Allie Westshire

328 7 26
                                    

Kryofenix a Annaeli2

Jméno: Allie Westshire, zvaná Osamělá hvězda a paní ničeho

Rodné sídlo: Starport, toto město už bohužel neexistuje, ale bylo to klenotem Roviny. Vysoké věže paláce rodiny Westshirových se tyčili až k nebesům a leskli se při letním slunku. Celé sídlo bylo vybudováno z bílého kamene na vršku hory tyčící se za městem, které mělo velmi taktickou polohu - východ obklopovalo moře, ze kterého připlouvali všelijací obchodníci a ze západu jej strážily hory a kopce. Bylo těžké ho dobýt, ale i tak se to královskému vojsku povedlo a dočista ho vypálili, nezbylo z něj víc než hromada sutin.

Rodina: Otec byl Edyon Westshire, zemřel při obraně města Starport. Nazývali ho Mořeplavec
matka Cecilia Westshire, zachránila malou Allie, před splašeným koněm a zemřela na následky zranění
Nejstarší z dětí byl Wess Westshire, což z něj činilo prvního následníka, avšak zemřel při bitvě o Černovodu ve 26 letech. Dále se narodila Amellia, která umřela před rokem ve věku 25 let při porodu i s dítětem nějakého lorda z Roviny. Roty, který se po smrti svého bratra stal nástupcem, zemřel při výbuchu septa. Hasar před čtyřmi lety beze stopy zmizela a je považována za mrtvou a Tyr, předposlední z dětí, zemřel v mládí na otravu jedem.

Znak: měsíc s hvězdami a lodí v tmavě modrém pozadí

Slova : ,,Až za obzorem"

Minulost rodu: prvním známým Westshirem je Sven Westshire, kapitán lodi Úsvit . Svůj titul získal od lorda Tyrella z Vysoké zahrady, páč mu zachránil na moři život. Vybudoval město Starport, neboli Hvězdný přístav. Město získalo své jméno po drahých kovech, dovážených z Essosu, které se třpytí jako hvězdy. Po dlouhá léta rod vládl klidně a moudře. Pak přišla Robertova rebelie. Rod, ačkoliv se nechtěl do bojů nějak zapojovat, musel se přidat k uchvatiteli Robertu Baratheonovi, jelikož hrozil zničením přístavu a tak lord Edyon Westshire poklekl. Edyon Westshire se ve svém mládí plul až na východ Essosu a pak zpět, za tento čin získal přezdívku Mořeplavec. Teď je jedinou dědičkou Allie Westshire, jeho nejmladší potomek.

Minulost Allie: Allie byla kdysi veselé děvče s rumněnci ve tvářích, její největší kamarád byl její bratr Tyr a malá lady Clair (DallasRose4 ). Avšak se s Clair přestaly vidět, splašený kůň zadupal její matku, která ji zachránila a Tyr byl otrávený. Začly se jí zdát noční můry. Vyrůstala relativně poklidně až do 14 let, než ji bylo oznámeno, že jede do Králova přístaviště. Jejímu otci se povedlo Allie zasnoubit s Lorasem Tyllerem, který tam v té době pobýval. Oba si sedli a Allie si myslela, že má štěstí a bude provdaná z lásky, ale tu se objevila dvorní dáma jeho sestry. Allie měla oči jen pro ní, úplně ji očarovala, avšak si toho Olena všimla a dala Allie na výběr: buď namíchá jed odporný jed, který zabije krále Jeoffreyho nebo to dá vědět světu. Allie raději namíchala onen jed, než aby se o tom někdo dozvěděl.
Po Jeoffreho smrti, se konečně začala cítit volná a přišlo i na první polibek s Juline. Během této doby ji chtělo spousta šlechticů zabít, ať už kvůli moci, kterou získá, mstě či strachu.
Allie využívala své schopnosti chápat a využívat zlomené lidi. Potulovala se po ulicích a hledala silné může, kteří však všechno ztratili. V té době potkává i Henrika (viz má další postava) který svým vtipem si našel místo v jejím srdci.
Potom co Cersie zjistila, kdo namíchal jed, tak ji unesla ve spánku s začala ji mučit všemi různými způsoby, třeba jako řezání, hladovka, nechala ji znásilnit, potom odbouchla septo i s její milou, tak vyslala vojsko zničit Starport. Město nemělo šanci obstát ani proti tomu zlomku, co poslala. Bylo zcela vyhlazeno, protože všichni vojáci pomáhali bránit Vysokou Zahradu. Když jednoho dne královna na chvíli polevila v pozornosti, Allie se povedlo s pomocí Henrika uprchnout na Sever.

