🔥

3.4K 258 209
                                    

Yorum yapmayı ve vote atmayı unutmayın.❤

İyi okumalar.❤

Regina Blood

Leo, eve gelince beni odama götürüp yatağıma uzandırmış ve ayağıma buz torbası koymuş yanımda oturuyordu. İkimiz de sesizdik. Neler olduğunu anlamaya çalışıyorduk.

Elijah kimdi? Beni nerden tanıyordu? Babam ve amcalarım neden o haldeydi?

Bu kadar ciddi bir şekilde düşünmeye alışık olmadığım için başım ağrımaya başladı. Amk ayağımın ağrısı yetmiyor sanki. Sikerim ya! Başımı tutarak çığlık atıp yatakta tepinmeye başladım.

Leo, gülerek ayağa kalkıp "Sana yine geldiler!" Dedi. Yastığımı alıp kafama vurmaya başladım. Ben bu kadar ciddi ortama dayanamam! Hasssss. Ayağım! Ayağımın ağrısıyla dudaklarımı büzerek tepinmeyi kestim.

Kollarımı iki yana açıp tavanla bakışmaya başladım. Leo, yanıma oturduğunda "Sence bundan sonra ne olacak?" Dedim. Leo, oflayarak "Hiçbir fikrim yok kuzi." Dedi.

Olsa şaşarırdım amk! Umarım babam ve amcalarıma o takım elbiseli sapık bir şey yapmamıştır. Tamam adam sapığa benzemiyor ama bu ona sapık dememem için bir sebep değil!

Eğer takım elbiseli yakışıklı sapık ona bir şey yaptıysa üzerindeki takım elbiseye nar suyu dökerim görür! Bu ne biçim tehdit ya.

Ya da kıravatını keserim! Bu da güzel olmadı. En iyisi Leo ile konuşacak bir şey bulalım. Buldum!  Yerimden doğrulup Lio'ya bakarak "Lan mal! Sen neden Mikaelson okula gitmedin?" Dedim.

Bu mal evrenin en iyi okulu olan Mikaelson okuluna altını çiziyorum Klaus Mikaelson tarafından özel olarak çağrılmasına rağmen gitmeyip yüzyılın malı olarak tarihe geçti! Klaus Mikaelson bu güne kadar kimseyi özel olarak çağırmadı!

Mikaelson okuluna en yetenekliler, en güçlüler, en ender türler ve  prestijli kişiler gidebilir. Bu kişiler ilk okuldan üniversiteye kadar o okulda okurlar. Mikaelson okulundan mezun olanlar istediği her mesleği ve işi hemen elde edebilirler. Bu mal bunu kabul etmedi!

Leo, gözlerini devirip "Canım istemedi." Dedi. Lan senin canını sikerim! O okula gitmek için millet götünü yırtsın paşamızın canı gitmek istemesin! Ensesine sertçe vurup "Taşak mı geçiyon! Neden gitmedin?" Dedim.

Leo, gülerek "Burada onun yanında olacağıma söz verdiğim bir kül kedisi var. Onsuz hiçbir yere gitmem!" Dedi. Kim lan bu külkedisi? Aslında beni çağırsalar gitmezdim. Leo'yu ve ailemi bırakıp hiçbir yere gitmem.

Bir dakika o bizim için mi geleceğini mahvediyor! Kaşlarımı çatarak "Bak eğer bizim için gitmemek istediğini söylersen şerefsizim ayağımı ağzına sokarım!" Dedim.

Yaparım! Bunu kendisi çok iyi biliyor. Leo, ellerini havaya kaldırıp "Tamam söylemem!" Dedi. Gözlerimi devirip karnına dirseğimi geçirip "Mal!" Dedim.

Uykum gelmeye başladı ya! Yatağa uzanıp yastığımı kafamın altına koyup gözlerimi kapattım.

...

Köken Vampirler / TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now