🔥

2K 192 243
                                    

Bölüm hakkındaki düşüncelerinizi yorum olarak yapmayı unutmayın. ❤😈

İtalik yazılan yerler tanrısal anlatım (Hades, Ares, Poseidon baba ve Hera abla😈)

İyi okumalar.❤😈

Regina Blood

Hiç kendinizi, doğduğunuz günden beri ezbere bildiğiniz yerde kaybolmuş hissettiniz mi? Ben şu an bunu hissediyorum. Nerde olduğumu biliyorum ama çıkışı bulamayacak kadar da kaybolmuş gibiyim. Aslında kayboldum!

Üzerimde parti midir her ne boksa! Çamur olmuş elbiseyle, ayaklarımdan çıkardığım topuklu ayakkabılarımı ellerim de tutmuş çocukluğum ve ergenliğimin çoğu geçmiş ormandan çıkamıyorum. Daha doğrusu çıkış yolunu bulamıyorum!

Sinirlerim bozuldu ya. Amk! Ben nasıl buraya geldim? En son kafama taç falan takıyorlardı. Sonra, etrafımı alevler sarmıştı ve benim gözüm kararmış dı. Acaba kaçırıldım mı? Fakat hangi aklını ekmek ve peynirle yemiş bir mal beni takım elbiseli sapığımın yanından kaçıracak kadar bokunu yemiş olabilir?

Aklımda deli sorular var ama cevabını veren yok. Takım elbiseli sapığımı, sarışın bombayı, ergeni hatta pis tacizci'yi bile özledim yaaaa! Bir dakika umarım yanlış duyuyorumdur, Allahım lütfen şizofren falan olayım! Bu kurt hırlaması mı, pardon kurt sürüsünün hırlaması mı?

Korkuyla etrafıma bakmaya başladım, hasss oğlum bu kurt'un kürkü kıpkırmızı! Hayatımda ilk defa ayı boyutunda bir kurt hatta kan kırmızısı kürklü kurt adam görüyorum. Hatırlatırım on yedi yıl bir kurt ailesiyle yaşadım ve kurt adamlarla dolu bir liseye gittim.

Ayrıca bu kurt öyle bir hırlıyor ki anasını satim sanki etrafımı bir kurt sürüsü sarmış, o derece bir hırlama. Bu kesin beni bir ısırıkla yiyip bir saniyede sindirecek! Bana doğru geliyor! Bir dakika ben neden hareket edemiyorum?

Sanki olduğum yere çivilendim amk! Kurt bir adımla önümde bitti yaaa, kesin yiyecek beniiiiiiii! Korkuyla gözlerimi kapattım, yüzüme doğru gelen sıcak nefesiyle tüylerim diken diken oldu.

"Lyssa"

Zihnimde öfkeli bir kadının sesi yankılanıp bu ismi söyledi, bir dakika zihnimde neden bu isim yankılandı? Ayrıca bu kurt neden bana hala bir şey yapmadı! Tedirgin bir şekilde gözlerimi açtığımda önümde kurt falan yoktu. Nereye gittin hacıııı, daha karpuz kesecektik!

Neyse, fazla kaşınmayayım! Bir dakika arkamda beni tedirgin edecek bir şekilde nefes alan kişi kim? Ellerimi hareket ettirdim de elimde ki topuklu ayakkabılar yere düştü. İçimi saran bu korku neden beni hoşuma gidiyor, iyice manyadım! Topuklu ayakkabıları umursamayıp korkuyla arkama döndüm.

Hassssss... karşımda karanlık bir sisin içinde sadece beyaz yüzünde ki damarları kırmızı ve komple kırmızı olan gözleriyle bana iğrenç bir gülümsemeyle bakan biri vardı. Korkuyla geriye doğru bir kaç adım attım.

"Kakia"

Zihnimde rahatsız edici bir seste ki kadın bir isim yankılandı, sesinde hiçbir duygu yoktu. Bu saatten sonra beni tutanı SİKERIM! Annammmmmm, sana geliyorummmm!  Hızla arkama dönüp tüm gücümle koşmaya başladım.

Üzerimde ki elbiseyi sokim ya, bu lanet elbise yüzünden koşamıyorum! Ağaca tutunup koşmayı kestim.

"Seni sevdiğini söylemeyen korkağa geri dön."

Elijah! Aman tanrım, burada mısın? Hızlı nefes alışımı boşverip etrafıma bakmaya başladım. "ELIJAH!" Tüm gücümle çaresiz bir şekilde onun adını bağırdım. Fakat o burada yoktu...

"Ahhh, seni aptal küçük kız o seni seni sevmiyor ve asla sevmeyecek!"

Sus, lütfen sus.

"Ailen gibi, o da seni kullanacak seni aptal!"

Sus, yalanlarını duymak istemiyorum!

"Yalan mı? Hahahahahahah güldürme beni! Yalanlarla büyüdüğün için gerçekler sana yalan gibi geliyor. İlk zamanlar bana da gerçekler yalan mış gibi gelirdi..."

Kimsin sen?

"Adımı kullandığın kişi, gerçek Regina'yım!"

Yalan söylüyorsun! Sen sadece benim zihnimin oyunusun! Elbisemin eteğini elimle dizime kadar gelecek bir şekilde yırtıp tüm gücümle koşmaya başladım.

"Hahahahhaahhahaha, gerçeklerden asla kaçamazsın, seni aptal!"

Büyücü lideri Jash, sinirle çalışma odasına girdi. Arkasından, oğlu ve sağ kolu olan Luca girerek "Efendim, bu sinirle lütfen planımızı zedeleyecek bir hata yapmayın!" Endişeli bir şekilde dedi.

Büyücü lideri Jash, hızla arkasında ki oğluna dönüp "Planı zedeleyecek hiçbirşey yapmam!" Sinirle sesini yükseltip çalışma masasına oturup önünde ki büyü kitaplarını elleriyle yere atarak "Bir an önce efendimizi geri getirip şu kökenlerin yalakası olmayı bırakmak istiyorum!" İğrenir bir şekilde dedi.

Luca, başıyla babasını onaylayıp "Kralımızın ve kayıp prensesin geri dönmesine az kaldı, fakat cadı liderinin ölmesi planımız da bizi biraz geriye aldı." Düşünceli bir şekilde dedi. Büyücü lideri Jash, omuzunu silkip "O sürtüğü sevmezdim, ölmesi iyi oldu ama planı biraz zedeledi." Umursamaz bir şekilde dedi.

Luca, ciddi bir şekilde babasına bakarak "Cadıların, deniz kızlarının ve perilerinin hepsi bizim tarafımızda. Kralımız Kai Parker ve kayıp kızı, tribrid prenses geri dönünce Mikaelson ailesi tarihin tozlu sayfalarında yok olacaklar." Şeytani bir gülümsemeyle dedi.

~Bölüm Sonu~

Sizce neler olacak?

Köken Vampirler / TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now