🔥

6.3K 326 234
                                    

Bölüm hakkındaki düşüncelerinizi yorum olarak yapmayı unutmayın.❤

Multimedya da ki Regina.

İyi okumalar.❤

Regina Blood

Selam lanet olası günlük!

Bu gün nasılsın? Ben bok gibiyim. Neden mi? Stefan, amcam tarafından zorla günlük tutturuluyorum! Neymiş yazıp ileride okuduğumda ona teşekkür edermişim. Lan ben derste not tutmayan üşengeçlikten ödev yapmayan biriyim! Banane günlükten.

Devamsa malikanenin çift kişilik koltuğunda uzanmış elimdeki günlüğü yazmaya çalışıyorum! Ben gidip mutfakta yemek yapan Damon amcamla uğraşmak istiyorum yaa!

Stefan amcam, karşımda duvara yaslanmış gözlerini kısarak bana bakıp "Bir sayfa yazmadan Damon'un yanına gidemezsin Regina!" Dedi.

Sinirle koltuğun üzerindeki yastığı yere atıp isyan ederek "Neden ben!" Dedim. Stefan amcam, başını olumsuz anlamda sallayıp "Regina!" Dedi. Oflayarak kalemi elime alıp lanet günlüğe bastırarak yazmaya başladım.

Anlamıyorum neden Leonardo iti partilerde koparken ben burada günlük tutuyorum! O bir gelsin yanıma onunla konuşan en adi... sen anladın günlük.

Sevgili babacığım da bu gün meslektaşı ve sevgilisi doktor Ezgi ile yemeğe çıkacağı tutmuştu!  Bunlar kesin bana kardeş yapıyorlar. Neyse aklımda ki şu fesat düşenceleri atayım.

Evimiz ormanın içinde olduğu için babam tek başıma evde durmamı istemediği için beni buraya tek başıma göndermişti. Onca yolu bisikletimle karanlıkta geldim. Normalde korkmam ama bu gün nedense izlendiğimi hissediyordum. Aslında bu izlenme hissi bir haftadır var.Bir dakika bir sayfayı doldurdum hadi bay!

Günlüğü kapatıp sahte bir sinirle ortadaki sehpanın üzerine koyup "Bitti!" Dedim. Stefan amcam gözlerini kısarak "Sana güveniyorum." Dedi.

Gözlerimi devirip ayağa kalkıp swettimin kapşonunu kafa geçirerek "Ben seninle konuşmuyorum yaşlı moruk!" Dedim ve arkama dönüp mutfağa doğru yürümeye başladım.

Stefan amcam, ona yaşlı moruk dememden nefret eder. Stefan amcam arkamdan "Ben seninle aynı yaşta gözüküyorum!" Dedi. Alayla mutfağa girerek "Ama yüz küsür yaşındasın moruk!" Dedim.

Damon amcam, bir yandan ıslık çalarak dans ediyor bir yandan da soslu makarna yapıyordu. Gülerek "Favori amcam yine döktürüyor!" Dedim. Damon amcam, göz kırpıp elindekileri bırakıp ellerimi tutarak beni dans etmeye başladı.

Damon amcamla birlikte mutfakta saçma sapan dans figürleri yapmaya başladık. Stefan amcam, mutfak kapısına yaslanıp alayla bizi izlemeye başladı.

Birden burnuma yanık kokusu gelmeye başladı. Damon amcam telaşla dans etmeyi kesip yanan makarnayı musluğun altına koyarak homurdanmaya başladı. Stefan amcam, gülerek "Hamburger sipariş ediyorum." Dedi ve mutfaktan çıktı.

Ooo hamburger! Koşarak Stefan amcam'ın sırtına atlayıp "Favori amcam olduğunu söylemiş miydim?" Dedim ve ellerimi boynuna sarıp bacaklarımı beline sardım. Damon amcam sahte bir sinirle mutfaktan çıkıp "Az önce ben senin favori amcandım!" Dedi.

Gülerek Damon amcama dil çıkardım. Stefan amcam gülerek "Kıskanma Damon!" Dedi. Damon amcam gözlerini kısarak bize doğru yürümeye başladığında Stefan amcam belindeki bacaklarımı tutup "Sıkı tutun." Dedi ve koşmaya başladı.

Damon amcam, arkamızdan koşarak alayla "Bittiniz siz!" Dedi. İstese bizi bir saniyede yakalar. Ben Stefan amcam'ın sırtında kahkaha atarak "Yapamaz ki!" Dedim.

