🔥

3K 228 71
                                    

Yorum yapmayı ve vote atmayı unutmayın.❤

İyi okumalar.❤

Regina Blood

Bu takım elbiseli sapık çok zeki bir adam ya! Dün resmen ağzımdan nasıl o okula gelebileceğimi öğrendi. Adam bir günde babamın, Ezgi'nin ve Stefan amcam'ın tahinini zorunlu olarak New orleans'a aldı. Bu arada Stefan amcam da doktor.

Damon amcam, model. Hatta ünlü bir model fakat beş yıldır modelliğe ara verdi. Neyse, takım elbiseli sapık dün benim minoş ergen duygularımı altüst edip gitti.

Zaten regl'im amk ne uğraşıyorsun benimle! Bir de üstüne ergenim. Bu ikili bir araya gelince pek güzel şeyler olmuyor. Hele bana dün yaptığı o şey hala etkisinden çıkamadım.

Düşündükçe bile kalbim maratona bağlıyor. Bana sıcak bastı! Ellerimle yüzüme yelpaze yapmaya başladığımda birden odamın kapısı açıldı. İstemsizce yutkundum. Biri bir daha bu odamın kapısını pat diye açarsa dalarım!

Ezgi, elindeki en az elli tane poşetle ve ayaklarıyla ittirdiği yeni bavulla gülümseyerek odama girdi. Ezgi, ne zaman alışverişe çıksa illa bana da bir şey alıyor! Manyak kendine bir tane alıyorsa bana on tane alıyor.

Dolabımın yüzde doksanı onun aldıklarıyla dolu. Aldıklarını da giymiyorum ki! Bana hep elbise, mini etek ve yarım üstler alıyor. Bunlar bir de kıyafet aldığı topuklu ayakkabılardan, makyaj malzemelerinden ve iç çamaşırlarından bahsetmiyorum bile!

Lan benim makyaj masama var! Benim! Ağzındaki kaşığı çıkarıp "Yine toplamışsın!" Dedim. Ezgi, poşetleri ve bavulu odamın ortasına koyup belini tutarak "Sen hala eşyalarını toplamaya başlamadın mı!" Dedi.

Bu akşam New orleans'a gitmek için yola çıkıyoruz! Ne mutlu bana! Evin içinden büyük kargaşa var. Amcalarım, babam ve Leo evin içinde kızgın boğa gibi eşyalarını topluyorlar.

Ben daha kalkıp odamı toplamadım eşyaları mı toplayacağım! Omuzumu silktiğimde Ezgi odamın kapısını kapatıp "Anlaşılan iş başa düştü." Dedi ve kıyafet dolabımın üzerindeki bavullarımı çıkardı.

Ezgi kıyafetlerim vs eşyalarımı yerleştirmeye başladığında oflayarak karnımı tutarak ayağa kalkıp babamın odamın köşesine bıraktığı kutulardan birine elime alıp odamda ki eşyalarımı yerleştirmeye başladım.

Fotoğraf albümlerimi ve odamın duvarlarına asılı olan fotoğrafları kutuya koyarken gözümden bir damla yaş düştü. Bütün hayatımın geçti bu kasabayı ve bu evi nasıl arkama bırakıp New orleans'a gidecektim!

Kutuyu yere koyup ellerimi yüzüme koyarak ağlamaya başladım. Ezgi, yanıma gelip bana sıkıca sarılıp saçlarımı şevkatle okşamaya başladı. Böyle yapması ağlamamı daha da şiddetlendirmekten başka bir işe yaramadı.

Ezgi, bana sarılmayı kesip ellerini yüzüme koyup "Tatlım buraya yine geleceğiz. Bu yüzden kendini üzme." Dedi. Ellerime göz yaşlarımı silip "Gerçekten mi?" Dedim. Ezgi, gülümseyerek "Evet." Dedi.

Ezgi, birden gözlerini kısarak yüzümü incelemeye başladı. Ezgi, "Yüzün kaşık kadar kalmış! Bir şey yemedin mi sen?" Dedi. Başımı olumsuz anlamda sallayıp dudaklarımı ısırarak "Dün makarna yedim." Dedim.

Keşke onu video'ya alsaydım ya! Neyse, Ezgi kaşlarını havaya kaldırarak "Sen mi yaptın?" Dediğinde başımı olumsuz anlamda salladım. Ezgi, gözlerini büyütüp elleriyle ağzını kapatarak "Eve erkek mi attın!" Dediğinde odamın kapısı sertçe açıldı.

