Günlük 3 Bölüm 27

83 5 0
                                    

Not: görünmez mürekkepli fotoğrafları aldığım tumblr hesabı fordarkisthesuede'dir.

Merhaba! Hadi başlayalım.

Merhaba! Hadi başlayalım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

What if he wins?

It is a thought too horrible to imagine, but imagine it I must. If Bill succeeds in opening the gateway between worlds, it will result in an... Odd-pocalypse? Weird-mergency? Unusual-tastrophe? No matter. If the big day arrives, coming up with a catchy nickname for it will be the least of my worries. To prepare for this worst-case scenario, I have begun stocking my old research bunker with supplies, rations, and weapons. I also tried to choose which theoretical physics books would be most fun to spend 50 years rereading, but they're all so great I couldn't decide!

Ya o kazanırsa?

Bu hayal etmesi çok korkunç olan bir düşünce, ama hayal etmek zorundayım. Eğer Bill dünyalar arasında bir geçit açmayı başarırsa, bu sonucu olacak... Sıradışıyamet? Tuhaf-acil durum? Azgörülenfelaket? Fark etmez. Eğer büyük gün gelirse, çarpıcı bir isim bulmak endişelerimin en azı olacak. En kötü senaryoya hazırlanmak için, eski araştırma sığınağıma destek, istihkak, ve silah stoklamaya başladım. Ayrıca hangi teorik fizik kitaplarının ileriki 50 yılda tekrar okumak için daha eğlenceli olacağını seçmeyi denedim, ama hepsi çok iyi karar veremedim!

 Ayrıca hangi teorik fizik kitaplarının ileriki 50 yılda tekrar okumak için daha eğlenceli olacağını seçmeyi denedim, ama hepsi çok iyi karar veremedim!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Felaket anında

Tehlike!

Son Çare

Son için hazırlık

Krioniklerin* uzun süreli olduğunu umuyorum. Shifty'e* dikkat et.

* shifty shapeshifter'ın yumuşatılmış/değiştirilmiş hali. Bir nevi takma isim

*kriyonik canlı organizmaların gelecekte kullanılmak için dondurulması durumuna verilen isim. Bölümde shapeshifter'ı hapsettikleri alet yani.

Ya uzun süre dayanmıyorsa? Shapeshifter'ı oraya hapsettiler?


Teori üretiliyor...

Neyse devam edelim.

Neyse devam edelim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ICE ICE BABY

BUZ BUZ BEBEK

Bu arada, 'ice ice baby', Vanilla Ice tarafından 2013'te çıkarılmış bir şarkı. Ancak onunla ilgisi var mı tam bilmiyorum.

Sıradaki bölümde görüşürüz 👋🏻

Esrarengiz Kasaba Hakkında Her ŞeyWhere stories live. Discover now