🔥

1.9K 177 113
                                    

Bölüm hakkındaki düşüncelerinizi yorum olarak yapmayı unutmayın. ❤😈

İtalik yazılan yerler tanrısal anlatım (Hades, Ares, Demeter, Poseidon baba ve Hera abla😈)

İyi okumalar.❤😈

Halk Elizabeth ve Stella'ın infazını engellemek için Mikaelson ailesinin özel New Orleans da ki sarayına doğru ayaklanmış Miksaelson ailesinin kararı geri alana kadar onların güçle yönetmelerini kabul etmemişlerdi.

Tek halk değil Mikaelson kraliyet ailesine hizmet eden meclisler ve kuruluşlarda halkın arkasında durdular. Klaus, gücünü geri kazanmak için Elizabeth ve Stella'ın infaz kararını geri çekip kutuplarda sürgün olarak beş yüz yıl boyunca yaşayan ablası Freya yı geri getirip cadı meclisinin başına getirdi.

Fakat bunları yapması bile ona eski gücünü geri kazandırmamış aksine Freya'ın lider olmasını cadılar kabul etmediği için daha da zayıflamasına neden oldu. Stella ve Elizabeth büyücü liderinin, perilerin, vampirler, cadıların, deniz kızları ve birçok varlik tarafından destek gördüler.

Elizabeth Cadı lideri Freya'ın sağ kolu oldu fakat cadıları asıl yöneten oydu. Üstüne Elijah ile nişanlanıp düşeş oldu. Stella da Klaus'un ilk nişanlısı olup ilk imparatoriçe adayı oldu. Kraliyette Mikaelson ailesinden daha çok büyücü lideri Jash ve oğlu Luca'ın sözü geçiyordu ve bu durum Klaus'un sinirden etrafında ki herşeyi yok etmesine neden oluyordu.

Regina

Ah başım!! Gözlerimi açtığımda ormanın ortasında ortasındaydım fakat ay tam üzerimde tüm ihtişamıyla beni aydınlatıyor. Bir dakika karşımda  siyah saçlı bir kadın anlamadığım dilde önünde acı içinde çığlık atan  kırmızı saçlı bir kadına bağırarak birşeyler diyordu. Bu kırmızı saçlı kadın neden bana tanıdık geliyor.

Kırmızı saçlı kadın'ın yüzü birden bana döndü, bir dakika bu benim kopyam!!! Sadece saçlı kırmızı. Ona doğru yürümeye çalıştım ama olduğum yerden hareket edemiyorum. Kırmızı saçlı kızın vücudundan kemik kırılma sesi geliyordu birden sağ kolu resmen 360° derece döndü. Bu sahneyi izlemek istemiyorum!!

"İzle."

Hayır, hayır lüften ben bu sahneye daha fazla dayanamam!!! Gözlerimi yumduğumda kemiklerimin teker teker kırıldığını hissettim. Acı içinde çığlık atarak gözlerimi açtığımda dizlerimin üzerine gözlerimdeki yaşlar yere dökülüyordu. Ben nasıl kırmızı saçlı kadının bedenine girdim!

Siyah saçlı kadın bana iğrenir bir şekilde bakarak "Seni gerçek bir köpek yapma vakti gelmişti!" Alaylı bir şekilde dedi ve arkasına dönüp "Değil mi aşkım?" Sesini incelterek dediğinde ormanın içinde esmer eski kıyafetli bir adam çıkıp kadını omuzuna kolunu atarak "Gidelim." Ifadesiz bir şekilde dedi.

Kim bu ikisi, neden kalbim bu kadar ağrıyor?! Sol ayağım kırılıp ters döndüğünde kafamı gökyüzüne kaldırıp tüm gücümle bağırdığım da bir kurt sürüsü kadar güçlü bir kurt uluması yankılandı.

"O adam benim kocamdı, beni bu hale çeviren de benim kız kardeşimdi. İkisi beni tuzağa düşürüp kurt olarak sonsuza dej lanetlediler. İşte böyle ilk kurt adamların soyu ve ilk kurt kraliçe ortaya çıktı. Lyssa Regina benim adım. Anlamı;öfkeli kraliçe. Ben gücümü öfkemden alıyorum. Ne olursa olsun ölmek üzere olsam bile öfkemle hala ayakta kalıyordum..."

Sana nasıl bunu yaparlar? Onları parçalamak istiyorum, bu öfke beni öldürmem için ikna etmeye çalışıyor. Kurt formuma dönüştüğümde zihnimde

"Onları öldür ve özgürce koş. Bir kurt olmanın asaletini hisset."

Zevkle! Tüm gücümle ormanın içine doğru koşmaya başladım. Koşarken rüzgarın üzerimde bıraktığı bu his, muhteşem! Onların kokusunu alabiliyorum ve nerde olduklarını hissediyorum. Sanki bütün ormani ezbere biliyorum, ormanda ki her taşı yerlerine kendim yerleştirmiş gibiyim.

İkisini bulduğumda üzerilerine atlayıp onları paramparça etmeye başladım. Acı içinde korkuyla onları affetmem için bana yalvarıyorlardı. Bu duyguya, bayıldım!!!

~Bölüm sonu~

Nasıl buldunuz?

Köken Vampirler / TAMAMLANDIWo Geschichten leben. Entdecke jetzt