¦ 39 ¦

720 74 225
                                    

16.09.2020

Kedim 🐈 hastaydı diye yazmaya hiç vaktim olmadı, yoksa normalde bölüm daha erken gelecekti. Neden hayatımı böyle anlatıyorum bilmiyorum 😬

Peki, bölüme başlamadan önce tekrar bir Fransızca dersine ne dersiniz? 🇫🇷
Voldemort ile devam edelim 💀🐍
Vol, "voler" fiilinden ve çalmak manasına geliyor. Mort ise ölüm demek. Yani kısacası Voldemort, kelimenin tam anlamıyla ölümü çalan demek 😅

Tatlı okumalar ❤️

- Selam söyledi birden birisi.

Hermione ilk başta çok şaşırdı. Burda birisini beklemiyordu. Başını sese doğru kaldırdı ve siyah demir çubuklarının ardında Draco Malfoy'u gördü.

- Niye burdasın? sordu Hermione sert bir ses tonunu kullanarak.

Bu soruyla kendisini savunmaya çalışıyordu. Draco Malfoy'dan. Onun yapabileceği şeylerden. Aslında Hermione Granger Malfoy hâlâ güçlü olduğunu ona kanıtlamak istiyordu. 14 sene burda geçirdiyse bile, bu onu yıkmamıştı. Hâlâ ayaktaydı. Ne olursa olsun savaşmaya hâlâ hazır olduğunu belli etmek istiyordu.

- Şşşşş dişi aslan söyledi Draco alaycı bir şekilde.

- Alay etmeye geldiysen, kapının yolunu biliyorsun Draco Malfoy! Göstermeme gerek yok diye düşünüyorum.

- Nasılsın? sordu Draco, Hermione'nin dediğini umursamayarak.

- Sen benimle dalga mı geçiyorsun? Bunu sormaya nasıl cüret edersin?!! bağırdı Hermione.

- Biraz sakin ol...

- Sakin mi? 14 yıldır bu zindanlarda olan sen değilsin. Insan yüzü görmeyen sen değilsin. Gün yüzü görmeyen de sen değilsin. Bana sakın bir daha sakin olmamı isteme, sakın.. söyledi Hermione, Draco'nun lafını keserek ve aynı zamanda tembehliyerek.

Draco, Hermione'nin sinirli olabileceğini tahmin ediyordu. Fakat bu kadarını beklemiyordu.. Hiç böyle hayal etmemişti.

- Oğlum benden nefret ediyor, Draco! Oğlum isteyerek Voldemort'un ölümyiyen işaretini aldı..

Draco, Voldemort ismini duyunca biraz ürperdi.

- Bir daha o ismi kullanma..

- Neden ? Bir isimden mi korkuyorsun? 14 yıl içerisinde değişeceğini umut ettim. Olgunlaşırsın sandım ama ne yazık ki yanılmışım. Sen yine 14 sene önce gördüğüm Draco Malfoy'sun! Insan az da olsa değişir..

- Bende biraz da olsa zindanlar seni değiştirir sandım. Fakat bakıyorum da birazda olsa değişmemişsin! Yine o Gryffindor karakterin ön planda.

Hermione, Draco'nun bu dediklerine sırıttı.

- Yanılıyorsun. Değiştim. Bu lanet olası zindanlar beni değiştirdi. Kendimi daha güçlü hissediyorum. Sen hayatımdan çıktıktan beri, kendime geldiğimi fark ettim. Ve daha çok güçlendim. Sizi sevindirmek istemedim. Salmadım kendimi zindanlarda. Aklımı yitirmedim. Burdan çıkacağım günü dört gözle bekliyorum. Ve çıktığım gün, Karanlık Lord ve takipçileri bende korksun! Benden kork Draco Malfoy! seslendi Hermione, Draco'ya doğru emin adımlarla yürüyerek.

Draco Malfoy istemeden bir adım geri attı. Hermione çok değişmişti. Hemde çok. Artık hamile bir Hermione yoktu. Hormonlar üste geçmiyordu. Hamililikte üstelik bebeklere bir şey olur korkusuyla pek cesuru oynamıyordu. 14 yıl ve zindanlar onu bambaşka bir kadın etmişti. Bundan emindi.

Deep Darkness [DRAMIONE] Where stories live. Discover now