10.časť

2.3K 126 32
                                    

Arriana

Zastavila som tesne pred dverami našej izby. Snažila som sa podľa hlasov zistiť, či sa tam nachádza Kyle a hlavne, či ostatným prezradil čo videl. Za dverami však hrala hlasná hudba a nemala som šancu rozoznať hlasy.

Nádych, výdych.

Pomaly som otvorila dvere a nakukla dnu. Pár hláv sa otočilo mojím smerom, no bavili sa ďalej, akoby som tam ani nebola. Pomaly som prešla do malej kuchynky a tam som ho zahliadla. Sedel za stolom a pred sebou mal položenú fľašu tmavého alkoholu. 

,,Kyle," povedala som opatrne a zhlboka sa nadýchla.

Snažila som sa z hlavy vypudiť prehnané závery, ktoré sa mi v mozgu samovoľne formovali a do môjho tela vysielali stále nové dávky stresového hormónu.

Pomaly ku mne zodvihol pohľad. Oči mal od alkoholu podliate krvou. Posadila som sa oproti neho a ruky si zložila na stole.

,,Prisahám, že to bola len náhoda. Nevedela som, že sa tam objaví," zašepkala som.

,,Uvedomuješ si ako hlúpo to znie?" Nadvihol obočie a hlasno sa rozosmial.

Niekoľko párov očí z vedľajšej miestnosti ku nám zodvihlo pohľady.

,,Ja viem, ako hlúpo to znie. Nemusíš mi veriť. Len som chcela, aby si vedel, ako to skutočne bolo. Nie som taká, ako si myslíš," povedala som a po tvári sa mi skotúľala slza.

Už som toho mala na dnes skutočne dosť. Telo sa rozhodlo nespolupracovať s hlavou a ruky som bezvládne spustila vedľa tela. Mozog mi valcovali výčitky. Valila sa ku mne jedna za druhou a prebodávali ma svojimi malými špicatými zubami.

,,Poď, prejdeme sa," postavil sa Kyle a vytrhol ma z mojich samotríznivých myšlienok.

,,Hlavne sa teplo obleč," prikázal mi, podal mi svoju teplú ruku a spoločne sme vyšli do noci.

Vonku už bolo chladno aj napriek hrubej bunde. Rukami som si besne prechádzala po ramenách v snahe zohriať sa, no moje úsilie sa míňalo účinku. Podišiel bližšie a ruku si položil okolo mojich ramien.

,,Verím ti Arriana, ale musíš pochopiť, že som bol vážne naštvaný, keď som vás tam tak videl. Jednoducho ho pri tebe nechcem vidieť a ak sa to zopakuje, zabijem ho!" Povedal s vážnou tvárou.

,,Hovorí z teba alkohol," potiahla som nosom.

,,Žiadny alkohol do pekla! Ja to myslím vážne. Ten chlapec je proste cvok. Mala by si sa od neho držať čo najďalej. Sľúb mi to, Ria," zastavil a pozeral mi priamo do očí.

,,Ja...sľubujem. Máš úplnú pravdu, je to cvok," prikývla som, uvedomujúc si pravdivosť jeho slov.

Žiaľ, až príliš príťažlivý cvok.

To možno áno, ale žiadny chlap sa ku mne predsa nemôže správať tak, ako on. Nechcela som si ani predstaviť, čo by sa stalo, keby sa tam Kyle neukázal. Vlastne som mu bola za to nesmierne vďačná a zrazu som pocítila obrovskú potrebu mu to dať najavo. Bezhlavo som sa mu hodila okolo krku.

,,Ďakujem, som rada že mám kamaráta, ako si ty," zašepkala som mu do ucha.

,,Mám ťa rád Ria. Viac než len rád," povedal až príliš priamo. Odtiahol sa a modré oči zabodol do mojich.

,,Ako to myslíš?" Opýtala som sa prekvapene a prudko vydýchla vzduch, ktorý sa mi nahromadil v pľúcach.

,,Zaľúbil som sa...do teba," povedal po tichu, takmer nezrozumiteľne.

𝐓𝐇𝐄 𝐃𝐄𝐕𝐈𝐋'𝐒 𝐁𝐑𝐈𝐃𝐄 𝟏,𝟐 ✅Where stories live. Discover now