🔥

3.9K 268 172
                                    

Yorum yapmayı ve vote atmayı unutmayın.❤

İyi okumalar.❤

Regina Blood

Uyumak istiyorum! Yatağımla biraz daha aşk yaşamak istiyorum! Şerefsiz Leo, bırakmıyor.

"Kalksana!" Demesi kolay! Yorganımı kendime daha çok sarıp "Belki yarın kalkarım." Dedim. Şu an gözlerimi bile açamıyorum bu bana kalk diyor.

Leo, üzerimdeki yorganı birden çekince yere yüzüstü yapıştım. Bu halde bile kalkmak istemiyorum ben. Leo, homurdanarak "Elinde olsa sonsuza kadar uyursun!" Dedi.

Şerefsiz ayaklarımdan tutarak beni sürüklüyordu. Peki bu benim uyumama engel mi? Tabiki de hayır! Leo, birden ayaklarımı bırakıp "Sen kaşındın kuzi!" Dedi. Odamın kapısından kapanma sesi geldiğinde uykulu bir şekilde zaferle sırıttım.

Beni Damon amcam bile uyandıramadı sen mi kaldıracaksın! Odamın kapısı tekrar açıldığın duydum. Sanırım babam geldi? Hassss. Birden sırtımda hissettiğim soğuklukla çığlık atarak ayağa kalkıp odada tur atmaya başladım.

Leo, yerde oturmuş benim bu halime kahkaha atıyordu. Hızlıca üzerimde ki sweetti çıkarıp Leo'ya attım. Şerefsiz sırtıma buz koymuş ya! Leo, sweetimi havada yakalayıp "Sana kalk dediğimde kalkacaktın kuzi!" Dedi.

Sinirle yatağımın üzerinde ki yastığımı alıp ona atarak "Siktir git lan!" Dedim. Leo, ayağa kalkıp yastıktan kaçarak "İdmanda görüşürüz kuzi!" Dedi ve odadan çıktı. Bağırarak "İdmanda o ellerini götüne sokucam!" Dedim.

Stefan amcam'ın "Regina!" Diyerek bağırdığını duydum. Hassss. Sıçtım! Abi saat daha sabah dört ya! Ayrıca Stefan amcam'ın burada ne işi var? Eğer idam  için geldiyse iki katı sıçtım!

İki haftadır Leo, her gün idman yaparken ben sadece hafta sonları yapıyorum. Normalde benim de her gün yapmam lazım ama uykum ağır bastığı için yapamıyorum iki haftadır. Kesin babam Stefan amcam'a beni söyledi.

En iyisi üzerimi değiştirim. Salak yüzünden etrafta sporcu südyenimle gezmek istemiyorum. Dolabımı açıp içinden spor taytımı ve siyah bol sweetimi çıkarıp giydim. Çıkardığım kıyafetleri kirli sepetine attıp odadan çıktım.

Evde sadece bir tane banyo var. Umarım Leo iti girmemiştir banyoya. Banyoya yaklaştığımda Leo odasından elindeki havlusuyla çıktı. İkimizde yerimizde dona kalarak birbirimize gözlerimizi kısarak bakmaya başladık.

Elimle onun önünü göstererek "Aa o senin değil mi?" Dedim. Leo, kaşlarını çatarak yere baktığında banyoya koşmaya başladım. Şerefsiz de benimle birlikte koşmaya başladı. İkimiz aynı anda içeriye girmeye çalıştığımız için banyonun kapısına sıkıştık. Leo, beni itmeye çalışarak "İlk ben geldim!" Dedi. 

Dirseğimle karın boşluğuna vurup onu dışarı iterek "Bok ilk sen geldin!" Dedim. Leo, sendeleyerek geriye gittiğinde ona göz kırpıp banyonun kapısını kapatım. Banyoda rutin işlerimi halledip saçlarımı sıkı bir topuz yaptım.

Banyodan çıktığımda Leo banyonun kapısına yaslanıp "Hile yaptın kuzi." Dedi. Omuzumu silkip ona dil çıkarıp salona doğru yürümeye başladım. Salona geldiğimde Stefan amcam, telefonuyla uğraşarak bardakta kan içiyordu.

