27.časť

1.7K 124 35
                                    


Arriana

Ležali sme na mojej posteli a na laptope sledovali film, ktorý vyberal Lucas. Bola to klasická marvelovka, ktorej som absolútne nerozumela. No bolo mi to jedno. Blízkosť Lucasa spôsobila, že moje myšlienky blúdili všade, len nie ku filmu. Myslela som na pokožku, ktorej sa moje telo dotýkalo a na vôňu, ktorá sa z nej šírila a prenikala mi hlboko do dutín. Na teplo, ktoré z jeho tela sálalo a vplyvom ktorého moje telo priam horelo. Myslela som na pomalý dych, ktorý sa mi dostával do uší a ktorý by som dokázala počúvať na miesto uspávanky. Myslela som na Lucasa...

Keď sa na obrazovke objavili titulky, Lucasova pozornosť sa presunula na mňa a ja som znervóznela. Pokoj, ktorý som si užívala jeho pozorovaním bol odrazu preč a vystriedala ho nervozita. Napriek tomu, že sa ma už Lucas dotýkal, nikdy som sa mu necítila tak blízko, ako v tomto momente.

Počítač zložil na zem vedľa postele a otočil sa na bok, oproti mňa. Ležali sme tvárami blízko seba a navzájom sa bez slova pozorovali. Lucasov pohľad behal skúmavo po mojej tvári, akoby si zapamätával každý jej detail.

Pomaly vystrel ruku mojím smerom a bruškami prstou mi prechádzal po tvári. Najprv po povrchu nosa, odkiaľ sa dostal k perám, na ktorých zastavil. Palcom niekoľko krát obkreslil ich líniu.

Napriek tak obyčajnému dotyku vo mne prebudil bolestivú túžbu a ja som pocítila obrovskú potrebu cítiť ho viac. Priblížiť sa mu tak veľmi, ako je to len možné. Na prst, ktorý stále spočíval na mojej pere som vtisla bozk a následne po ňom pomaly prešla jazykom.

Lucas zo mňa ani na jedinú sekundu nespúšťal zrak. Skúmal moje pery a do tých svojich si nedočkavo hrýzol. Následne si ruku prudko presunul za moju šiju, aby si ma mohol pritiahnuť bližšie. Dychtivo som pootvorila ústa v očakávaní bozku, no tesne pred mojimi perami sa zastavil a ja som tak mohla cítiť jeho zrýchlený horúci dych, ktorý ma šteklil na tvári.

,,Každú chvíľu sa vráti Jenna. A ak ťa teraz pobozkám, nebudem môcť prestať," zašepkal mi do pier, ktoré už delil jediný milimeter.

,,Ak ma teraz nepobozkáš, zbláznim sa," zamrnčala som a telom sa pritlačila na jeho.

Lucas hlasno vydýchol a rukou mi stále obopínal krk, ako by si tým chcel zaistiť, že bez jeho vedomia neurobím nič. Dych sa mu prudko zrýchlil a čelom opretým o moje sa snažil zastaviť príval vzrušenia, ktorý nás oboch spaľoval a nedal sa nijakým spôsobom zastaviť. Vedela som to ja a vedel to aj Lucas.

Jemne pokýval hlavou, akoby zvádzal boj sám so sebou a ja som sa v duchu modlila, aby ho prehral. Aby som konečne na svojich perách mohla pocítiť ružové obláčiky, po ktorých som tak veľmi túžila a ktoré ma privádzali do šialenstva.

A keď boli moje prosby vypočuté a ja som konečne pocítila tú sladkú chuť, moje telo sa uvoľnilo. Prisahala by som, že pocity, ktoré mojím telom prenikali by som dokázala prirovnať k tranzu. Moje telo sa stalo paralyzovaným a nech by sa v tej chvíli dialo čokoľvek, nedokázalo by ma to prebrať so sna v ktorom som sa práve nechala unášať myšlienkami na Lucasa. Akoby nič okrem nás neexistovalo.

Len paralelný vesmír na ktorého druhej strane sme boli tiež len my dvaja. A keby som mala možnosť pozrieť sa doň videla by som niečo, čo by sa slovami opísať nedalo. Pretože presne tak som sa cítila v blízkosti Lucasa Daviesa.

Dychtivo som si brala každý jeden bozk, ktorý mi ponúkal. Vnímala každý pohyb jeho jazykom a slobodne, priam vnucujúco sa mu oddávala. A v rovnakej chvíli by som mu dala všetko. Moje telo, srdce a keby to bolo potrebné aj moju dušu.

𝐓𝐇𝐄 𝐃𝐄𝐕𝐈𝐋'𝐒 𝐁𝐑𝐈𝐃𝐄 𝟏,𝟐 ✅Where stories live. Discover now