman sonra Cheryl kızı Regina ya hamile kalmıştı.

Leo, kızına öldüğünü sandığı kuzeni Regina'ın adını vermişti. Cheryl de ikinci adını gökyüzünü andıran gözlerinin adını vererek Sky koymuştu. Bu adı vererek kuzeninin değerli minik kızıyla yaşam bulmasını dilemişti.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 16, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Köken Vampirler / TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now