İnsan soyu yok olduktan sonra vampirler ilk hayvan kanı kullanmışlar. Hayvanların nesli tükenmek üzere olduğunda kökenler cadılara yapay kan yaptırmaya başlamış. Hatta yapay kan fabrikası bile var. Vampirler ve dampirler kanları gidip marketen satın alıyorlar.

Stefan amcam'ın yanına oturup "Naber amcaların gülü?" Dedim. Stefan amcam, telefonunu tuş kilidine alıp çeketinin cebine koydu. Bana kaşlarını çatarak bakıp "Sana kaç kez küfür etme dedim!" Dedi.

Dudaklarımı büzerek "Yanlışıkla ağzımdan kaçtı." Dedim. Kesinlikle kendi hür irademle söyledim. Yine olsa yine söylerim. Stefan amcam, başını olumsuz anlamda sallayıp "Bende yedim." Dedi. Ee Damon amcam ve babam nerde?

Etrafa bakmaya başladığımda Stefan amcam, "Baban ve Damon'ın birkaç günlük işleri var." Dedim bu iş neden birden bire çıktı. Babam bize bir şey söylemedi. Kaşlarımı çatarak "Ne işiymiş o?" Dedim.

Stefan amcam, saçlarımı karıştırarak "İlerde sana anlatırım." Dedi. Stefan amcam'ın elinden kurtulup saçlarımı düzelterek "Her zaman öyle diyorsun. Bir türlü şu ilerde'ye gelemedik!" Dedim.

Leo, salona ıslak kıvırcık saçlını elindeki havluyla kurutmaya çalışarak geldiğinde Stefan amcam'ın telefonuna bildirim sesi geldi. Stefan amcam, telefonuna bakarak birden ayağa fırladı. Leo, "Bir sorun mu var?" Dedi.

Stefan amcam ikimize bakarak "Benim acil bir işim çıktı. İkiniz evden sakın çıkmayın!" Dedi ve birden ortadan kayboldu. Leo'ya dönüp "Ne oluyor lan?" Dedim. Leo, omuzunu silkip "Boşver." Dedi ve karşımda ki koltuğa oturdu.

Aptal hala saçlarını kurutmaya çalışıyordu. Gözlerimi devirip ayağa kalkıp yanına gittim. Yanına oturup elindeki havluyu alarak "Bir kurutamadın!" Dedim.

Çocukluğumuzdan beri ben hep onun saçlarını kurutuyorum. O da benim saçlarımı kurutuyor. Elimde ki havluyla yavaşça saçlarını kurutmaya başladığımda Leo birden başını dizlerimin üzerine koydu.

Yine mayıştı. Ne zaman saçlarıyla uğraşsam mayışır. Gülerek yavaşça saçlarını kurutmaya devam ettim. Leo, gözlerini kapatmış sırıtıyordu. Leo, birden "İlerde evlenelim mi?" Dedi. Yav bir siktir!

Gülerek alayla "Bu bir evlenme teklifimi!" Dedim. Leo, gözlerini açıp ciddi bir şekilde "Evet." Dedi. Ney? Kaşlarımı havaya kaldırıp ona bakmaya başladığımda o birden gülmeye başlayıp "Ben senden daha kız gibiyim kuzi. Sen benim küçük erkek kardeşim gibisin!" Dedi.

Neden gözleri ben ciddiyim der gibiydi? Neyse, gözlerimi devirip "Napim yani? Bu dünyada kız ve erkek ayrımı yok çünkü; makyaj yapan elbise giyen erkekler, futbol oynayan kızlarda var bu gayet normal. Ayrıca sende benim küçük kız kardeşimsin!" Dedim.

Leo, sırıtarak "Geçen sene futbol takımındaydın." Dedi. Geçen yıl okulun futbol takımındaydım hatta takımın kaptanıydım. Bu arada takımda ki tek kız bendim.

Sağ ayak bileğimi futbol oynarken kırdım ve çatlattım. Evet ikisini aynı anda yaptım. Nasıl ikisi aynı anda olduğunu bilmiyorum.O günden sonra futbolu bırakmak zorunda kaldım.

Sağ ayak bileğim kışın çok sızlıyor ve ağrıyor. Bazen ayağımı fazla zorladığım zaman üstüne basamıyorum. Fakat futbol oynamayı çok özledim be!

Yorum yapmayı ve vote atmayı unutmayın.❤

Köken Vampirler / TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now