Soos teorisi 2+blendin+bill+biraz da elyazısı

246 18 5
                                    

Merhaba! Bu bölümdeki teori biraz uzun ve karışık olabilir, elimden geldiğince anlaşılabilir yazmaya çalışacağım.
Not: Bölümü dün yazmıştım ama yarısından sonrasını fark etmeden ingilizce yazdığımı anlayınca baştan yazmak zorunda kaldım.😕

Bildiğiniz üzere daha önce bir kaç kere stan'lerin çocukluğundaki mağaradaki "Blendin was here" yani "Blendin buradaydı" yazısının Bill tarafından ya da orada bulunmuş olan Blendin tarafından yazıldığına ve neler olmuş olabileceğine dair bir kaç teori yazmıştım.

Eğer bunu yazan Blendin bedenindeki Bill ise gf deki toplam üç "

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

Eğer bunu yazan Blendin bedenindeki Bill ise gf deki toplam üç "... was here" ın ikisi Bill ile ilişkili durumlarda yazılmış oluyor.
1) yukarıda gösterdiğim blendin versiyonu.
2) günlük 3'te ileriki kısımlarda stanford'un aranıyor posterine şifreli bir şekilde yazılmış "rick was here" yazısı. Buradaki rick çok büyük ihtimalle rick and morty deki rick şayet gf evreninde başka rick isminde biri yok ve bu iki filmi birbirine bağlayan çok fazla detay var. Burayı Bill'e bağlayan kısım ise Bill tarafından yazılmış olması değil. Ancak Stanford'u bu boyutlardaki zamanlarında ele geçirmeye çalışan kişilerin en başında Bill geliyor.
3) "d and d and more d" (böyle yazmayı seviyorum) bölümündeki "Soos was here" yazısı.

Ancak bu bölümde "rick was here" yazısıyla çok bir işimiz yok

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

Ancak bu bölümde "rick was here" yazısıyla çok bir işimiz yok. Teori üreteceğimiz kısım bu koyduğum iki fotoğrafla ilgili. Yazılanların doğru olduğunu varsyarsak ilki blendin ikincisi soos tarafından yazılmış.
Ancak fotoğrafları biraz inceledikten sonra ilk fotoğraftaki yazıyı Blendin in kendisi yazdığını düşünüyorum. Çünkü daha önce 1 veya 2 bölümde Bill'in elyazısı ile ilgili yazmıştım ve gördüğünüz üzere her iki yazı da benzemiyor. (Elyazısı teorisi adlı bölüme gidip Billin elyazısına bakabilirsiniz.)
Diyebilirsiniz belki kişiden kişiye göre değişiyordur diye ancak şu üç durumda Billin elyazısı aynı:
Billin stanfordu kontrol ederken günlüğe yazdığı elyazısı, billin dipperı kontrol ederken bıraktığı nottaki elyazısı ve (eğer teorim doğruysa) posta kutusundaki elyazısı. İlk başta bill sağ elini kullandığı için olduğunu düşündüm bu yüzden kontrol ettiği kişilerde kendi elyazısıyla yazıp diğerlerinde (soos ve blendin) normal yazamıyordu. Ancak hem soos hem blendin sağ elini kullandığı için (bu arada mabel solak, stanley ve ford iki eliyle de yazabiliyor ve gf de kalan herkes sağ elini kullanıyor.) bu teori çürüdü.
Sonradan şunu fark ettim. Yukarı koyduğum iki fotoğraftaki elyazıları birbirine çok benziyor. Biraz dikkatli incelerseniz (özellikle "was" daki "w" ve "a" lara iyi bakın) benzediklerini siz de fark edebilirsiniz.
Eğer Soos'un zamanda yolculuk yapmadığını varsayarsak (ki eğer yapmışsa bu her şeyi değiştirir.) "Soos was here" yazısı da blendin tarafından yazılmış demektir. Bunu destekleyen üç şey var:
1) Blendin'in sakarlığıyla ünlenmiş olması. Belki oraya bir şey düşürdü ve soos yapmış gibi göstermeye çalıştı.
2) Blendinin de soos gibi şişman olması yani oraya sıkışmaya müsait olması.
3)Aranızda gf yi ingilizce izleyen kaç kişi var bilmiyorum ama "Aw man" lafının blendin tarafından soos'tan daha çok kullanılması. Soos daha çok "dude" diyor.

Ancak yine de Soos'un daha ikizler kasabaya bile gelmeden önce Bill ile bir ilişkisi olmuş olabileceğinden şüpheleniyorum çünkü ilk bölümün sonunda bodruma açılan yeri göstermeden önce boruda çok kısa bir süre şifrelenmiş bir şekilde "Bill is watching" yani "Bill izliyor" yazısı görüyoruz. O yazının duvarın içindeki borunun üstüne nasıl kazınmış olabileceği konusunda iki tahminin var:

1) kulübe henüz forda aitken o borular duvarın içinde değildi ve o kazıdı, sonra stanley oraya sakladı.

2) Soos bill tarafından kontrol ediliyorken ya da bill ile ilgili bir şey öğrendiği için yaptı. Çünkü duvarın içindeki boruya ulaşmak hem zor bir şey hem de fark edilmeden yapmak neredeyse imkansız. Soosu bir çok kez o odada merdiven üstünde ampul tamir ederken falan görüyoruz ve tamirci olarak o boruya/borulara ulaşmak onun için zor olmamalı.

Bugünkü teori de bu kadardı. Sanırım biraz uzun ve karışık oldu ama umarım açıklayabilmişimdir. Sizin bu konudaki teorileriniz neler? Yorumlara yazmayı ve oy vermeyi unutmayın görüşürüz 👋🏻

Esrarengiz Kasaba Hakkında Her ŞeyTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon