🔥

3.1K 234 144
                                    

Yorum yapmayı ve vote atmayı unutmayın.❤

İyi okumalar.❤

Tanrısal Anlatım

Elijah, Regina tarafından eve davet edilmediğinde yüzünde ki gülümsemeyle vampir hızıyla Mystic Falls da ki malikanesine gitti. Elijah, malikanenin içine girdiğinde Klaus önünde belirip "Nerde o?" Dedi.

Elijah, gülümsemeye devam ederek salona doğru yürüyerek "Beni içeriye almadı Nik." Dedi. Klaus, sabırsız bir şekilde "Gidelim!" Dedi.

Elijah, başını olumsuz anlamda sallayıp "Büyük ihtimalle uyuyor Niklaus!" Dedi. Klaus, oflayarak "Daha ne kadar bekleyeceğiz Elijah! Seni dinlediğime şimdiden pişmanım." Dedi.

Elijah, sinirle "Gidip ailesini öldürdüğünde suratımıza dahi bakmaz Nik! Bunu sende çok iyi biliyorsun." Dedi. Klaus, oflayarak "Stefan'a bu yaptığının bedelini ödetmeliyim!" Dedi. Elijah, sinirle "Onu öldürmeyeceğini ikimiz de çok iyi biliyoruz Nik!" Dedi.

Klaus, gözlerini devirip vampir hızıyla odasına gitti. Klaus, resim çizmeye basladığında telefonuna herkesden gizli ilişkisi olan Stella dan mesaj geldi. Klaus, gözlerini devirip telefonunu komple kapatarak "Fazla sıktın!" Dedi. 

Klaus ve Elijah sabaha karşı Regina'ın ailesiyle kaldığı eve gittiler. Klaus ve Elijah kimsenin onları göremeyeceği bir yerde Regina'ın çıkmasını bekliyorlardı.

Elijah, oflayarak "Bu saatte uyanacağını pek sanmıyorum Nik!" Dedi. Klaus, saatine bakarak "Saat sabah beş. Öğrenciler bu saatte kalkmıyor mu?" Dedi. Elijah, alayla gülmeye başladığında birden evin dış kapısı gürültülü bir şekilde açıldı.  

Klaus ve Elijah kaşlarını havaya kaldırarak gözleri kapalı saçı başı dağılmış bir şekilde üzerindeki pijamalarla evden çıkıp gerde oturan Regina'ya bakmaya başladılar.

Regina, zar zor gözlerini açıp sinirle arkasında ki üstsüz Leo'ya bakıp bağırarak "Sabahın köründe bir bok mu var dı kaldırdın üstüne de dışarı çıkardı!" Dedi.

Leo, gülerek "Oksijen al diye çıkardım seni." Dediğinde Klaus ve Elijah kaşlarını sinirle çatarak üstsüz Leo'ya bakmaya başladı. Klaus, sinirle "Kim  bu çocuk? Sevgilisi falan mı!" Dedi.

Elijah, ciddi bir şekilde "Bende bilmiyorum ama hep onun yanında." Dedi. Klaus, sinirle Elijah'a bakarak "Yani sevgilisi!" Dedi. Elijah, sinirle "Sanırım!" Dedi.

Regina, ayağa kalkıp sinirle "Lan mal! O oksijeni var ya sa-" Leo, eliyle Regina'ın ağzını kapatıp "Stefan duymasın!" Dedi. Klaus, sinirden gülerek "Ben bu çocuğun parmaklarını teker teker kırarım!" Dedi.

Regina, Leo'un elini ısırıp onu iterek hızlıca evin içine girdi. Leo, gülerek evin kapısını kapattığında Elijah, kendi kendine "Sevgililerin aynı evde yaşaması yasal mı?" Dedi. Klaus, sinirle "Yasalsa da bundan sonra yasal değil!" Dedi.

Saat sabah sekize geldiğinde Leo ve Regina evden birlikte çıktılar. Leo, Regina'ın bisikletine bindiğinde Regina bisikletinin arkasında ki demir yere oturup Leo'nun beline sarıldı. Leo, bisikleti hızlıca okula doğru sürmeye başladı. Klaus, Leo'ya dikkatlice bakıp kaşlarını çatarak "Bu çocuk bana tanıdık geliyor." Dedi.

Köken Vampirler / TAMAMLANDIWo Geschichten leben. Entdecke jetzt