Selena Ocean

38 4 1
                                    

Rpg: hunger games by KaterinaKubickova

Splátkyně

Jméno: Selena Ocean, příjmení ji bylo dáno v cirkusu jako každému osiřelému dítěti

Věk: 17 let

Kraj: čtvrtý kraj, rybolov

Rodina: nikdy nepoznala svou matku ani otce. Její rodina je cirkus, ve kterém už od narození vystupuje. Tvoří jej děti od dvou let až stará chůva, která nedávno oslavila 69 roků, což je v jejich kraji dosti úctyhodný věk. Hlavou rodiny je takzvaný principál Sean, velmi veselý a milý chlapík s jizvou přes pravé oko, pokaždé když se ho někdo zeptá jak k ní přišel, řekne mu jinou historku. 

Minulost: Rodiče zanechali Selenu před dveřmi cirkusu, těžko říct z jakého důvodu. Možná to byly finance nebo nemoc. Selena se to nikdy nedozvěděla. Jediné co po nich má, je malý přívěsek s mušlí, který si vzala i do arény. Jak již bylo zmíněno, tak pracuje v cirkusu jako gymnastka. Její cirkus každoročně navštěvuje Kapitol, aby pobavil načančané blbce, takže by se dalo říct, že už je trochu prokoukla - líbí se jim smrtelně nebezpečná čísla apod. Většinou vystupuje na laně či vysuté hrazdě, na které dokáže dělat různé předměty a salta. V cirkusu našla domov, avšak se tam musí i jíst, takže byla v jedenácti vyslána s posádkou na moře, aby přivezli jídlo. Naneštěstí je postihla hrozná bouře a loď ztroskotala. Selena jako jediná přežila. Tři dny a tři noci přežívala na skále, která vyčnívala z moře, když už to vypadalo, že tam umře, objevila se další rybářská loď, která ji zachránila. Byl to pro ni opravdu traumatický zážitek, který ještě zvětšil na intenzitě, když ji vybrali do her. Její nejlepší kamarádka se přihlásila za ní, avšak by šestnácti letá dívka tam nenechala jít jedenácti letou, ještě otřesenou z tragédie. Tuto událost si Selena celý život vyčítá. 

 Theresa se z her vrátila živá, ale v dosti bídném psychickém stavu. Selena se ji snažila pomáhat, jak to jen šlo. Hlídala její mladší sestřičku April, jelikož její otec byl starostou čtvrtého kraje a neměl na ně moc času. Snažila se vše stíhat i s cirkusem, ale to znamenalo vstávat pěkně brzo. Z počátku do nenáviděla, ale nyní vstává normálně před úsvitem. Nikdy nic nebylo krásné, ai před dvěma lety se cirkusu přestalo dařit a všichni se museli více snažit a najít si práci. Selena začala sbírat pro obchodníky tajemství od jiných. Tato práce ji šla, byla tichá jako myška a neviditelná jako duch. Tento rok ale vybrali April do her, Selena se rozhodla splatit dluh její sestře a přihlásila se za ní. Nesetkalo se to s ohlasem moc lidí, byla pro ně důležitá, možno říct i nenahraditelná. 

Povaha: Selena nikdy neměla moc kamarádů, protože na přátelení nikdy neměla moc času. Je velmi pracovitá a perfekcionistka, vše musí být dokonalé. Také je tajnůstkářská a moc lidem nedůvěřuje, zejména kapitolanům, kteří se ji hnusí a dává to patřičně najevo. Rozhodně se nedá říct, že není ráda v záři reflektorů, na podium se cítí jako doma. Pokud s ní navážete spojenectví, poznáte, že dokáže být příjemná a milá a jestli si vás oblíbí, můžete ji věřit, protože vás nikdy nezradí. Neznamená to, že by vám o sobě řekla všechno, ráda si nechává eso v rukávu a díky němu by dokázala zalhat do očí i své nejbližší rodině.  

Výhody: gymnastika a rovnováha, je její největší zbraní. Dokáže chodit potichu jako myška a se svou drobnou postavou se rychle skryje. Nevyhledavá souboje na tělo, spíše by zaútočila ze zálohy, nebo z některého stromu okolo vás, aniž by jste ji mohli vidět či slyšet. Její zbraní jsou nože, nebo cokoliv ostrého, co se ji dostane do ruky. 

Nevýhody: Selena má hroznou fobii z vody, což je velmi neobvyklé pro čtvrtý kraj, naštěstí to nikdo neví a vědět také nebude. Další kámen úrazu je, že ji vadí zabíjet nejen splátce, ale i zvířata. Své nedostatky nechává v tajnosti, jelikož se kvůli nim cítí jako slaboch. 

Vzhled:

Vzhled:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Premades charactesWhere stories live. Discover now