Jeremy Lincoln

49 4 5
                                    

Rpg: R1y2s2y1 pirates

Jméno: Jeremy Lincoln, nechává si říkat Lincoln, protože své křestní jméno nesnáší

Věk: 25 let

Hodnost: důstojník

Loď: nějaká loď královského námořnictva (pokud má někdo kapitána, tak může být důstojníkem na jeho lodi )

Rodina + Původ: matka- Ophelie Lincoln, vdala se jako mladá za Erica Lincolna, teď je stará a nemocná.  většina Jeremyho platu jde k ní. Pochází z Peru
Otec- Eric Jeremy Lincoln, nemá
se svým synem dobrý vztah, opustil svoji ženu a Jeremy mu to velmi vyčítá. Pracuje jako účetní. Pochází z Itálie.

Minulost: Jeremy vyrostl v malém městečku, kde byl za svůj původ velmi často šikanován, být jediným černým ve městě, nebylo zrovna dobré. Nemohl ani chodit do školy, takže ho začala učit matka. Díky ní teď umí psát, číst a počítat. Naneštěstí jeho matka vážně onemocněla a otec je kvůli tomu opustil se slovy, že nebude živit chodící mrtvolu. To Jeremyho velmi ranilo. Od té doby nenávidí jméno Jeremy, které má po svém otci  I když nechtěl, musel si najít práci. Nebylo to nic lehkého, takže ukončil u královského námořnictva, kde se pomocí svého důvtipu dopracoval na důstojníka. Jednoho dne v malém přístavním městečku potkal lásku svého života, krásnou dívku jménem Octavie. Byla to láska na první pohled. Protože byl v té době velmi zraněný zůstal v tom městečku. Octavie byla místní léčitelka, a jak to tak bývá zamilovala se i ona do něj. Byli spolu šťastní několik měsíců, dokonce se i vzali, ale Lincoln se musel vrátit na moře a nechal těhotnou Octavii na pevnině. Když se vrátil, město bylo vypálené piráty a jeho těhotná žena nepřežila. Slíbil, že už si žádnou jinou ženu nenajde.

Povaha: Už si nenechá nic líbit, je ke každému velmi upřímný. Dokáže dobře lhát a intrikovat. Často bývá sarkastický. Nemá rád, když se bílý vyvyšují nad černýma. Chce se stát kapitánem lodi, osvobozovat otroky a odvézt je zpátky domů ke svým rodinám.Z celého srdce nenávidí piráty, za to co udělali jeho ženě a nenarozenému dítěti. Chce se pomstít, tomu kdo to udělal, ale doteď neví, kdo to byl. Rád slaví, takže se při každé akci opije.
Na druhou stranu byl velmi romantický a rozhodně by z něj byl výborný otec.

Zbraně: pistole (nikdy nemine cíl ), harpuna. Na boj zblízka většinou využívá meč.

Zvíře: nemá

Vztah: nechce, viz minulost 

Vzhled: má tetování na zádech, které se táhne až na krk a na pravé ruce

Vzhled: má tetování na zádech, které se táhne až na krk a na pravé ruce

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.
Premades charactesTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang