🔥

2.8K 229 173
                                    

Yorum yapmayı ve vote atmayı unutmayın.❤

İyi okumalar.❤

Tanrısal Anlatım.

New Orleans da Mikaelson okulunda Blood kuzenlerinin geleceklerini öğrenen öğrenciler arasında büyük bir kargaşa vardı.

Stella, sinirle okulun oturma salonuna doğru yürümeye başladı. Cheryl, solundan çıkmak üzereyken Stella ile çarpıştılar. Stella, Cheryl'i iterek "Çekil şuradan kokuşmuş köpek!" Dedi.

Cheryl'i Stella'yı sertçe itip duvara yapışmasını sağlayıp alayla gülerek "Birileri Klaus tarafından ilgi görmeyince küplere binmiş!" Dedi. Stella, sinirle "Sen nerden biliyorsun!" Dedi.

Cheryl, alayla "Senin sürtüklüklerini bu okulda bilmeyen mi var!" Dedi. Stella, kırmızıya dönerek "Seni öldürürüm Cheryl!" Dedi. Cheryl, sarıya dönen gözleriyle "Gelsene! Söz veriyorum acısız bir şekilde seni öldüreceğim!" Dediğinde etraflarını meraklı ögrenciler sardı.

Cheryl ve Stella birbirlerinin üzerine doğru yürümeye başladığında Rebekah ikisinin ortasına geçip sinirle "Uzaklaşın!" Dedi. Cheryl ve Stella normale döndüklerinde Rebekah, sinirle "İkiniz aranızda ne varsa savunma dersinde çözün!" Dedi.

Stella, sarı saçlarını arkaya atıp "Üzgünüm bayan Mikaelson, Cheryl hala Chris'in onu terk etmesini hazmedememiş!" Dedi ve gülerek salona girdi.

Cheryl, sakin olmaya çalışarak "Üzgünüm bayan Mikaelson." Dedi ve hızlıca odasına doğru yürümeye başladı. Rebekah, etrafında ki öğrencilere bakıp uyaran ses tonuyla "Herkes işine dönsün!" Dedi.

Stella, koltukta yayılan ikizi Chris'in yanına oturup "Bu kızda ne buldun da sevgili oldun!" Dediğinde Chris onu duymamazlıktan gelip Rebekah'ya süzerek "Bayan Mikaelson yine her zaman ki gibi ışık saçıyorsunuz!" Dedi.

Rebekah, alayla "Okulda ki kızlar bitti de sıra bana mı geldi Chris!" Dedi. Chris, güldüğünde Rebekah gözlerini devirip odasına doğru yürümeye başladı.

Elizabeth, Chris ve Stella'ın önüne gelip ciddi bir şekilde "Okulumuza sonradan yeni öğrenciler geliyor! Siz de aptal aptal kavgalara giriyorsunuz." Dedi. Chris, tek kaşını kaldırıp "Yani?" Dedi.

Elizabeth, gözlerini devirip "Okul tarihinde ilk defa birileri sonradan okula geliyor!" Dedi. Stella, kaşlarını çatarak "Gelen kişi kız mı?" Dedi.

Elizabeth, alayla "Bu soruyu senden değil Chris den beklerdim!" Dedi. Stella, gözlerini devirdiğin de Chris, alayla "Gelen erkek mi?" Dedi.

Elizabeth, gözlerini devirip telefon ekranından Leo'nun fotoğrafını Stella ve Chris'e göstererek "Gelen öğrencilerden biri erkek. Chris, senden daha kötü şöhretli biri geliyor." Dediğinde Stella rahatladı.

(Elizabeth'in gosterdiği fotograf)

(Elizabeth'in gosterdiği fotograf)

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.
Köken Vampirler / TAMAMLANDIDär berättelser lever. Upptäck nu