Ben onların yanında sadece böyleyim. Onların yanında canım acıyınca ağlıyorum, en ufak şeye naz yapıyor ve şakalaşıyorum. Ben ailemin yanında kendim oluyorum.

Dışarıda hiçbir duygumu belli etmiyor Leonardo dışındakilerle gerekmedikçe konuşmuyorum ve muhatap olmuyorum. Erkeklerin içinde büyüdüğüm için biraz erkek gibi davranıyor olabilirim. Bu yüzden bana erkek fatma diyorlar.

Dört erkeğin içinde büyüğünce ister istemez erkek gibi davranıyorum. Ayrıca kız gibi davranmayı sevmiyorum. Bu yüzden kızlarla hiç anlaşamıyoruz.

Kendileri bana ters geliyorlar. Bende bana nasıl gelirlerse öyle davranıyorum. Kasabadaki bütün kızlar resmen bana karşı savaş açmışlar. Beni ezmeye çalışıyorlar bende buna izin vermiyorum tabikide!

Bazı zamanlar zorlandığım oluyor ama ben alıştım bu nefrete. Anlamıyorum neden benden nefret ediyorlar ki. Güzel değilim, gerekmedikçe konuşmuyorum ve erkek gibiyim. Kızları hiç anlamıyorum.

Neyse Damon amcam bizi yemek gelene kadar kovalamış yemekler gelince ise üçümüz salonda oturmuş yemeklerimizi yedik. Şu an oturmuş televizyon izliyoruz. Leonardo neden hala gelmedi? Saat gece yarısını bayağ geçiyor.

Eşofmanımın fermuarlı cebinin fermuarını açıp içinden telefonumu çıkarıp Leonardo'yu aradım. Leonardo telefonumu açmadı! Duşta bile olsa telefonumu açan telefonumu açmadı!

Bunun kesin başına bir bok geldi. Ayağa kalkıp amcalarıma bakarak "Ben Leonardo'yu alı geliyorum." Dedim ve telefonumu cebime koyup dış kapıya doğru yürümeye başladım. Damon ve Stefan amcam birden önümde belirdiler.

Damon amcam, kaşlarını çatarak "Hiçbir yere gitmiyorsun!" Dedi. Stefan amcam beni süzerek "Hemde bu halde!" Dedi. Ne varmış halimde?

Üzerimde üç beden büyük beyaz bir swett. Üzerimde ketcap lekeleri vardı o ayrı. Bunu Stefan amcamdan çaldım. Altımda geniş bir siyah bir eşofman vardı. Saçlarım her zaman ki gibi dağınık bir topuz du. Gözlerim de dinlendirici gözlüklerim vardı.

Her zaman ki halim bu benim. Gözlerimi devirip "Gidicem!" Dedim. Damon amcam, sinirle "Hayır Regina!" Dedi. Sinirle "Çekilin gidicem!" Dedim.

Stefan amcam, oflayarak "Biz gideriz!" Dedi. Kurtların olduğu bölgeye iki vampiri gönderecek kadat aptal mıyım! Dişlerimi sıkarak "Gidemezsiniz! Ölmek falan mı istiyorsunuz? Çekilin!" Dediğimde birden dış kapı açıldı.

Leonardo, sarhoş bir şekilde içeriye girmesiyle yere sırtüstü düşmesi bir oldu. Rahatlayarak derin bir nefes aldım. Çok şükür başına bir şey gelmemiş!

Damon amcam dış kapıyı kapattığında Stefan amcam Leonardo'yu yerden kaldırdı. Leonardo, birden Stefan amcam'ın üzerine kusunca iğrenerek ağzımı kapattım.

Stefan amcam, sabır dilercesine gözlerini kapatarak "Sen ayılınca sana yapacaklarımdan sonra içmeye enerjin kalmayacak!" Dediğinde Leonardo tekrar Stefan amcam'ı üzerine kustu. Damon amcam, iğrenerek "Iyğ!" Dedi. Sanırım bende kusucam! Midem de ki her şey ağzıma geliyor sanki.

Hızlıca arkama dönüp buradaki odama doğru koşmaya başladım. Eğer biraz daha orada kalırsam bende kusarım. Neden bu kadar içti ki! Odama girince midem de ki bulantı gitti. Gözlerim ağırlaşmaya başladığında kendimi yatağıma attım. En iyisi uyumak.

Yorum yapmayı ve vote atmayı unutmayın.❤

Köken Vampirler / TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now