Malia Archer / Lopez

57 4 20
                                    

Rpg: hunger games by KaterinaKubickova

Kapitolanka pro 3. Kraj

Jméno: Malia Archer- její pravé jméno
            Malia Lopez- používá v kapitolu

Věk: 25 let

Rodina: matka- Jude Archer, pochází ze 13. kraje, kde pracovala jako vedoucí na oddělení zemědělství. Zemřela na epidemii chřipky, která postihla 13. kraj

Otec- Rhoe Archer, taktéž pochází ze 13. kraje. Byl to voják, zemřel na následky zranění jedné tajné mise

Bratr- Bellamy Archer, žije ve 13. kraji, je mu 17 let. Pracuje jako technik.

Ex přítel- John Daviss, kapitolan do kterého se velmi zamilovala, ale jejich vztah netrval moc dlouho, protože se s ní rozešel. Teď s ním čeká dítě, o kterém John neví 

Minulost: Vyrostla ve 13. kraji se svou rodinnou. Navštěvovala tamní školu a jednoho dne se chtěla stát vojákem. Rodinu jako první opustila matka, která podlehla chřipce, takže od svých devíti let vyrůstala s otcem a jednoročním bráškou, o kterého se musela starat ona, protože otec byl stále v práci nebo na misi. Poté zemřel i otec, to již bylo Malii devatenáct let a byla vojákem, jak si vysnila. Byla to však těžká a strasti plná cesta, moc lidí ji nevěřilo, že to zvládne, přece ji bylo teprve devatenáct! Proto dřela ještě více než ostatní, nezahazovala svoje šance a i s nevýhody dokázala vytěžit něco pro sebe. 

Jako jediná prošla výběrem, který z ní udělal špeha v Kapitolu. S těžkým srdcem přenechala brášku tetě a odjela do Kapitolu. 13. kraji se povedlo ji zařídit falešnou občanku, taktéž ji dostali do pozice u splátců ve třetím kraji, který byl v tu dobu nejvíce nakloněn ke vzpouře. Tato práce neobsahovala žádný boj, jak si Malia myslela, ale komunikaci s lidmi, předstírání a vyhledávaní informací. S prezidentkou se dorozumívá díky antistresovém míčku, který když zmáčkne začne přenášet nízkofrekvenční vlny do třináctého kraje. Je to něco podobného jako morseovka, což je pro tuto společnost velmi zastaralé, a tak kapitolané nemají na toto obranu.

  Její nejlepší kamarádkou je kapitolanka Caily. Po pár letech v Kapitolu se zamilovala do Johna, prožili spolu necelý dva roky a teď spolu čekají dítě. Malia je ve třetím měsíci těhotenství, avšak to neřekla nikomu.  Má strach co by se mohlo stát, po hrách plánuje útěk domů. Cítí se strašně nezodpovědně, ale prezidentka ji ujistila, že to nevadí a má pro ni místo ve strategické sekci- na jedné z nejvyšších pozic. 

Povaha: Miluje děti, takže nenávidí je vidět umírat ve hrách. Pokaždé to velmi obrečí. Je velmi dobrá lhářka a manipulátorka, nikdo z kapitolanů by v životě nepochyboval, že není jedna z nich. Dokáže velmi dobře předstírat své emoce, naneštěstí se ji teď díky těhotenství to moc nedaří a je jako většina těhotných žen přecitlivělá, což je u kapitolanů celkem normální, takže se nemusí bát, že by ztratila své krytí. Je oddaná 13. kraji a nikdy by je nezradila, i kdyby ji mučily, na druhou stranu by nikdy neobětovala své nenarozené dítě. Na jednu stranu je velmi empatická, na druhou zase intrikářská. Přepíná na tu, která se ji zrovna hodí. S některými kapitolany se poměrně sblížila a budou ji chybět, až odjede, už to nejsou pro ni po krvi toužící blbci, ale lidé, kteří takto byli vychováni od narození. 

Něco o: Její koníček je focení a malování. Ráda maluje splátce, aby na ně nikdy nezapomněla, což ji přivádí k melancholickým chvilkám, za její působení v Kapitolu, žádný ze třetího kraje nevyhrál. Naučila se malovat, ale raději dává přednost přírodnímu make-upu. Její vášní svou však dredy, které si nechala udělat chvíli po příjezdu. Zprvu si myslela, jak hrozně bude vypadat. Překvapilo ji, jak jí to sluší. 

Malii vyniká ve střelbě z pistole a boje na blízkou vzdálenost, strach má však z letadel, začínají se ji honit hlavou všechny možné příčiny katastrof. 

Vzhled: vždy ji byl proti srsti styl kapitolského oblékání, takže se snaží vypadat co nejvíce normálně, ale zároveň dostatečně kapitolsky. Není to zrovna úplně lehké

 Není to zrovna úplně lehké

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Premades charactesWhere stories live. Discover now