¦ 29 ¦

795 88 88
                                    

03.08.2020

29.bölümün kapak resmini nasıl buldunuz? Güzel mi? Ben bunu görünce çok beğendim de hemen kullanmak istedim 😍

Bakıştıkları için yanlarına kimin geldiğini ikiside fark etmemişlerdi. Hermione kakarlıydı artık. Draco'dan kanıt bekleyecek. Şimdiye kadar ona çok şans vermişti. Hep korkak gibi davranmıştı. Bunun artık değişmesi gerekiyordu. Hamileliği ilerledikçe ve burda kaldıkça, çocukları tehlikede olacak. Böyle bir yerde ve Voldemort'un emirleri altında büyümelerini istemiyordu. Artık tüm kartlar Draco'nun elindeydi.

- Umarım eşini dans etmeye davet etmemde sakınca yoktur, Draco ?

Hermione başını sağa dönderdiğinde, yanında Theodore Nott'un olduğunu fark etti. Yanlarına sessizce geldiklerinden dolayı, geldiğini duymamıştı.

- Bir sakıncası yok tabii, değil mi Draco? sordu Hermione eşinin gözlerinin içine bakarak.

Draco hem Theodore'a hemde Hermione'ye baktı. Biraz hava alması gerekiyordu. Burda boğuluyor gibi bir hissi vardı. Hermione kanıtla demişti. Peki nasıl? Onu rahat bırakarak mı yoksa kıskanarak mı? Bilmiyordu. Kıskanç bir adam olduğunu da göstermek istemiyordu. Zaten öylede değildi. Böyle resepsiyonlarda eşler dans ederdi fakat diğerleriyle de dans ederlerdi. Bu gayet normal bir şeydi sonuçta. Hatta etrafına baktı, annesinin yanına biri gelmişti. Dans etmek için teklifte bulunuyordu. Theodore kötü bir şey yapmıyordu şuan. Her şey normal diye avutuyordu kendisini şuan Draco.

- Hiç bir sakıncası yok Theodore söyledi Malfoy varisi Nott varisine bakarak ve gülümseyerek.

Ve daha fazla beklemeden, Draco oradan ayrılmıştı. Biraz hava alması gerekiyordu. Salonda bulunan bir balkona doğru ilerledi ve oraya doğru giderken içki dağıtan ev cinden bir bardak almıştı. Onun için temiz hava şarttı şuan...

Hermione, Theodore Nott ile dans pistinde kalmıştı. Bir daha ki müzik çalmaya başlamıştı bile. Karşında duranı pek fazla tanımıyordu. Ne yapacağını da bilmiyordu... Theodore daha fazla beklemeden genç kızın beline kolunu sardı ve ona yaklaştırdı. Aralarında çok az bir mesafe vardı. Hermione rahatsız olsa bile, Theodore Nott'un diğer elini tuttu ve böylece dans etmeye başladılar.

(Shawn Mendes'in Imagination şarkısını çok seviyorum 😍 bundan dolayı hikayede kullanmak istedim ☺️)

🎶 Durduğum yerden sana ne kadar güzel olduğunu söylemek istiyorum.
Beni ne olabilirdik diye düşündürüyorsun çünkü 🎶

- Fazla vaktimiz yok Hermione.

Genç kız bunu hiç beklemiyordu. Hemde hiç. Nasıl vaktileri yoktu? Hem neden "Hermione" diyordu? Aralarında belirli bir samimiyetlik yoktu. Birbirlerini pekte tanımıyorlardı.

- Anlamıyorum.

- Anka burada. Senin için.

Hermione duyduklarına inanamıyordu. Anka burada. Harry ve Ron ile genelde Hermione zümrüdüankadan bahsecidence anka derlerdi. Theodore Nott'un bunun bilmesine çok şaşırmıştı. Ankara burada derken tam olarak ne delek istiyirdu ki? Kimler geldi? Harry? Ron? Remus? Diğerleri? Gercekten buradalar mı? Voldemort'un geleceğini biliyorlardır. Neden bu riski göze alıyorlar? Hayır... Harry... Gelmemesi lazım. Peki Theodore neden bunu söylüyor ki? Ya yalansa? Ya tuzağa sürüklemeye çalışıyorsa? Hiç bir şeyden emin değil şuan, kalbi hızlı atıyordu...

Deep Darkness [DRAMIONE] Where stories live. Discover now