¦ 22 ¦

1.2K 102 54
                                    

12.05.2020


Aradan iki gün geçmişti. Iki akşam daha Hermione bunları yaşamıştı. Sabah ve akşam yemeklerinde eski profesörü olan Severus Snape'in verdiği iksiri içmişti. Artık oda hamile kalmayı istiyordu. Kehanet gerçekleşmesi için bunu kabullenmişti. Hem en azından hamile kalırsa, bunlar her akşam yaşanmaz diye düşünüyordu. Draco'ya olan hisleri azalıyordu. Hogwarts'ta yaşadığı o heyecan artık yok olmuş gibi gözüküyordu. Draco'yu anlamaya çalışıyordu, elinden gelenini yapıyordu onu anlamak için. Bunun sadece tek bir açıklaması var. O bir korkak. Cesarete ihtiyacı var.. O cesareti Hermione ona vermeye gayret etmişti ama demek ki bunda başarılı olmamıştı... Hâlâ bir umut diye sayıklıyordu Hermione. Belki bir gün. Belki bir gün Draco hata yaptığını anlar ve geç olmadan bunu anlar. Anlaması gerekiyor yoksa Hermione bu malikeneden nasıl çıkacak? Çıkması gerekiyor. Harry'yi ve Ron'u bulup beraber Voldemort'u yok etmeleri gerekiyor. Tabii çocuklarında unutmuyor. Onlarında bu zaferde payları olacak. Ama önce hamile kalıp, sonra buradan kaçması lazım. Annesini ve babasını da unutmadan. Onları guvenilir bir yere saklaması gerekiyor.

Bunları düşünürken Nilpy gözüktü. Odaya girmişti. Hermione, ev cinin geldiğini fark etmişti.

- Nilpy, Hermione'ye Severus Snape'in geldiğini haber vermek için geldi.

- O zaman Severus Snape'i bekletmeyelim diye cevap verdi Hermione Nilpy'ye.

Hermione, ev cinini takip ederek odadan çıktı ve artık çok iyi bildiği salona vardı. Geldiğinde Narcissa Malfoy, Severus Snape ile konuşuyordu. Draco ve Lucius çıkmışlardı. Beraber bugün bakanlığa gideceklerdi diye duymuştu ve hatırlıyordu Hermione. İçeri girdiğinde kullanılacak malzemelerin şimdiden burada olduğunu görmüştü.

- Geldiğinize göre artık hiç beklemeden başlayabiliriz açıkladı Slytherin bina müdürü genç kıza.

Hermione ne yapacağını biliyordu. Severus'ün yanında basit bir hastane yatağı vardı. Tıpkı revirede bulunan yataklardan gibi. Çok benziyordu. Hermione ona uzandı ve gözlerini kapadı. Hiç bir şey görmek istemiyordu... Gözlerini kapatmadan önce Narcissa'nın bir koltuğa oturduğunu gördü.

- Size verdiğim iksirleri kullandınız mı?

Bu Severus Snape'in ilk sorusuydu.

- Evet aldım. Dediğiniz gibi sabah ve akşam yemeğinden sonra bir kaşık iksir. Ne eksik ne de fazla.

- Pekala. Kendinizi nasıl hissediyorsunuz?

- Yorgun diyebildi sadece Hermione.

- Yorgun mu? diyerek araya girdi Narcissa Malfoy. Iki gündür odana kapanıksınız ve yorgun olduğunuzu açıklıyorsunuz..

- Cissy...Gebelik kontrolünü ben yapıyorum. Burda soruları ben soruyorum. Katılmana izin verdim, beni pişman ettirme.

Narcissa, Severus'ün bu kadar sert olacağını tahmin etmemişti. Yapılan bu kontrole katılmak istiyordu. Her şeyi öğrenmek istiyordu.

- Sizce neden yorgunsunuz?

- Hem fiziksel olarak hemde psikolojik olarak kendimi yorgun hissediyorum... dedi Hermione gözünden bir yaş akarak.

- Peki bu son yaşadıklarınızdan dolayı olduğunu mu düşünüyorsunuz?

- Evet.

- Bununla ilgili size iksir hazırlayıp sunarım. Yapacağım iksir bünyenize iyi gelecektir ama onu da düzenli bir şekilde almanız gerekecek. Bu iksiri bir hafta boyunca deneriz. Eğer kendinizi iyi hissederseniz, iksiri almayı bırakırsınız. Fakat yorgunluğunuz devam ederse bana muhakkak söyleyin. Başka bir nedenden dolayı da kanaklanabilir.

Deep Darkness [DRAMIONE] Where stories live. Discover now