Josette Sansvie

44 6 5
                                    

Rpg by meyclean

Jméno: Josette Sansvie ( Džosét Sanví )

Věk: 21, narozena 19.9.

Krycí jméno: sakra, kdo by nechtěl cool krycí jméno ?!
Múza temnot ( Muse of Darkness )

Schopnost: její schopnost je lehce složitá, aby ji mohla použít musí vysát přírodní či umělé světlo, čím více ho ukradne, tím větší má moc, světlo si také může nahromadit a použít ho maximálně do tří dnů, než zcela vymizí. S temnotou potom může různě manipulovat- vytvořit černý krycí oblak, do kterého nelze vidět, vyslat ji na protivníka, kterého zcela pohltí a stane se její součástí ( tato manipulace ji vyčerpává ). Schopnost nemá stálý tvar, představte si ji jako temný kouř, který ji vychází z rukou, pokud vás však zasáhne, začne z vás vysávat sny a touhy, tak dlouho dokud ho nezastaví

Rodinná minulost: Minulost rodiny Sansvie se píše už v šestnáctém století, kdy se začala osídlovat Kanada. Laurent Sansvie, významný francouzský biolog, biochemik, nasedl se svou ženou Choe a syny Lukem a Adrém na jednu z lodí mířící právě do Kanady, respektive do oblasti, kde dnes leží Quebéc. Vnuk Laurenta- Frederic založil malou rodinou firmu na výrobu whisky. Čas šel dál, rodina zaznamenala dobré i špatné chvíle, avšak výroba whisky velmi prosperovala a za pár let se z ní stala světová značka, takže pokud na nějaké párty zahlédnete Sansvier whisky, znamená to, že se někdo pořádně plácl přes kapsu, a pokud zkusíte nebudete litovat. Rodina je na svou whisky náležitě pyšná a její recept zná jen pouze nejstarší potomek, ale pokud zemře bezdětný, dozvídá se ho druhý nejstarší, což vedlo k častému vyvražďování mezi sourozenci. Teď recept na přípravu toho lahodného nápoje ví Sabastian Sansvie, otec Josette, která je jeho jedinou dcerou a po jeho smrti se dozví recept ona.

Minulost Josette: Vyrostla v krásném třešním bytě přímo v centru Quebécu pouze s otcem, jelikož ji maminka Hannah Sansvier zemřela ve třech letech na mozkovou mrtvici. Otec to nesl první roky velmi špatně, ale zůstal už kvůli ní a obchodu silný, nemohl si dovolit propadnout depresím a zármutku, takže ji již od útlého věku vychovával sám s občasnou výpomocí chůvy Sydney, kterou si malinká Josie oblíbila, avšak ji jako svou mámu nikdy nebrala.

Josette jako každé normální dítě začala ve svých šesti letech navštěvovat základní školu. Bavila se většinou se stejně zazobanými dětmi, jako je ona. Josette a její party holek a kluků byli postrachy škol, ale nikdo jim nic na to neřekl, protože proč by jsi učitelé znepřátelovali bohaté rodiny, které každý rok posílají škole vysokou částku peněz na výpomoc a koupi nových pomůcek. Josie si naivně myslela, že to jsou její praví přátelé, ale ošklivě se mýlila. Po jednom trapasu v deváté třídě,když se porvala s 'králem školy', ji odkopli jako kus hadru. Tato událost ji změnila, dala si přihlášku na obyčejnou ekonomickou a malý gympl.

Dostala se s odřenýma ušima na oboje, ale vybrala si gymnázium. Tam už přátel moc neměla, stala se z ní divná gothic girl s průměrnými známkami, jenž nechodí na žádné párty a většinu času tráví u sebe doma. Před dvěmi lety složila maturitu z chemie, francouzštiny, angličtiny a dějepisu, který se stal jejím nejoblíbenějším předmětem a měla v plánu nastoupit na prestižní vysokou ekonomickou školu, taktéž v Quebécu, ale otec dostal zakázku v Chicagu, kterou nemohl odmítnout, proto se narychlo přestěhovali do tohoto města, avšak se stala nečekaná událost- slavný Sebastian Sansvie měl těžkou autonehodu, když jel do práce a upadl do kómatu, aniž by své dceři svěřil rodinný recept. Josette se proto musela chopit dosavadního řízení velké společnosti, dostudovat si na tamní škole odbor ekonomie, práva a začala chodit i na přednášky z čínštiny a španělštiny. Může pouze doufat, že se otec uzdraví nebo najde tajný recept, protože bez něj, firma zkrachuje. Sebastian je v kómatu už rok a půl, ale doktoři mu dávají naděje na probuzení.

Premades charactesWhere stories live. Discover now