Joseph Connor

43 7 0
                                    

meyclean

Jméno: Joseph Benjamin Jack Connor

Věk: 75 let. Narozen 21.4. znamení beran 

Rodina: manželka- Lucie Connor, zesnulá, bývalá obchodnice v Prasinkách
Syn- Charles Connor, je mu třicet let, má vlastní rodinu, pracuje u svatého Munga
Dcera: Susan Derek (rozená Connor), třicet pět let, redaktorka denního věštce
vnoučata: Greg Connor (7 let) Tim Connor (5 let), Madi Derek (10 let), Isaac Derek (8 let)

Učí: kouzelné formule

Hůlka: dřevo z borovice, dvanáct a půl palce, jádro- dračí blána

Minulost: Joseph byl zařazen moudrým kloboukem do Mrzimoru. Po ukončení posledního ročníku nastoupil jako podřadný úředník na ministerstvo kouzel. Účastnil se bitvy o Bradavice, ze které si odnesl rozsáhlé zranění nohy. Noha se naneštěstí neuzdravila dobře a od té doby chodí s holí a kulhá. Potom co ve škole přestal pracovat profesor Kratiknot, byla mu nabídnuta práce jako učitel kouzelných formulí. Práci s radostí přijal a dělá ji již čtyřicet pět let. Nechává se oslovovat od žáků i kolegů profesor Connor. 

Asi ve svých třiceti letech potkal v Prasinkách lásku svého života Lucii, byla to láska na první pohled, pohledný učitel z Bradavic s jizvami z bitvy a mladá servírka u Třech košťat. Začali spolu randit a o rok později ji Connor požádal o ruku.  Až o mnoho let později se jim narodilo první dítě, jelikož Joseph byl dlouho proti tomu, stačili mu ti ve škole. Jakmile však svou dceru poprvé podržel v rukou, zamiloval si ji. O pět let později přišel na svět i Charles. Jeho manželka zemřela na dračí spalničky v nemocnici u Svatého Munga před třemi lety obklopena rodinou.

Něco o: Zažil spoustu žáků chytrých i hloupých, hodných i zákeřných, ale stále si dokáže pamatovat jejich jména, zvláště těch, které nechal podrobit svému testu - poslal je samotné do Zapovězeného lesa, nebo jednoho nechal málem utopit v jezeře, ten druhý jej musel zachránit. Založil tradici nástěnky shipů v profesorském kabinetě, není divu, že trestu často podrobuje svůj oblíbený pár. Už se díky němu dalo dost dvojcí dohromady. 

Povaha: O Josephovi se dá jednoznačně říct, že je podivín. Někdy si něco brblá pro sebe a občas se zdá, že je takový roztěkaný. Často nečekaně zkouší, a potom říká, že život vám nedá čas na nějakou přípravu. O svých hodinách často studentům vypráví o bitvě o Bradavice, nikdy nezapomene zmínit, že se ji účastnil. Když se k němu student chová s úctou, rád mu pomůže a přiučí nová kouzla. Nelíbí se mu, jak si čistokrevní občas vyskakují na žáky mudlovského původu, na druhou stranu mu nevadí, když někdo provede lumpárnu, pokud ale i ta překročí hranici mezi zábavou a šikanou, strhne studentu minimálně padesát bodů a udělí týdenní trest. Nejradši má žáky, kteří se v jeho hodinách snaží a flákače nechává být, je to přece jejich chyba, že propadnou. Studenti ho buď milují nebo nenávidí.

Patron: kohout

Zvíře: nemá, protože jak říká ,,Já mám plnou třídu volů "

Vztah: měl a nechce, zemřela mu manželka

Vzhled:

Vzhled:

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.
Premades charactesOù les histoires vivent. Découvrez maintenant