🔥

3.3K 255 439
                                    

Bölüm hakkındaki düşüncelerinizi yorum olarak yapmayı unutmayın. ❤😈

İyi okumalar.❤😈

Damon, sinirle duvarları tamir edilen evde tur atarak "Neden onun yanına gitmiyoruz!" Dedi. Derek, üzgün bir şekilde "Annesi hakkinda ki gerçeğin bir kısmını öğrenmiş. Eğer yanına gidersek asla suratımıza bakmaz!" Dedi.

Stefam, sıkıntıyla "Derek, haklı. O ne zaman bizimle konuşursa ancak onunla konuşabiliriz!" Dedi.

Damon, sinirle "Biliyorum! Ama ya iyi değilse?" Dedi. Derek, ciddi bir şekilde "O benim kızım Damon. O ne olursa olsun güçlü bir şekilde ayakta durur!" Dedi.

Ezgi, ciddi bir şekilde "Eğer annesinin ben olduğumun ve babasının kai olduğunu öğrenirse bizi siler. Keşke ona ilk başta gerçekleri söyleseydik." Dedi. Damon, sinirle "Ezgi, haklı! Aptal gibi ondan gerçekleri sakladık." Dedi.

Stefam, kaşlarını çatarak "Bunu onu korumak için yaptık! Regina, asla bizi silmez. Biz onun ailesiyiz!" Dedi. Derek, korkuyla "Regina, yalandan ne kadar nefret ettiğini bilmiyormuş gibi konuşma Stefan!" Dedi.

Damon, korkuyla "Benim tanıdığım Regina, gerçekleri öğrendiği zaman asla suratımıza bakmaz ve bizi siler!" Dedi.

Regina Blood

"Lütfennnnn!" Dedim. Takım elbiseli sapık, beni takmayıp önünde ki evraklarla ilgileniyordu. Sabahtan beri partiye katılmam için izin almaya çalışıyorum. Elbisem vs de  hazır. Tek izin almam gerekiyor.

Bu gidişle izin alsam bile gidemicem  partiye bir saat kaldı ve ben hala izin alamdım. Partiye gizli gizli girerdim ama takım elbiseli sapık korumaları iki katına çıkarmış. Sırf partiye katılmayayım diye.

İlk defa bir erkeğe bu kadar yaklaşıyorum. Fakat adam beni takmıyor. Elizabeht, olsa takar tabi! Oflayarak kafamı omuzuna koydum.

Takım elbiseli sapık çalışma masasında oturuyordu. Bende onun koltuğunun arkasına geçmiş eğilerek kafamı omuzuna koymuştum. 1.78 olunca eğilmek zorunda kalıyorum.

Sinirle kafamı kaldırıp koltuğunu sarsarak "Ya tepki versene!" Dedim. Zaten bütün vücudum ağrıyor. Oflayarak onu sarsmayı kesip masanın önüne geçtim.

Masanın önüne eğilip kafamı masaya koydum. Bu adam beni nasıl takmaz! Beni, beni, bihterini! Tamam bir daha bu espriyi yapmayacağım. Yeter be! Sikerim nazını. Benim şanterler teker teker atıyor amk!

Sinirle ayağa kalkıp yanına gittim. Yakasından tutup bağırarak "Yeter be, tepki versene!" Dedim. Takım elbiseli sapık bunu yapmamı beklemediği için bana şaşkın bir şekilde bakıyordu.

Sinirle, bağırarak "Bak beni delirtme, izin verde gidip hazırlanim!" Dedim. Takım elbiseli sapık, ciddi bir şekilde ayağa kalkıp gözlerimin içine bakmaya başladı. Lan ben ne yapıyorum! Adam köken. Bana bir vursa amele sümüğü gibi duvara yapışırım!

Ellerimi tam yakasından çekiyordum ki takım elbiseli sapık ellerimi tutup beni kendine çekti. Hassss. Abi şu an tam dibindeyim! İstemeyerek yutkundum.

Takım elbiseli sapık, bana tuhaf bir şekilde bakarak "Beni fazla zorluyorsun Regina." Dedi. Ne yaptım ki? Kaşlarımı havaya kaldırıp "Ne yapıyorum ki?" Dedim.

Köken Vampirler / TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now