BİLL VE GEÇMİŞ GELECEK İLİŞİKİSİ

389 21 35
                                    

Her zaman bill de şu tavrı görüyoruz "ben geleceği bilirim" Ama denklemi bilmiyor, yok olacağını bilmiyor, hatta stanin kasasının şifresini bile bilmiyor!Eğer bizim gibi yaşamıyorsa, gelecekten geliyorsa?!Yukarıdaki zaman çizgisini düşünün, eğer b...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Her zaman bill de şu tavrı görüyoruz "ben geleceği bilirim" Ama denklemi bilmiyor, yok olacağını bilmiyor, hatta stanin kasasının şifresini bile bilmiyor!
Eğer bizim gibi yaşamıyorsa, gelecekten geliyorsa?!
Yukarıdaki zaman çizgisini düşünün, eğer bill bizim gibi yaşıyorsa, geleceği bilmeli.
Ama gelecekten geliyorsa, hiç değilse zaman ona göre ters akıyorsa, bizim geçmişimiz onun geleceği olur ve bizim geçmişinizi biliyor.
Bu zaman bebeği ile birbirlerini tanımalarının sebebi olabilir.
Bu bazen ters konuşulmasının sebebi de olabilir. Çünkü ne zaman bir karakter tersten konuşsa hem bille ilgili, hem de onun zayıf anlarında oluyor.
-Gideon konuştuğunda henüz yeni çağırılmış ve güçsüz
-Fiddleford konuştuğunda diğer boyutta ve büyük ihtimalle hazırlıksız yakalanmış.
-Bill konuştuğunda, ölmek üzere ve tabii ki zayıf olucak!
-Ve son olarak, eğer önceki bölümlerdeki video doğruysa, cipher avında bize verilen numaradan bill/stan konuştuğunda neredeyse ölü zaten.
+(tam emin değilim ama jenerikte de cipher çemberini görmeden hemen önce tersten konuşuluyor)
Ayrıca bence bill bunu saklamaya çalışıyor.

EKLEME:

Bu sahneyi hatırlıyorsunuz değil mi? Bill ford onu vurduktan sonra kendini iyileştirirken

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bu sahneyi hatırlıyorsunuz değil mi? Bill ford onu vurduktan sonra kendini iyileştirirken. Biraz da bizim yara iyileştirme şeklimize benzemiyor mu? Kemikler kaynaşıyor, et orayı geri kapatıyor. Bu bana bill in zamanı kontrol ettiğini söylediği zamanı hatırlattı. Ve bill nedir bölümündeki zayıflıyor teorimi de. Çünkü bill yarayı iyileştirirken zamanı hızlandırıyor. Aynı zamanda saf enerji olsaydı buna gerek olmayacaktı.
Ekleme:

erin782028 look at this picture and the photo at the beginning of the episode

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

erin782028 look at this picture and the photo at the beginning of the episode.
Bence burdaki resim de bu teoriyi destekler çünkü o resim bizim zamanımıza göre gelecek ama bille göre geçmiş oluyor yani bill biliyor.

Ama böyleyse bill neden geleceği bilmiyor sonuçta oradan geldi?
Bunu bilmiyorum aklıma fikir gelirse eklerim.

Fikirlerinizi buraya yazabilirsiniz. Görüşürüz 👋🏻 ve iyi geceler

Esrarengiz Kasaba Hakkında Her ŞeyWhere stories live. Discover now