1. časť

1.4K 100 55
                                    


Arriana

,,Dobré ráno," ozvalo sa mi za chrbtom a na krku som pocítila teplé pery.

Unavene som sa otočila a doširoka sa usmiala.

,,Dobré ráno," zopakovala som, ležiac na chrbte.

,,Zobudil som ťa o čosi skôr. Myslel som, že by sme si pred prácou mohli dať raňajky v tej cukrárni, ktorú máš tak rada."

,,Ty vážne chceš, aby zo mňa bol za chvíľu tučko? Chodíme tam na môj vkus, až príliš často," potichu som sa zasmiala, aby som náhodou nezobudila Jennu, ktorá ešte pravdepodobne spala vo vedľajšej izbe.

Byt sme si spoločne prenajali pred tromi rokmi okamžite, ako sme skončili školu. Na šťastie sa nám obom podarilo nájsť prácu takmer okamžite, a tak sme si konečne obe mohli vychutnávať zaslúženú slobodu a tiež mesto, na ktoré sme sa tak veľmi tešili.

Prečo sme sa rozhodli pre Fort Worth? Vlasne ani neviem. Bolo to najviac spontánne rozhodnutie, aké sme kedy urobili, no myslím, že zároveň aj to najlepšie.

Vďaka škole sme obe okamžite nastúpili na absolventskú prax do menšej firmy a napokon sme tu ostali pracovať. Myslím, že som vlastne nemohla byť šťastnejšia. Občas som mala dokonca pocit, akoby som si život, ktorý som žila ani nezaslúžila.

,,Ty a tučko? Si to najviac sexi stvorenie, aké som kedy poznal," jemne ma pichol Kyle pod rebro, načo som sa znovu uchechtla.

,,Prestaň, zobudíme Jennu," napomenula som ho a posadila sa v posteli. Ruky mi vystrelili nad hlavu, aby som sa povystierala a pomaly nohy spustila na zem.

Kroky som automaticky namierila do malej kuchyne, ktorá nám ale bohato stačila. Natiahla som sa za prvou skrinkou a vytiahla z nej priesvitný obal, ktorý bol do polovice plný rôznymi semienkami. Následne som sa pobrala na menší balkón, ktorý vlastne okrem Jenny nevyužíval nikto. Nemala som príliš veľa dôvodov chodiť sem. Navyše, výhľad tiež nestál za veľa.

Na zábradlie som nasypala niekoľko semienok a o krok sa vzdialila dozadu, takže som sa zrazila s Kyleom, ktorý ma nasledoval.

,,Kedy už konečne skončíš s týmto divným zvykom?" Nadvihol obočie Kyle.

,,Prečo by som mala?" Odvetila som nechápavo a pery sa mi automaticky skrútili do úsmevu. Na zábradlie sa posadil čierny havran a hneď za ním, ho nasledoval ďalší.

,,Kŕmiš tieto vrany každé ráno. Nerozumiem prečo stále pristávajú na našom balkóne, no ani trochu sa mi nepáčia."

,,Havrany, nie vrany. V tom je rozdiel," odvetila som a popri jeho mohutnom tele sa presunula späť do bytu a zatlačila gombík na kanvici, aby som si zaliala kávu.

,,Kávu si dáme až na mieste, už teraz nestíham," pobozkal ma na čelo Kyle a kanvicu vypol.

Nespokojne som odfúkla a pobrala sa späť do našej spoločnej spálne, aby som sa rýchlo prezliekla. Spálňa vlastne patrila mne, no vždy, keď mal Kyle nejaké pracovné povinnosti práve v našom meste prespával u nás. V inom prípade sme sa výdavali len cez víkendy.

Rýchlo som na seba hodila červené šaty, ktoré dokonale opisovali každú krivku. Boli to jediné šaty v ktorým som nemala pocit, že vyzerám, ako pavúk. Vlastne by som povedala, že to boli šaty v ktorých by nevyzeral zle, možno ani samotný Kyle. Spomenula som si na deň, kedy mi ich Jenna v obchode nanútila a ja som sa po dlhočiznej chvíli napokon podvolila. A nemohla som urobiť nič lepšie.

Vlasy som si pred zrkadlom rýchlo prečesala a napokon sa rozhodla, že ich nechám rozpustené. Na nohy som si obula čierne lodičky, ktoré som nosila najčastejšie a odcupitala na chodbu, kde si práve Kyle zapínal bielu košeľu.

𝐓𝐇𝐄 𝐃𝐄𝐕𝐈𝐋'𝐒 𝐁𝐑𝐈𝐃𝐄 𝟏,𝟐 ✅Where stories live. Discover now