Leo, kaşlarını çatarak "NE!" Dedi. Ama ben sikerim seni! Sinirle yatağımın üzerindeki nutela kavanozumu aldım. Nutela'yı öpüp "Üzgünüm!" Dedim ve Leo'ya attım. Leo, gözlerini büyüterek kaçtı. Sinirle odanın kapısını kapatıp bağırarak "Bir daha kapıyı açan olursa mahvederim!" Dedim.

Ezgi, yatağımın üzerine merakla oturup "Merak etme artık bizi duyamazlar. Anlatsana kim o şansız çocuk?" Dedi. O senden büyük! Omuzumu silkip "Anlatacak bir şey yok ki." Dedim. Ezgi, bana inanmayarak bakıp "Sen bir erkeği eve aldın! Nasıl anlatacak bir şey yok!" Dedi.

Yanına oturup "Bak anlatacaklarım aramızda!" Dedim. Ezgi, heyecanla "Kızım beni bilmiyor musun? Anlatır mıyım? Ayrıca birine anlatanı siksinler!" Dedi. Ellerime bakarak "Ya ben dün yine bizimkileri evden kovdum. Regl olduğum zaman biliyorsun yaparım. Dün her zaman ki gibi ağlarke ben bunu yanlışık aramışım. Nasıl aradım bilmiyorum! Ama aramışım. Bu da endişelenip gelmiş. Sonra bana yiyecek birşeyler falan hazırladı. Sonra." Dedim ve konuşmayı kestim.

Ezgi, ellerimi tutup "Öptü mü seni! Yoksa yaptın mı?" Dedi. Gözlerimi büyüterek "Adamla dana üç ya da dört kere konuştuk. O da normal bir konuşma değildi. Ne yatması!" Dedim. Ezgi, pis pis gülerek "Ama öptü seni!" Dedi.

Yerimde kıvranarak "Ya şey." Dedim. Ezgi, keyifle "Ney?" Dedi. Ellerimi elinden kurtarıp boynumda ki kolyeye dokunarak "Bana bu kolyeyi taktı sonra." Dedim ve eliyle dün boynumdan sağ omuzuma kadar nazikçe okşamasını taklit ettim. Tuhaf oldum lan! Sonra öptüğü yerin üzerinde elimi durdurduğumda Ezgi, heyecanla "OHA! Omuzunu mu öptü?" Dediğinde onu başımla onayladım.

Ezgi, birden oflayarak "Sen kesin ona kafa falan attın değil mi!" Dedi. O sıra kendime olsam daha güzel şeyler yapardım da aklım gitti o onu yaptığı şeyden sonra. Birden telefonum çalmaya başladığında Ezgi, merakla telefonumu eline alıp arayan kişiye bakıp "Takım elbiseli sapık mı?" Dedi.

HASSSSS. Yutkunarak telefonu elime alıp ekrana bakmaya başladım. Ezgi, merakla "Açsana!" Dedi. Derin bir nefes alıp verdim. Dün sanki hiçbirşey olmamış gibi davranmak en iyisi! Kaşlarımı çatarak telefonu açıp kulağıma götürerek "Evet!" Dedim.

Takım elbiseli sapık, "Süprizimi beğendin mi?" Dedi. Tayinden bahsediyor. Gözlerimi devirip "Hasta oldum süprizine! Dün sırf nasıl beni oraya getirebileceğini öğrenmek için konuşturdun." Dedim. Hassss. Lan dün hakkında niye konu açıyorum!

Takım elbiseli sapık, gülmeye başladı. Ne gülüyon! Takım elbiseli sapık, birden ciddileşerek "Dün seni o halde bırakmak istemezdim. Fakat buraya gelmen için halletmem gerek şeyler vardı. Düne göre biraz daha iyi misin?" Dedi.

İstemeyerek yutkunup "Benim toplamam gereken eşyalar var. Kapatıyorum!" Dedim ve telefonu suratına kapattım. Ben bunun nasıl suratına bakıcam! Ezgi, merakla "Kim bu adam?" Dedi.

Oflayarak "Elijah Mikaelson." Dediğimde ağzı şok ve dehşet içinde açıldı.Onun bu haline gülerek "Ağzını kapat sinek kaçacak!" Dedim.

Bu arada ship isimlerinize hasta oldum hatta bayıldım.😍❤

Yorum yapmayı ve vote atmayı unutmayın.❤

Köken Vampirler / TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now