Tatiana Nazaylensova

50 4 1
                                    

DonnamiraHayward

Jméno: Tatiana 'Tati'  Nazaylensky

Věk: 19 let

Orientace: hetero

Superschopnost: ovládání materiálů (měnění barvy, manipulace s nimi ) , avšak ona má ze všech nejraději kovy. Líbí se ji jejich struktura a vlastnosti .

Rodina: matka se za svobodna jmenovala Anna Voldovna a byla v mládí výborná krasobruslařka. Na zimním stadionu potkala svého vyvoleného Antona Nazaylensova a měla s ním dva syny, dvojčata, Malachiáše a Konstantina a o rok mladší dceru Tatianu.

Minulost: Tatiana je původem z Ruska. Když byla ještě malé dítě, musela s její matka opustit otce a dva bratry, jelikož si na ně nepamatuje, tak ji to nevadí. Své dětství prožila na venkově. Milovala to tam. Matka byla učitelka v místní škole. Jejich poklidný život narušily Tatianiny schopnosti, vesničané se jich bály a chtěli jejich původce zabít. Její matka to vzala na sebe, aby ochránila svou dceru. Tatiana viděla, jak její matku zabili, nedokázala tomu zabránit, vesničané byli chytří a rozhodli se ji upálit, tehdy patnácti letá Tatiana s tím nemohla nic dělat.

Ztráta milované osoby v ní vyvolala touhu po pomstě. V ten den žádný z vesničanů nezůstal naživu, každého z nich zabila mincemi, které měla zrovna v kapse. Když bylo dokonáno, sbalila si věci a odešla. Stala se z ní se stala legenda, kterou rodiče vyprávějí zlobivým dětem před spaním ,, nezlob, nebo na tebe přijde Tatiana Nazaylensova"

Po této události ji začla honit policie, naštěstí pro ni díky svým schopnostem se dokázala skrývat, ale už ji to nebavilo. Neměla přátelé ani jakousi oporu, proto se rozhodla, že odcestuje. Její cíl byl jasný- škola pro superhrdiny. Doufá, že ji ochrání, když je jedna z nich .

Teď chce začít s čistým štítem, Je jí jasné, že ji ostatní nemusí brát zrovna kladně, ale ona se nehodlá přetvařovat. Bydlí na koleji úplně na konci chodby v nejvyšším patře. Její pokoj si hned pomocí svých schopností předelala. Sladila ho do kovové-šedivé. Změnila texturu polštářů, takže teď jsou chlupaté místo bavlněných. Celkově její pokoj působí chladně a odtažitě. Nikde žádné světýlka ani fotky, jak to bývá zvykem. Na stropě má namalované černá souhvězdí .

Povaha: Je silné povahy. Nenechá se ničím ovlivnit a její postoje a názory jsou prakticky nezměnitelné. Dokáže s lidmi manipulovat nenápadně, aby plnili její touhy, je vychytralá, záludná a ke většina lidí odtažitá. Vystačí si na všechno sama a nepotřebuje něco jako přátelé a rodinu. Věří, že by se s ní stejně nikdo nebavil.

Něco o: Její nejoblíbenější jídlo je waffle s jahodami a barva je (nečekaně ) šedá.
Většinou nosí tmavé oblečení, téměř pokaždé ji uvidíte ve svetru a v kalhotech s vysokým pasem, ale když se to hodí, ráda na sebe vezme něco sexy.
Oblíbená činnost je vaření. Miluje jídlo, jednoho dne by si chtěla otevřít vlastní restauraci. Zrovna v oblibě nemá sport a jakýkoli fyzický kontakt se ji hnusí. Taktéž z celého srdce nenávidí krasobruslení, které musela na přání matky do patnácti dělat. Byla v něm přece jen dobrá a ze začátku ji to i bavilo, avšak postupem času zjišťovala, že se na ní snaží matka splnit své nevyplněné sny.

Vzhled:

Vzhled:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Premades charactesWhere stories live. Discover now