¦ 48 ¦

730 86 151
                                    

28.10.2020

Özel nedenlerden dolayı yeni bölümü yazmaya vaktim olmadı. Bundan dolayı bu bölümü yazmak için biraz zaman aldım çünkü aslında daha erken paylaşmayı düşünüyordum.

Fransa'da olanlar bitenlerde bi ayrı. Her şey her an değişebiliyor. Farklı kökenden olanlar kendilerini güvende hissetmiyor...

Ayrıca, lütfen kendinize dikkat edin. Evde kalın, sağlıklı kalın. Biz genciz bize bir şey olmaz düşüncesinde olmayın. Biraz empati diyorum, hastaları ve yaşlı olan yakınlarımızı düşünelim. Ben artık yaşadığım ülkede sokağa çıkma yasağı yaşıyorum tekrardan 😬

Neyse sizleri daha fazla bekletmeden yeni bölüm ile baş başa bırakıyorum, iyi okumalar ❤️

Harry Potter'ün sesini duyunca, Scorpius Malfoy seçilmiş kişiye doğru baktı.

- Zümrüdüanka Yoldaşlığın'a hoş geldin Malfoy.

Draco Malfoy artık Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nın bir üyesi oldu. Kolunda, Karanlık Lord'un işareti olsa bile, o Zümrüdüanka Yoldaşlığın'a yararlı olacağına yemin etti. Bozulmaz yemini etti. Bunu Hermione istedi diye yapmıştı. O onun fikriydi. Draco buna karşı gelmeyeceğini biliyordu. Aslında zaten karşı gelmek istemiyordu. Burda çoğu kişi ona tam olarak güvenmiyordu. Draco bunu tamamen normal karşılıyordu. Oda onların yerinde olsa hemen güvenmezdi. Bu yüzden Bozulmaz yemini yapmaya kabul etmişti.

Seçilmiş kişi bunu söyledikten sonra, toplantı da yer alanlar yavaş yavaş toplantı salonundan çıkıyordu. Bazıları bu karara karşı olsa bile, susmayı tercih ediyorlardı. Yapılacak bir şey yoktu çünkü. Çoğunluk buna karar vermişti.

Akşam gelince ve herkesin odalara çekilmeye zamanı gelince, Remus/Tonks ve Teddy kat değiştirmek zorunda kaldılar. En mantıklısı Draco'yu ve Scorpius'ü, Hermione, Rose ve Theodore'un olduğu kata yerleştirmekti. Scorpius, Rose'un yakınlarında olması gerekiyor. Aynı zamanda Hermione'nin de. Ama ikiz kardeşine daha çok ihtiyacı vardı. Draco'yu ise oğlunu çok iyi bildiği için onu onun yanına koymak istediler. Böylece bu katta dört Malfoy ve bir Nott vardı.

(Zümrüdüanka Yoldaşlığı merkezinin bir katı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Zümrüdüanka Yoldaşlığı merkezinin bir katı. Her hangi bir kita değil 😏 buraya odaların planlarını koymak istedim. Görünüşte daha hoş ve en azından hayal etmenize yardımcı oluyor 👌🏻😍)

Draco, Remus ve Tonks'un odasını almıştı. Scorpius ise Teddy'nin. Draco yeni odasında adımlar atıyordu. Düşünüyordu. Bundan sonra ne olacak diye. Bundan sonra hayatı nasıl değişecek? Zümrüdüanka Yoldaşlığı bir gün onu tamamen kabul edecek mi? Hermione ile bir gün gerçekten bir aile olabilecek mi? Kızı onun hakkında ne düşünüyor peki? En çok onu merak ediyordu... Rose'u malikane'de görmüştü. Nasıl davrandığını, nasıl olduğunu. Gryffindor'a yakışır bir karakteri vardı. Ailede yine bir dişi aslan diyerek düşüncelerine devam etti. Annesi gibi işte. Dişi aslan. Bir tanesini zor idare ediyordu. Şimdi ise iki mi oldu? Toplantı esnasında kızı onu korumuştu. Onun tarafını tutmuştu. Bunun nedeni cidden ne olabilir? Ilk oylamanın haksızlığına dayanamayarak, karşı çıkmıştı. Diğerlerini ikna etmeye çalışmıştı. Kızı onu seviyor olabilir mi? Onu hiç tanımadan? Dumbledore'un Rose'a dedikleri de geldi aklına. Albus Dumnledore'u dikkatlice dinlemişti ve söyledikleri aslında mantıklı gelmişti. Draco'nun şu an kafasında binlerce soru işareti dolanıyordu...

Deep Darkness [DRAMIONE] Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin