🔥

1.9K 176 236
                                    

Bölüm hakkındaki düşüncelerinizi yorum olarak yapmayı unutmayın. ❤😈

İtalik yazılan yerler tanrısal anlatım (Hades, Zeus, Ares, Demeter, Poseidon baba ve Hera abla😈)

İyi okumalar.❤😈

Regina

Sevgili amcalarımın evinin kopyası olan evde, ne kadar saçma bir cümle kurdum. Neyse, oturmuş elimde ki havluyla saçlarımı kuruluyorum. Güzel bir duş alıp kendine geldim. Ha bu arada o sürtük Regina'ın dediği  canavar mı ya da canavarlar mı?! Her neyse, gelmedi. Gelmesin de!!!

Üzerimde sevgili babacığımın nerden bulduğunu bilmediğim bir elbise vardı. Bu adam benim buraya geleceğimi bildiği için mi bu elbiseyi ve babeti yanında taşıyordu? Ayrıca bu ikisinin rengi neden pembe? Bir dakika bu benim sütyen numarımı nerden biliyor...?!!!

Kafamda deli sorular ama her zaman ki gibi cevaplayan yok. Ayrıca sevgili babacığım olduğum odanın kapısında dönüp elinde ki su şişesiyle kendi etrafında tur atıyor. Kalbi çok hızlı atıyor, hala heyecanlı. Her attığı adımda eski ahşap zeminin çıkardığü ses ve her nefes alışı verişi sinirimi bozuyor.

Başımı olumsuz anlamda sallayıp işaret parmağımı oynattığımda olduğum odanın kapısı açıldı. Bana kaşlarını havaya kaldırmış bir şekilde bakarak "Aman tanrım, güçlerini geri almışsın!" Şaşkın bir şekilde sesini yükselterek dedi. Şu sesinin düzeyini ayarlasa, sevinirim!!!

Saçımı kurutma'yı keserek gözlerine ifadesiz bir şekilde bakarak "Belki." Mesafeli bir ses tonuyla dedim. Kai, elimde ki ıslak saçlarık yüzünden nemlenmiş havlu'yu alıp elinde ki suyu yanıma bıraktı ve arkama oturdu. Kaşlarımı havaya kaldırıp arkama dönerek "Ne yapıyorsun?" Şaşkın bir şekilde sordum.

Kai, beni önüme döndürüp elindeki nemli havlumla saçlarımı nazik bir şekilde kurutmaya başladı. Bunu neden yapıyor? "Saçlarını düzgün kurulamalısın yoksa hasta olacaksın." Uyaran bir ses tonuyla dedi.

Damon, yedi yaşında ki Regina'ın saçlarını kurutarak "Regina saçlarını düzgün kurulamazsan hasta olursun!" Uyaran bir ses tonuyla dedi. Regina, huysuz bir şekilde omuzunu silkerek "Ama amca, ben kurutmayı sevmiyirum!" Mızmızlanarak dedi.

Damon, gülümseyerek "Eğer hasta olursan favori amcan çok üzülür!" Sahte bir üzüntüyle dedi. Regina, hızla arkasına dönüp göz bebeklerini büyüterek endişeli bir şekilde "Amca senin üzülmene asla dayanamam!" Dedi.

Damon, samimi bir gülümsemeyle ellerini Regina'ın yanaklarına koyup hafifce sıkarak "Beni o kadar çok mu seviyorsun?" Merakla sordu.

Regina, onu başıyla onaylayarak "Sakın kimseye söyleme ama ben seni babamdan bile daha çok seviyorum Damon amca." Fısıldayarak keyifle dedi ve tatlı bir şekilde kıkırdamaya başladı.

Damon, Regina'ın alnına küçük bir buse kondurdu ve alnını onun alnına koyarak "Bende seni çok seviyorum, hatta Stefan'dan bile daha çok." Ciddi bir şekilde dedi.

Neden o günü hatırladım ki! Benim gibi bunların hepsi geçmişte gereksiz bir anı olarak kaldı ve kalmaya devam edecek...

Köken Vampirler / TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now