🔥

2.7K 238 102
                                    

Yorum yapmayı ve vote atmayı unutmayın.❤

İyi okumalar.❤

Regina Blood

İçeriye girdiğimizde takım elbiseli sapık belimi tutmayı bıraktı. Bir an boşluğa düşmüş gibi hissettim ama neyse! Burası ne biçim bir okul ya.

Ananı şeyi ya! Devasa beyaz bir alanda önümüzde yukarıya doğru ikiye ayrılan devasa merdivenler vardı. Ben buraya yürüyene kadar yoruldum amk! Merdivenlerden inen öğrenciler bir saniye bana bakıp sonra görmemezlikten geliyordu. Kafamı yukarıya kaldırıp devasa avizeye bakmaya başladım. Bir dakika siyah bir kedi avizeyi mi tamir ediyor! Bu gerçek olamaz değil mi?

Takım elbiseli sapık, kediye bakarak "Caty, onu korkutuyorsun!" Dedi. Caty, bana göz kırpıp yere atladı. Yere düştüğünde etrafını saran yeşil dumanla siyah saçlı, bir doksan boyunda ve yapılı yakışıklı erkek bir insan görünümünü aldı fakat gözleri hala kedi gözüydü. Nereye bayılıyoruz?

Takım elbiseli sapık, alayla "Sağol Caty!" Dedi. Caty, gülümseyerek elini uzatıp "Ben kedi ruhu Caty." Dedi. Kendime gelip elini sıkarak alayla "Ben de son insan Regina Blood." Dedim ve elimi çektim. Daha neler göreceğim acaba?

Hayvan ruhlarının olduğunu biliyorum ama ilk kez canlı görüyorum. Caty, gülerek "İlk kez bir insan görüyorum. Bir ara buluşalım güzellik." Dedi ve göz kırptı. Takım elbiseli sapık uyarır bir şekilde öksürüp "Gel benimle Regina." Dedi ve önde yürümeye başladı.

Gözlerimi devirip onun peşinden yürümeye başladım. Devasa oturma gruplarının olduğu bir kaç formalı öğrencilerin olduğu yere geldik. Burası geçtiğimiz diğer yerler aksine siyah ve kırmızı ağırlıktaydı. Ayrıca oda çok satafatlı. Fazla zorlanmış duruyor. Takım elbiseli sapık, "Burası öğrencilerin oturduğu, kaynaştığı, konuştuğu ve bizim genelde parti yaptığımız oturma salonu." Dedi. Hadi canım! Mal.

İfadesizce onu başımla onayladım. Takım elbiseli sapık, beni devasa beyaz bir odaya getirdi. Odanın her tarafında kitaplar vardı. Burası salon kadar olmasa da oturma gruplarıyla doluydu. Burası sade ve şıktı. Alayla, "Burası da kütüphane mi!" Dedim. Takım elbiseli sapık gülerek gözlerini devirdi.

Kırmızı rengin ağırlıklı olduğu bir odaya geldik. Bu geniş değil uzundu. Odanın ortasında devasa bir büyüklükte ve uzunlukta bir masa vardı. Odanın duvarlarında resim tabloları doluydu. Amk yemek yerken ne yapim tabloları! Gülerek "Yemek salonu mu?" Dedim.

Takım elbiseli sapık, gülmeye devam ederek "Evet." Dedi. Koridor yan yana yürürken takım elbiseli sapık "İlk zamanlar kızlar ve erkekler aynı odada kalıyordu. Kız öğrencilerin yüzde doksan dokuzu hamile kalınca odaları ayırdık. Doğu yakasında ki ikinci kattaki odalar kızlarım odası batı yakasında ki ikinci kattaki odalar ise erkeklerin odası." Dedi.

Ciddi gözük sakın gülme! Ama gülmemek elde değil ki! Kahkaha atarak "Öyle yaparken aklından ne geçiyordu?" Dedim. Takım elbiseli sapık, gözlerini devirip "O zaman kız kardeşim Rebekah ile acil bir işimiz çıkmıştı. Okul açıldığı zaman bizim yerimize iki ay okula Klaus ve Kol bakmıştı. Onlarda bunu yapmışlardı." Dedi.

Acaba neden şaşırmadım! Kahkaha atmayı kestiğim de bir odanın önüne geldik. Takım elbiseli sapık, odanın kapısını açtığında oda modern bir spor salonu idi. Fakat odanın ortasında bir boks ringi vardı. Ringin içine Leo üstsüz bir şekilde onun gibi üstsüz kumral saçlı biriyle kapışıyorlar.

Köken Vampirler / TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now