🔥

2.6K 214 146
                                    

Yorum yapmayı ve vote atmayı unutmayın.❤

İyi okumalar.❤

Regina Blood

Sevgili Sevgisiz Günlük (😉)

Neler oldu neler ama ben sana anlatmaya üşeniyorum. Neyse, bu takım elbiseli sapık ona küfür ettiğimden beri benimle konuşmaması üzerine bir hafta geçti amk!

Acaba küstü mü? Niye bana küsün ki? Ona dediklerimden dolayı biraz pişman olabilirim. Birazcık! Onu arayabilirdim ama yapmadım. Neden mi? Birazcık utanıyor olabilirim. Birazcık!

Neyse bu günMikaelson okuluna gideceğim. Açıkcası biraz heyecanlıyım. Leo, benden bir hafta önce o okula başladı. Malum regl dim bu yüzden okula regl'im bitene kadar başlamak istemedim.

Neyse, biz bu okulda yatılı olarak kalacakmışız. Müdürden ya da müdir yardımcısından izin aldığımız ailelerimizin evinde kalabilir ya da dışarı da gezebilirmişiz. Çok saçma. Neyse, sömestr bitene kadar okulda kalıyormuşuz. Sömestr da isteyen ailesinin yanına iki ay gidiyormuş isteyen de okulda kalmaya devam ediyormuş.

Resmi tatilerde bile okuldaymışız amk! Ben kendimi nerelere atam!  Bunların hepsini Leo dan öğrendim. Babam ve amcalarımla artık görüş günlerinde konuşuruz. Okul değil hapishane amk.

Babam ve amcalarım ne kadar beni kendileri götürmek istese de sevgili okul müdürümüz özel araba gönderip alacakmış beni! Kim lan bu müdür?

Allahtan eşyalarımı dün okula gönderdim. Yoksa eşya taşımakla uğraşamazdım. Eşyalarım dediğime bakma hala Ezgi hanımın bana aldığı kıyafetlerini giyiyorum. Tamam alışverişe çıkmaya üşendim.

Bu arada süslendim. Neden bilmiyorum. Fazla karıştırmayalım nedenini. Fakat biraz abartım sanırım. Bana göre biraz abartım ama neyse. Araba birazdan gelir. Görüşürüz!

Günlüğü ve telefonumu kol çantamın içine attım. Yüzümde ki makyaj varla yok arasındaydı. Saçlarım da doğal halinde bence fazla kuruntu yapıyorum. Abartmamışım hiç!

(Regina'nın görünümü)

Odamdan çıktığımda Damon amcam'ın "Regina araba geldi!" Dediğinde koşarak merdivenlerden inmeye başladım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Odamdan çıktığımda Damon amcam'ın "Regina araba geldi!" Dediğinde koşarak merdivenlerden inmeye başladım. Merdivenlerden indiğimde babam homurdanarak "Bu da dünden meraklı!" Dedi.

Köken Vampirler / TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now