Výška: 175cm

Povaha: Allie se za svůj život dosti změnila. V útlém věku to byla roztomilá dívenka s úsměvem na tváři a naivními představami o opravdovém světě. Lidé ze Starportu ji milovali, ale poté odjela do Králova přístaviště a vše šlo z kopce.
Po několika nezdařených pokusech o její vraždu přestala lidem důvěřovat, zahořkla, její naivitu nahradila lstivost, ale její temperament a touha po svobodě ji zůstali, avšak byly často skrýváni. Allie bojuje za práva žen a nenecha si jen tak od někoho rozkazovat. Lidi často odbíjí sarkastickými a nevhodnými odpověďmi, nebo by s vámi flirtovala, kdyby se ovšem nezamilovala do Rhaenerys. Také je rebelka tělem i duší, kašle na dodržování dvorní etikety, správného oblékání a podobných věcí.
Po všem, co se ji přihodilo, ji dělá problém držet emoce na uzdě. Často má nepravé výjevy z minulosti a sužují ji noční můry.

Něco o: Je výborná jedařka a s oblibou říká: ,,Jed do pití, je také možnost." její umění s bylinami se netýká jen a pouze jedů, ale i léků na bolest a uklidnění. Před několika měsíci se naučila bojovat s kopím, ale zkušený bojovník by ji porazil. Má kontakty po celém Západozemí a je ráda, když se o něčem dozví jako první. Avšak má i hodně nepřátel, kteří by nejradši vydali její hlavu nabodlou na kopí. Její jednotka špehů/vojáků se nazývá Stíni.
Nehraje si na žádnou lady, šaty nenosí a místo toho si obléká kabáty a uplé kalhoty. Také nikdy nevynikala v ženských pracích. Vyšívání, malba, krasopis, šly kolem ní.
Bez léku na spaní klidně neusne.

Orientace:Bi

Vztah: dlouho se vzpamatovávala ze ztráty Juline, ale v jejím srdci si našla místo krásná dorňanka se s nespoutaným duchem. Jmenuje se Rhaenerys Písek ( KaterinaKubickova )

Věk: 19, 20. den jména by měla slavit za tři dny.

Hraje:

Hraje:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nosí:

Co se s ní stalo v rpg: Vplížila se do táboru Anny Volkon a pokousal ji její vlk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Co se s stalo v rpg: Vplížila se do táboru Anny Volkon a pokousal ji její vlk. Byla zatčena, kde ji navštívila zprvu lady Catherine a poté i lady Anna. Po pár nocích ve vězení byla propuštěna. Aby se omluvila začala pracovat na jedu, proti bílím chodcům, avšak dostala svůj první záchvat depresích. Jejím typickým znakem se staly černé kabáty. Ze zimního paláce se vydala na Zimohrad, kde se spřátelila s velitelem Astorem, když mu ošetřovala zranění z útoku na bílé chodce, aby bylo zachráněno jezdectvo lorda Alucarda ( stále si myslí, že to byla kravina, při které zemřelo spousta dobrých mužů). Astor se stal její prvním pravým kamarádem, se kterým se upřímně smála.
Bojovala v bitvě o Zimohrad, se zjistilo, že její jed na chodce funguje. Avšak Zimohrad padl a ti kteří se zachránili uprchli do jejího úkrytu ve Vlčím lese, kde se ji Valerie pokusila zabít, ale Rhaenerys ( sestra Val ) skočila před vrhlou dýku a zemřela. Allie se nemohla smířit s její smrtí, takže přivedla Rudou kněžku, která ji oživila. Do Rhaenerys se zamilovala, avšak ta odjela najít svou sestru, takže je teď Allie sama na Hřbetu a čeká na další útok chodců.

Premades charactesWhere stories live. Discover now