¦ 14 ¦

1K 105 95
                                    

24.04.2020

O değil de, ben bu aralar baya yazıyorum 😏 şuraya bir nazar boncuğu koymam lazım 🧿
Hayırlı Ramazanlar ☪️
Ve yeni bölüm sizlerle 🎉

Lunapark ve standlar sonunda kapanmıştı ve tüm öğrenciler odalara gitmişti. Herkes bir şekilde balo için hazırlanmaya çalışıyordu. Aslında hepsi yorgundu fakat balonun heycanıyla bu yorgunluğu bir kenara atıp, unutmuşlardı. Hermione odasında hazırlanmak istemediğinden dolayı Ginny'nin odasına geçmişti. Lavender Brown ile bu balo hazırlığını yapmak istemiyordu. Ginny en azından onu yargılamıyordu, onu dinliyordu ve onu ne olursa olsun destekliyordu. Fakat Hermione'iHarry'yi çok özlüyordu. Onunla dertleşmeyi özlüyordu. Bu kırgınlık, kızgınlık ne zaman bitecek diye oflamıştı. Ginny kendi saçını hazırlıyordu ve Hermione'nin havası yerinde olmadığını anlamıştı.

- Harry'yi mi düşünüyorsun?

- Hı? Şey... Nasıl anladın? sordu Hermione arkadaşına.

- Anlarım ben. Hem bu aralar bunun için üzülüyorsun, bunu sürekli düşünüyorsun Hermione. Harry de öyle.

- Gerçekten mi ? ümitlendi genç kız.

- Tabii ki. Sadece daha hazır değil. Harry'yi sende tanıyorsun Hermione. Hazır olması gerekiyor..

- Biliyorum ama ben onunla kavga etmek istemedim...

- Anlıyorum ve bunu biliyorum Hermione diye sözünü kesti Ginny. Fakat bazen ne kadar inatçı olduğunu biliyorsun. Draco Malfoy hakkında ki düşünceleriniz aynı olmayabilir ama birbirinizi kolluyorsunuz hep.

- Draco kötü biri değil, galiba sadece biraz ne istediğini bilmiyor. Bizim tarafımızda olabilir, kehaneti sende biliyorsun. Fakat onu bizim tarafa çekmek için bir şeyler yapmamız gerekiyor.

- Sevmek gibi mi? sordu Ginny gülümseyerek.

Hermione'nin yanakları hemen kızarmıştı.

- Biliyordum! diye seslendi Ginny sevinçten zıplayarak.

- Ne yapiyorsun Ginny? Hayır onu sevmiyorum. Yani evet galiba biraz ondan hoşlanıyorum, yani yakışıklı ve zeki birisi ama sevdiğimi sanmıyorum.. Bu kadar kolay olamaz Ginny. Hem ailesi... Düşünceleri... Bunlar beni biraz rahatsız ediyor. Yargıladığımdan değil, sadece düşüncelerimiz az çok aynı olsun istiyorum. Neler için savaştığımız aynı olsun. Bana söylese... Sizin tarafinızdayım dese.. Her şey gerçekten çok farklı olacak açıkladı Hermione.

- Ah Hermione ! Baloya bir saat bile kalmadı ve senin düşüncelerin... Bak! Bu balonun açılışı için bu akşam Draco Malfoy ile dans edeceksin. Işte o zaman kesinlikle bir şeyler fark edersin hislerinle alakalı. Aslında sadece senin hislerin değil de Malfoy'un hislerini de anlarsın bir şekilde.

- Aslında çok haklısın Ginny. Bu baloyu atlatalım ve eğlenelim, sonra bu sorunlarla ilgileniriz dedi Hermione gülümseyerek.

Hermione Granger sonunda makyajını bitirmişti. Elbisesini de giyinmişti. Konseptli bir baloya gidecek. Konsept, Hogwarts Kurucular zamanı olarak seçilmişti. O zaman ait dekorasyonlar, o zamana ait giyisiler... Bu balonun güzel geçeceğini hissediyordu. Balo büyük salonda olacaktı fakat bir gösteriş için bir kaç dakika dışarı çıkılacak. Sürprizler bugün bitmeyecek gibi duruyor.

Ginny ile sonunda ortak salondan çıkmıştı. Koridorlarda beraber yürüyorlardı. Herkesin kıyafeti güzel görünüyordu. Büyük salona geldiklerinde bir çok öğrencinin çoktan burda olduğunu anliyabilmişti Hermione. İçeri girer girmez, profesör McGonagall onun yanına geldi.

Deep Darkness [DRAMIONE] Where stories live. Discover now