Axel Santiego

41 5 5
                                    

Rpg by meyclean

Jméno: Axel Santiego

Věk: 18

Krycí jméno: pokud mě nenápadne nic lepšího, tak prostě Hacker.

Schopnost: takže jeho schopností je ovládání elektrických strojů od mixér po elektrmobily, neboli technokineze. Dokáže je ovládat pomocí vůle a mysli. Tato schopnost se velmi hodí, pokud se chcete někomu nabourat do počítače, protože ten taktéž udělá vše, co Axel chce. Díky tomuto daru, se mu změnili oči z oříškově hnědé na lagunově modrou, kdykoliv používá svou schopnost, objeví se mu v nich fialový kroužek. 

Rodinná minulost: Santiegovi jsou původem mexičané a dávní potomci Aztéků. Při Americké občanské válce, Sever proti Jihu se Migueli Santiegovi a jeho ženě Friedě Santiego povedlo emigrovat do severní Ameriky, abych byla přesnější do Chicaga, kde od té doby pobývá většina rodiny. Prapradědeček Axela- Xavier Santiego, založil pouliční gang Divocí psi, který teď vlastní několik barů. Santiegovi vždy byli výtržníci a bojovníci za své práva. Hlavou gangu je teď Amellia, matka Axela a jeho bratra Ernesta. Otec dvojčat je neznámý a podle všech i mrtvý.

Minulost Axela: Axel je o pět minut mladší než jeho bratr, což znamená, že se on hlavou gangu nestane. Jeho bratr Ernesto mu to dával v dětství pořádně sežrat. Často se spolu hádali a prali, avšak Axel pokaždé prohrál, jelikož se Ernestovi dostávalo lepší péče- chodil na lepší základku, box. Na druhou stranu Axel byl takové zapomenuté dítě, ze základky s ne moc dobrou pověsti šel hned domů se starat o psa Duna, německý ovčák se stal jeho nejlepším přítelem, mohli si spolu hrát hodiny a hodiny, než ho Ernesto v deváté třídě zastřelil na důkaz zakončení jeho zkoušky dospělosti. Axel zuřil, ale nemohl nic dělat, svého nejlepšího přítele zakopal pod rozkvetlou jabloní, u které si rádi hrály. V patnácti, den po této události, utekl z domova k tetě a strýčkovi, kteří žijí v malém bytě v severní části Chicaga. Strýc chápal, jak se cítí, protože si tím sám prošel a s radostí se ujal Axela. Začal ho učit bojové umění Muay Thai. V tomhle bleskurychlém bojovém sportu původem z Thajska se využívá především kopů, úderů kolenem, úderů pěstí, ran loktem a klinče ve stoje.

Nastoupil na High school University of Chicago, kde je považován za surovce se špatnými známkami, všechny už odstrašuje, že bude člen gangu, ale to Axel nechce, nejradši by se stal policistou a zavřel Ernesta za zločiny a zrůdnosti, které s matčiným svolením napáchá.

Před třemi měsíci si dodal odvahu a šel vyzvat bratra na souboj. Stalo se to v deštivé noci na opuštěném vrakovišti, jenž taktéž spadá pod vládu Divokých psů (Wild dogs). Pěstní souboj měl pouze jedno pravidlo- žádné zbraně a kovové předměty. Nejdříve to vypadalo, že vyhraje Ernesto, když po pěti minutách boje dostal Axela na lopatky, ale ten se nedal a kopnul ho vší silou do břicha, udeřil pravým a levým spodním hákem a vrazil mu pěstí do obličeje. Oba už byli celkem zničení- rozkouslý ret, odřené klouby na prstech, věděli, že to brzo skončí. Vyhli se na sebe vší silou, jeden druhé nenechal na chvíli odpočinout. Axelovi se podařilo narafičit psát na bratra, do které se Ernesto chytil a Axel jej začal škrtit a říkat mu, ať se vzdá, ale on to neudělal. Boj skončil tím, že vlastní matka střelila uspávadlem Axela a odvedla svého mazánka zpět domů.

Mladší bratr zuřil, nebylo to fér, on měl vyhrát. Mohl získat všechno, úctu, moc, ale místo toho si uvědomil, jak je tento způsob života strašný a po dvou týdnech se s výsledkem smířil a teď je za to dokonce i rád.

Něco o: jak již bylo řečeno trénuje bojový sport, který ho naplňuje a využívá ho na ochranu slabších lidí, před kruťasi jako je jeho bratr. Je spíše sportovní než studiiní a hudební typ. Ve škole je rád, že proplouvá a zpívat, ani hrát na nic neumí, pouze rád poslouchá  rap nebo rock. Rád se kouká na hokej a je velký fanoušek týmu Chicago Blackhawks, když už nemůže jít na zápas, nenechá si ujít záznam z televize. Jeho velkou zálibou je i jízda na skateboardu, díky které má pozornost dívek z umělecké školy.
Další věc, která mu nejde je vaření- pokud nic nechytne, je to velký úspěch. Raději se nají v nějakém fast foodu nebo ve školní kantýně. Sní téměř cokoliv.
Je hrozný blázen do moderních technologií, skládá počítače a podobné elektronické zařízení.

Povaha: na první pohled vypadá, jako nějaký drsňák, kterému je všechno někde u prdelky a nic ho nezajímá, ale opak je zase pravdou- je to poměrně milý a starající člověk bez přátel. Avšak pokud by si nějaké našel, i život by za ně položil, pokud by to bylo nutné. Má velký  smysl pro humor, věci nebere vždy tak vážně. Těžko se dá poznat, jestli žertuje nebo je vážný. Dalo by se říct, že má hrdinský komplex- všechny potřebuje zachránit, i přesto že to není potřeba nebo v jeho silách. Do ničeho se nehrne po hlavě, raději si plán důkladně promyslí a najde v něm chyby- je výborný stratég, umí lhát, stojí si za svým názorem. Jeho slabá stránka je přílišná důvěřivost a víra, že jsou i špatní lidé, někde uvnitř sebe dobří. 

Vzhled:

"Do boje "

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Do boje "

ZbraňJe spíše na boj z blízka, jeho muška není úplně nejlepší a nerad používá střelné zbraně, protože takovou zbraní byl zabit jeho pes

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Zbraň
Je spíše na boj z blízka, jeho muška není úplně nejlepší a nerad používá střelné zbraně, protože takovou zbraní byl zabit jeho pes.

ZbraňJe spíše na boj z blízka, jeho muška není úplně nejlepší a nerad používá střelné zbraně, protože takovou zbraní byl zabit jeho pes

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Normální outfit

Normální outfit

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Premades charactesWhere stories live. Discover now