¦ 41 ¦

691 79 251
                                    

21.09.2020

Ilham vardı diye hemen yazayım dedim, yoksa sonra yazmakta zorlanırdım 😬
Bir önce ki bölümde yine sinir ettim okuyucularımı ahaha sadist bir yazar mıyım? Sanki öyle... Yorumlarınızı okuyorum da hep ommg diyorum ahaha ama bundan dolayı da okuyorsunuz bence. Diğer hikayeler gibi toz pembe değil 😬 farklılık arayışı var bence.. Ve en önemlisi Deep Darkness'in ilk bölümlerine nasıl gidilecek ve ondan sonrası nasıl olacak diye merak edip ondzn okumaya devam ediyorsunuz ❤️

Iyi okumalar ❤️

Scorpius bu haksızlığa gelemiyordu. Tüm suçu annesine atıyordu. Hepsi onun yüzünden olmuştu. Bütün bu acı. Bu üzüntü. Bu hasret... Ve sonunda bir lanet çıktı dudaklarının arasından. Onun için artık basit olan fakat çoğu kişi için korkutucu olan bir lanet..

- Crucio.

Scorpius hiç acımadan, üzülmeden ve daha fazla beklemeden affedilmez laneti annesine doğru söylemişti. Hermione demek ki bu günleride girecekti. Oğlu ona crucio atacağı günü görecekti. Bunu yaşayacaktı. Bu lanet kesin ona karşıydı. Çünkü Rose onun arkasındaydı. Bu Rose için olamazdı... Oğlu demek ki ona işkence edecek. Voldemort başarmıştı. İstediğine ne yazık ki ulaşmıştı. Scorpius'e bundan dolayı kızarmıyordu. Voldemort oğlunun beynini iyi yıkamıştı. Scorpius sadece ona denileni yaptı ve bütün bunlara inandı. Bu tür bir ailede büyümüş olan biri için bu gayet normaldi. Hermione bekliyordu fakat bu lanet bir türlü ona değmemişti. Neden ? Düşüncelerine o kadar dalmış ki etrafında neler olup olmadığını fark edemedi. Onun önünde bir kalkan vardı. Koruma kalkanı. Hermione onu çok iyi bir şekilde görebiliyordu. Kızı mı yaptı bunu diye tahmin ederek, Rose'a döndü. Ama hayır. Rose'un asası elindeydi fakat onu kullanıyordu. Hatta bütün bu olanlara Rose bile şaşkındı. Oda kalkana bakıyordu. Hermione etrafına baktı. Scorpius hariç, tek bir kişinin asası kullanılıyordu. Draco Malfoy. O asasını kullanıp, Hermione Granger Malfoy'u korumuştu. Işkence lanetinden onu kurtarmıştı. Hermione ne düşünceğini bilmiyordu. Neden Draco onu korudu? Neden Scorpius'ü bu şekilde durdurdu? Bütün bu olanlar Hermione anlam veremiyordu. Koruma kalkanı yok olmuştu. Artık herkes Scorpius'e, Draco'ya ve Hermione'ye bakıyordu. Bu olanlar şimdi cidden gerçek miydi? Doğru mu görmüşlerdi?

- Sana yeter dedim Scorpius!! seslendi Draco sinirli bir şekilde. Sana daha kaç kere anlatmam gerekiyor? Sen beni dinlemek zorundasın! Bu tür saygısızlığa gelemediğimi biliyorsun!

Scorpius susuyordu fakat babasına bakıyordu. Ikisinin gri-mavi tonlu gözleri karşı karşıya geliyordu. Fakat Draco'nun bakışları daha ağır basıyordu. Baba olan oydu. Scorpius Draco'nun bazı şeylere otoriter olduğunu biliyordu. Ona karşı yapılan saygısızlığa müsaade edemezdi. Sözünün dinlenmesini istiyordu...

 Sözünün dinlenmesini istiyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Draco... Lütfen, ona öyle bağırma diyerek araya girdi Pansy Parkinson. O sadece biraz pratik yapmak istedi..

- Sende sus Pansy, sus! karşılık verdi Draco. Bu oğlum ile benim aramda.

Deep Darkness [DRAMIONE] Where stories live. Discover now