🔥

3.4K 248 204
                                    

Yorum yapmayı ve vote atmayı unutmayın.❤

İyi okumalar.❤

Tanrısal Anlatım

Elijah, Lio'un kucağında uzaklaşan Regina'ya bakarak "Eğer ölmek istemiyorsanız soracağım soruları cevaplayın!" Dedi.

Damon, alayla "Zaten öldürmeyecek misin!" Dedi. Derek, sinirle "Kızıma asla yaklaşamazsın!" Dedi. Elijah, bakışlarını giden Regina'dan çekip  Derek'e yönelterek "Kızın mı?" Dedi.

Stefan, ciddi bir şekilde "Elijah, ona dokunmana asla izin vermeyiz!" Dedi. Elijah, gözlerini devirip "Ona zarar vermeyeceğim!" Dedi.

Damon, kaşlarını çatarak "O zaman neden onu arıyordun?" Dedi. Stefan, sakinleşerek "Evde konuşalım." Dedi.

Elijah, salonda sağlam kana tekli koltuğa oturup Derek'e bakarak "Başka insan var mı?" Dedi. Derek, başını olumsuz anlamda sallayıp "Bizim bildiğimiz kadarıyla yok." Dedi.

Damon, sinirle "Ne istiyorsun Elijah!" Dedi. Elijah, ciddi bir şekilde Damon'a bakarak "Gerçekleri anlatmanızı! O kız nasıl insan olabilir? Bildiğiniz herşeyi anlatın." Dedi.

Damon, alayla "Bunu neden yapacak mışız?" Dedi. Elijah, ciddi bir şekilde "Onun yaşaması için Niklaus'u ikna etmem için anlatacaksınız!" Dedi.

Stefan, gözlerini büyüterek "Klaus'un haberi var mı!" Dedi. Elijah, sabır dilercesine gözlerini kapatıp "Evet!" Dedi.

Elijah, gözlerini açıp Derek'e bakarak "Anlat!" Dedi. Derek, gözlerini devirip "Regina benim evlatlık kızım." Dedi ve derin bir nefes alıp üzgün bir şekilde "Onuon yedi yıl önce yeni doğmuş bir bebeken kenar mahallede bir çöp kovasının önünde ölüme terk edilmiş bir şekilde buldum. Büyük ihtimalle onu doğuran kadın Regina insan olduğu için onu terk etmişti." Dedi.

Elijah, sinirle alnını ovalamaya başlayarak "Devam et." Dedi. Derek, yutkunarak "Ragina'ın bundan haberi yok. Evlatlık olduğunu bile bilmiyor. Öğrenmesini de istemiyorum." Dedi.

Elijah, kaşlarını çatarak "Neden adını Regina koydun?" Dedi. Derek, ciddi bir şekilde "Üzerinde bir zarf vardı zarfın üzerinde adının Regina olduğu yazıyordu." Dedi.

Elijah, başıyla Derek'i onaylayıp Stefan'a bakarak "Neden bize hiç bu kızdan bahsetmedin?" Dedi. Stefan, ciddi bir şekilde "Onu direk öldürürdünüz!" Dedi.

Elijah, kaşlarını çatarak "Bir bebeğe asla zarar vermeyiz!" Dedi. Damon, ciddi bir şekilde "Hala neden Regina'yı aradığını söylemedin!" Dedi.

Elijah, Damon'a bakarak gülümseyip "Aslında onu öldürecektim ama vazgeçtim." Dedi. Stefan, kaşlarını çatarak "Aklında ne var Elijah?" Dedi. Elijah, ayağa kalkıp "Yanınızda onun bir fotografı var mı?" Dedi.

Derek, kaşlarını çatarak "Ne yapıcaksın kızımın fotoğrafını?" Dedi. Elijah, gözlerini devirip "Klaus'u ikna etmem için ya onu götürmem ya da fotoğrafını göstermem lazım!" Dedi.

Damon, cüzdanında ki fotoğrafı çıkarıp Elijah'ya uzatarak "Eğer farklı bir niyetle bu fotoğrafı istiyorsan seni öldürürüm! Köken olman umrumda bile değil. Seni öldürmek için her şeyi yaparım!" Dedi.

Köken Vampirler / TAMAMLANDIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin