🔥

1.9K 182 218
                                    

Bölüm hakkındaki düşüncelerinizi yorum olarak yapmayı unutmayın. ❤😈

İtalik yazılan yerler tanrısal anlatım (Hades, Ares, Demeter, Poseidon baba ve Hera abla😈)

İyi okumalar.❤😈

Regina

Sonunda şu lanet ormandan çıkabildim! Tövbe bismillah az önceki kadın neydi amk?! Cümlenin sonunu küfürle bitirmeseydim, iyiydi. Neyse, en iyisi amcalarımın evine gitmek, belki onlar bana ne boklar döndüğünü anlatır.

Aa, amcalarımın evi!! Farkettim de benim sağ ayak bileğim, o kadar koşmama rağmen! Ağrımıyor? Bu işte bir bokluk var!! Amcalarımın evinin bahçesi hatta gökyüzü neden bu kadar kasvetli?

Neyse!? Hızla malikane'in kapısına doğru yürümeye başladım. Bu kapı açık, inşallah üzerime bir şey fırlamaz. Fırlar ise kalp krizi geçirip ölürüm büyük ihtimalle.

Derin bir nefes alıp kapıdan ellerimi açıp " Allah'ım sağlam girdim sağlam çıkayım, inş!" Dua edip hızla kapıdan içeriye girdim.

"Hahahahahah, Tanrı mı! öyle bir şey mi var?"

Sen neden benimle konuşmaya devam ediyorsun!? Amık kaşarı! Bu malikanenin dışı amcalarımın evi fakat içi tamamen farklı. İçinden kastım eşyalar falan. Ayrıca burası neden bu kadar karanlık? Köşede duran feneri elime alıp salonda gezmeye başladım. Belki bana yardım edecek birini bulurum.

Bir dakika Stefan amcam'ın kütüphasi hala aynı ama içinde üç tane farklı kitap var. Hyatım bu kütüphanede ki kitapları zorla okumakla geçti, hepsinin yer sırasına kadar ezbere biliyorum. İlk defa bu üç kitabı görüyorum.

Yan yana koyulmuş üç kitabı elime alıp yere oturdum ve kitapları önýme dizdim. Sanki, bu kitaplar bir seri kitabı gibiler. Dış renkleri kırmızı ama üzerlerinde ki yazılar farklı. İlk kitabın üzerin de Lyssa Regina yazıyor!?

Lyssa?! Bir dakika o ayı boyutunda ki kurt önüme çıktığında bu isim yankılanmıştı.

"Ayı mı? İlk kurt kadın ve kurtların kraliçesine bunu söylemekten utanmıyor musun?"

Hasss, bu kurt önüme çıktığında zihnimde yankılanan ses. Ayrıca bu kurt ne ara önüme geldi?...

Allah'ım şimdi al şimdi canımı ben başka bir şey istemiyorum. Benim için bu korku bir ömür yeter. Bir dakika bu kurt kitapların önünde oturmuş bana dikkatli bir şekilde bakıyordu. Onu ilk gördüğümde çok korkmuştum ama şimdi neden kendimi güvende hissediyorum.

"İlk karşılaşmamız da seni korkuttum, özür dilerim."

Sesi çok şevkatli ve samimi. İlk karşılaşmamız da bana vahşi bir şekilde bakıyordu fakat şimdi ise çok tatlı bakıyor. Aslında vahşi olunca çok korkutucu ama şimdi çook tatlııı!

Regina kendine gel! Başımı sağ, sola sallayıp kendime gelip sağ elimle ensemi kaşıyarak "Önemli değil, acaba nerdeyim ben ve sen de kimsin?" Merakla samimi bir gülümsemeyle sordum.

Kurt, bana sağ patisiyle alnıma dokunup gözlerimin içine ciddi bir şekilde bakmaya başladı. Ahh, başıma feci bir ağrı gir! Birden geriye doğru düşüp tavanla bakışmaya başladım. Görüşüm gittikçe bulanıklaşıyor, sen bana ne yaptın? Kurt sağım da durup bana ifadesiz bir şekilde bakmaya başladı.

Köken Vampirler / TAMAMLANDIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin