Eden Luca

26 4 5
                                    

Rpg od M3dojed

Jméno: Eden Luca, její jméno bylo vybráno se záměrem. Její otec byl věřící, proto se těžko směřoval s tím, že má dceru z řeckou bohyní. Pojmenoval ji po zahradě, kde žili společně Adam a Eva, jelikož chtěl aby jeho víra přetrvala v ní.

Věk: šestnáct let, narodila se prvního února.

Rodiče: Její matkou byla řecká bohyně spravedlivé odplaty a rovnováhy, Nemesis. Po narození Eden o ní nejevila žádný větší zájem. Byla svěřena do péče otci Natovi Lucovi, který pracoval jako producent. O dva roky později se oženil s Olivii, která se tímto stala nevlastní matkou Eden, i přesto ji milovala jako svou vlastní a za další tři roky porodila Eden brášku Thomase Lucu. V rodině se měli všichni moc rádi a nikoho nepovažovali za černou ovci.

Minulost: Eden přišla na svět na začátku února, avšak k otci se dostala až třetího téhož měsíce. Těžko říct, kde do té doby byla, avšak ji doručil Hermés, posel bohů jako balíček zhryzenému otci. Převzal si ji a na první pohled si ji zamiloval. Byla mu tak podobná, jen oči měla po matce. Snažil se dlouho skloubit péči o dítě a práci, ale pochopil, že to není možné a šel na mateřskou dovolenou. Pomáhala mu i jeho sestra, Edenina teta a společně to zvládli. Nate se oženil a vše zase bylo poklidné. Eden rostla stejně jako ostatní děti a tatínek začal doufat, že po matce zdědila jen krásné oči.

Rodina žila ve vile v Beverly Hills, Olivia byla totiž slavná herečka, jenž se proslavila ve fantasy seriálu na styl středověku, kde se ujala jedné z hlavních rolích s Natem se seznámila právě na jeho natáčení. Proto se měli tak dobře, neměli žádné velké skandály a paparazzi získávali jen jejich šťastné foty. Eden i Thomas chodili do školky s ostatními děti hvězd a milionářů. Prvotní nápad byl dát Eden do nějaké elitní privátní školy, ale dívka jevila větší zájem o normální život. A tak začla chodit do základní školy a byla šťastná, nikdo tam neřešil kolik stál nový plyšový medvídek a jestli je ten diamant pravý či ne.

První stupeň proběhl v pořádku, našla si nejlepší kamarádky a slávu nevlastní matky nikdo neřešil, avšak na druhém stupni to začlo být oblíbené téma jelikož Olivia Luca právě natáčela další film, který měl obrovský ohlas a téměř každý na škole ho viděl a neuniklo jim spojitost mezi těmito dvěma ženami. V sedmé třídě byla Eden pronásledována spolužáky, kteří se snažili získat fotku a autogram Olivie. Doma to však tutlala, nechtěla odejít ze školy. Došlo ale k incidentu, kdy to dívka už nevydržela a vrazila jim do huby, musela je odtrhnout až učitelka, od té doby ji sledovali na každém kroku paparazzi, jelikož všechny tento incident zajímal. Eden ale nikdy netoužila být středem dění a donutila otce, aby ji na škole nechal.

Osmá třída byla ale o dost horší, na škole si vybudovala špatnou pověst a vyrostla a nabrala trochu na váze. Ostatní děti se ji nejprve stranili a poté ji parta kluků šikanovala. Říkali ji jak není hezká, že je tlustá a Olivie by se za ni styděla. Eden se snažila mít své tělo ráda, ale po těch ohavnostech, které ji říkali to ani nešlo. Naštěstí to pověděla doma a přestoupila na soukromou školu. Taktéž každý týden navštěvovala svou terapeutku a dala se do kupy.

Nechtěla, aby se toto dělo i ostatním dětem a začala podporovat různé nadace proti šikaně a sebepoškozování. Chodila na různé besedy a snažila se podpořit mladé dívky, aby se měli rády takové jaké jsou. Byla to její pomsta chlapcům, kteří ji šikanovali.

Před pár měsíci ji otec řekl o její matce, Eden tomu moc nevěřila, ale taktéž se projevily její schopnosti. Společně se jim povedlo najít camp Half-Blood a rozhodli se, že bude nejlepší, když tam na chvíli zůstane, aby byla mezi svýma. V táboře je už tři měsíce

Povaha: Eden se celý život snažila býti hodná, neporušovat žádná nařízení a ani nečerpala ze slávy jejích rodičů. Přála si mít klidný život, jako ona sama. Nelpí po dobrodružstvích, násilí či bitky se jí hnusí. Ačkoliv je spíše introvert nedělá ji problém se seznámit a otevřít někomu novému. Na svět hledí z té optimističtější stránky, ale moc dobře ví, že dobro nemůže existovat bez zla, věří v rovnováhu vesmíru. Občas mívá porhlé nápady a hlavou lítá někde v oblacích.

Bohužel, jak to tak bývá, má i temnější stránku povahy. Její matkou je Nemesis, takže prahne po odplatě a spravedlnosti a je schopna kvůli tomu i překročit své hranice. Pokud ji ublížíte, rozhodně čekejte, že se to vrátí. Eden se však mstí svým vlastním způsobem a ne vždy je to na první pohled vidět. Pomůže i s plánování odplaty někomu jinému, když má dobrý důvod.

Eden si stojí za svým názorem a i přes její klidnost dokáže občas vybouchnout a postavit se tyranům nebo těm, kteří se vyvyšují nad ostatní. Je dobrá v těžkých rozhodnutích a nikdy jich nelituje. Má se ráda takovou jaká je a nehodlá se kvůli někomu měnit.

Něco o + zájmy: Dlouho hledala koníček, který by ji doopravdy bavil, zkoušela gymnastiku, ale nebyla dostatečně ohebná, plavání ji po roce přestalo bavit a na flétně ji učitelka řekla, že nemá žádný hudební sluch. Takže si v dětství raději chodila hrát s dětmi na hřiště nebo běhat po parku. V posledních letech ji začlo brát dobrovolničení. Každou sobotu chodila do polní kuchyně vařit lidem. Jezdila na pláž sbírat odpadky. Snažila se, aby ji lidé neviděli jako dítě hvězd, ale někoho, kdo se opravdu rozhodl pomoct. Když byl ve škole debatní kroužek, tak chodila i tam.

V době, kdy se ji posmívali za její váhu a výšku, měla období, kdy jedla zdravě a málo, teď už na to peče. Udržuje si normální jídelníček, nekřižuje se potom, co si dá zmrzlinu - její nejoblíbenější jídlo.

Schopnost: Dokáže vyvolat krásná tmavě šedá křídla, jelikož její matka byla okřídlenou dcerou Nyx a Erebose, tak tuto schopnost zdědila po ní. Byl to jeden z hlavních důvodů, proč odešla do kempu. Dlouho se je snažila ovládnout, ale nyní se už prohání vzduchem, jako by tam odjakživa patřila. Zvládne i na chvíli člověku přidat nebo odebrat balanc, avšak poté omdlívá, proto odmítá něco takového provozovat.

Zdroj: https://camp-halfblood-fanon.fandom.com/wiki/Nemesis_Cabin

Výhody: lehce si dělá přátelé (Takže i spojence), její výhodou je jsou i křídla

Slabiny: není žádná bojovnice, zbraně nedržela snad nikdy v ruce. Taktéž není rychlá běžkyně a v lese se nevyzná, celý život žila ve městě a informace o jedlých a jedovatých rostlinách si už nepamatuje.

Magický předmět: žádný ji ještě nepřišel ani pod ruku

Vzhled: měří 188 cm, čímž převyšuje většinu dívek i chlapců.

Vzhled: měří 188 cm, čímž převyšuje většinu dívek i chlapců

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Premades charactesWhere stories live. Discover now