Tyler Johnson

42 7 7
                                    

meyclean

Jméno: Tyler Johnson

Věk: 16 (šestý ročník ). Narodil se prvního dubna, takže na apríla.

Kolej: Mrzimor

Původ: smíšený, ale považuje se spíše za spíše nečistokrevného kouzelníka. Do jedenácti neměl ponětí o kouzlech.

Rodina: matka - Faith Johnson , mudla, moc milá paní. Vlastní zahradnictví a u toho kavárnu. Je sebejistá a statečná, rozvedla se s otcem Tylera, protože ji podváděl s jinou. Často mění přítele a s otcem Tylera byla nejdéle - tři roky.

Otec- Christopher Minat, kouzelník, byl přizřazen do Nebelvíru. Pracuje jako bystrozor. O svého syna se moc nezajímá, protože má jiné čistokrevné dětí s čarodělkou Jane teď už Minat. Obě děti chodí také do Nebelvíru a s Tylerem se prakticky neznají. Jejich jména jsou Hannah a Liam.

Nevlastní bratr - Oliver Johnson, deset let. Je to jeho nevlastní bratr, otec Olivera není znám. Mají se s bratrem moc rádi. Jednou doufá, že bude taky kouzelníkem, ale ví, že se jím stát nemusí. Svého bratra vidí jako velký vzor.

Minulost: Tyler vyrostl se svou matkou na jihu Anglie. Pomáhal ji se zahradnictvím a kavárnou, chodil do normální mudlovské školy, měl spoustu přátel a žil velmi poklidný život.  Ve škole mu to nikdy moc nešlo, protože při vyučování často vyrušoval a dělal kraviny. Klasický třídní šašek. V šesti letech do rodiny mu přibyl další člen - mladší brácha Ollie.

Vždy věděl, že on i jeho otec jsou jiní, občas se mu dělaly podivné věci, ale  když mu přišel dopis z Bradavic, byl velmi překvapen a myslel si, že je to jen hloupý vtip kamaráda ze školy, kterému za uchem včera vytáhl minci.   Dopis vyhodil s příslibem, že se mu zítra pomstí. V průběhu týdne mu přišlo spousty dalších dopisů, nevěřil že by něco, jako kouzelnický svět existovalo. Musel za ním přijít jeho otec a ukázat mu, že kouzelnický svět doopravdy je. Po dlouhé době zase viděl otce, od té chvíle se již nesetkali.

Tyler miluje Bradavice, je rád, že je součástí tohoto světa. Jeho život je poklidný, občas udělá nějaký průser, ale trest odbude s úsměvem. V třetím ročníku omylem při hodině přeměňování přeměnil pohár na slipy. Někdo jiný, aby se na místě propadl hanbou, ale on se jen zasmál a zeptal se jestli si je někdo nechce nechat. Ten týden měl každý večer školní trest- pomáhat s nádobím domácím skřítkům v kuchyni, od té doby se tam čas od času zastaví na sváču a výpomoc .

V dalších ročnících se mu nic moc zajímavého nestalo. Snažil se dostat do famfrpálového týmu. Vyváděl kraviny s kamarádkami Mikou a Leonie. V pátém ročníku, když se všichni pilně učili na NKÚ, on se na to vybodnul, ale na bylinkářštví byl vždy odjakživa talent, takže skončil s V. Lektvary se mu též celkem povedly na N. Z ničeho nepropadl, ale málem se mu to podařilo z dějin čar a kouzel a přeměňování.

Povaha: kamarádský a veselý kluk, který se drží citátu ,,Ten, kdo se umí smát sám sobě, může i ostatním."
Z čehož vyplývá, že se dělá srandu jak ze sebe, tak i z každého, kdo se mu postaví do cesty.
Vždy dodrží slib a nevyzradí tajemství. Je pro každou špatnost, ale pokud je to něco opravdu zlého, pokusí se dotyčného zastavit. Nelíbí se mu, jak se nějací studenti povyšují nad ostatní, většinou ale jen přihlíží a nechce dostat nakládačku, vždy ale dotyčného najde a zkusí rozveselit. Je celkově strašpytel, nechce se zapojovat do větších bojů a raději počká až vše odezní a vrátí se do starých dobrých kolejí.

Něco o: Rád kouká na famfrpál a tento rok se rozhodl, že se pokusí dostat do mrzimorského týmu, jako odrážeč a tu pozici získal.
Baví ho bylinkářství a lektvary, připomíná mu to domov a rodinu. Neví proč, ale je úplně levý na přeměňování. Asi si bude muset zařídit doučování.

Oblíbená barva je tmavě modrá, rád plave a hraje famfrpál. Nejoblíbenější jídlo je kuře a pití je latté z matčiny kavárny. Další  z jeho zálib je fotografování mudlovským foťákem. Už teď má dost fotek studentů na polepení celé zdi.

Patron: včela (ještě nevykouzlil )

Hůlka: anglický dub, devět palců, jádro žíně z jednorožce, pružná

Vztah: nikoho nemá a patří do lgbt skupiny jakožto bisexuál. Svěřil se s tím pouze nejlepším přátelům, jinak zatím nikomu, avšak to plánuje.

Zvíře: perská kočka Gandalf, našel ji jednoho dne u popelnic a rozhodl se ji si nechat, občas přemýšlí, jestli to bylo dobré rozhodnutí, protože Gandalf je tak trochu debil (jak říká Tyler )

Zvíře: perská kočka Gandalf, našel ji jednoho dne u popelnic a rozhodl se ji si nechat, občas přemýšlí, jestli to bylo dobré rozhodnutí, protože Gandalf je tak trochu debil (jak říká Tyler )

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Vzhled:

Vzhled:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Premades charactesWhere stories live. Discover now