35.časť

1.5K 124 22
                                    


Arriana

,,Kyle," zašepkala Olívia, no odpovedi sa je nedočkalo.

Nevnímal ju a dokonca som mala pocit, akoby mu bolo cudzie všetko, čo sa okolo neho dialo. Čo najpevnejšie som sa tisla do Lucasovho objatia. Cítila som, že sa celé moje telo chveje, no napriek tomu som sa už viac nebála. Nebála som sa, že by mi v Lucasovej prítomnosti niekto mohol ublížiť. Objavil sa tu z čista jasna a ja som mala výčitky, že som to nevedela hneď. Že som jeho prítomnosť necítila okamžite.

Pohľadom som skúmala Kyleove telo, ktoré sa bezvládne zložilo na zem a neprítomným pohľadom nás pozorovalo. Cítila som ľútosť, no zároveň hnev, ktorý som nedokázala nijakým spôsobom ovplyvniť.

,,Poďme...poďme prosím domov," prudko som otočila hlavu a zodvihla pohľad na Lucasovu tvár.

So zaťatou sánkou sa striedavo pozeral na Kyla a Olíviu, ktorá sa pomaly posadila na posteľ, akoby čakala na následky, ktoré ju postihnú.

,,Lucas...ja," ozvala sa Olívia potichu, no Lucas ma od seba prudko odtiahol a pristúpil k posteli, kde sedela vydesená Olívia. Rukami si okamžite skryla tvár, no Lucas jej ruky prudko odtiahol a postavil ju na nohy, takže sa teraz ocitla tesne pred ním.

Po líci sa jej skotúľala veľká slza a nosom niekoľko krát potiahla do seba.

,,Prečo to robíš?" Opýtal sa jej potichu, načo som prekvapene vydýchla. Rovnako tak Olívia, ktorá ku Lucasovi zodvihla prekvapenú tvár.

,,Pretože si môj. Vždy si ním bol," odvetila potichu a po lícach jej tento krát nekontrolovateľne stekali desiatky sĺz.

,,Nikdy som nebol tvoj. A nikdy ním ani nebudem. Pomôžem ti zabudnúť, ale musíš mi to dovoliť," zašepkal blízko jej tváre, no stále dostatočne nahlas, aby sa ku mne jeho slová dostali.

Olívia hlasno zavzlykala a bolestne pokývala hlavou. Z hrdla sa jej napokon vydralo tiché ,,nie".

­,,Musím to urobiť. Dovoľ mi pomôcť ti," hovoril stále pokojne a prstami tento krát jemne prešiel po Olíviinom líci.

Oči som prudko prižmúrila a hlavu odvrátila na bok. Nemohla som sa pozerať na to, ako sa Lucas Olívii dotýka. Bola som si istá, že to má svoj dôvod a možno sa jeho konaním všetko vyrieši, no napriek tomu som pocítila bolesť, ktorá sa mi pomaly zapichávala do srdca. Snažila som sa ju odtiaľ vypudiť, no moje myšlienky sa neustále vracali k rovnakému obrazu.

,,Nechcem na teba zabudnúť," stále protestovala Olívia a ja som sa znovu donútila otvoriť oči.

Jej telo sa nachádzalo presne na mieste, kde len pred malou chvíľou moje. Lucas ju pevne objímal a do ucha jej šepkal čosi, čo sa ku mne nedostalo. Olívia jemne prikývla a rukou si zotrela slzy, ktoré sa jej stále tlačili z očí.

,,Nechcem zabudnúť na všetko. Prosím, nechaj mi aspoň jedinú spomienku na teba. Len jedinú," zopla ruky v prosebnom geste, no Lucas ju viac nepočúval.

Obopol rukami jej krk a jemne si ju pritlačil bližšie, takže sa opierali čelami o seba. Olívia spustila ešte hysterickejší plač, ako do teraz, no trval len krátko. Prudko privrela oči a pery jemne pootvorila. Nechala sa Lucasom unášať, nech už s jej mysľou urobil čokoľvek.

Po niekoľkých sekundách sa jemne odtiahol a Olíviu posadil späť na posteľ. Neprítomne pozerala pred seba, akoby vôbec nevnímala svet okolo seba. Lucas pohľad zodvihol mojím smerom a ja som okamžite vedela, že moje myšlienky cítil. Cítil bolesť, ktorú mi nevedome spôsobil a ktorú som si ja nechcela pripustiť.

Urobil niekoľko krokov ku mne a pritiahol ma do pevného objatia. Pobozkal ma na čelo a následne mi tvár obopol rukami.

,,Musel som to zastaviť," vyslovil potichu, nespúšťajúc zrak z mojej tváre.

,,A čo bude s ním?" Kývla som hlavou Kyleovým smerom, ktorý nás pohľadom, podobným Olívii neustále pozoroval.

,,Bude v poriadku. Obaja budú. No nebudú si pamätať, čo sa tu stalo. Možno až na Kylea, no jeho myšlienky vymazať nedokážem. Nie bez jeho zvolenia. Pár hodín budú obaja mimo," vysvetlil mi a ruky, ktoré mu spočívali na mojej tvári si spustil vedľa tela.

,,Ako si ma našiel?"

,,Jednoducho. Havrany vedeli omnoho skôr, čo sa stane. Boli tam, keď po teba Kyle prišiel. A to je ďalší z dôvodov, prečo viem, že si len moja. Ochránili ťa. Ochránili ťa pre mňa," zašepkal mi blízko pier a na kútik úst mi vtisol jemný bozk. A mne stačilo tak málo, aby sa moje vnútro celé rozhorelo.

Do veľkej dlane vzal moju ruku a spoločne sme vyšli do husto obrasteného lesa. Prekvapilo ma však, že už po niekoľkých minútach sme sa dostali ku asfaltovej ceste, kde na nás čakalo čierne terénne auto, patriace Lucasovi.

~

Cesta autom bola mučivo dlhá, no len z jediného dôvodu. Obaja sme mlčali, ako by sme nedokázali nájsť správne slová, alebo sme sa ich báli vysloviť. Akoby sme si nechceli pripomínať nič z toho, čo sa pred pár desiatkami minút odohralo.

Zastavili sme pred otcovým domom a potom, ako Lucas vypol motor som sa prekvapene otočila jeho smerom.

,,Práve som ťa zachránil a ty ma chceš poslať domov? Pekne nevďačné," urazene pokrčil nosom a ja som mala sto chutí sa na neho okamžite vrhnúť a...Chcela som ho tak veľmi, ako nikdy. Vlastne by som klamala samú seba, ak by som to tvrdila. Pretože som ho chcela tak veľmi vždy.

,,Chcem, aby si zostal. No myslím, že môj otec už musí šalieť strachom," pokrčila som plecami s obavami.

,,Žartuješ? Zabúdaš na fakt, že máš frajera, ktorý má super schopnosti. Niečo, ako superman," dôležito sa uškrnul, načo som vybuchla do hlasného, nekontrolovateľného smiechu.

,,Takže si môjho otca znovu oblbol," pokrútila som na oko urazene hlavou a ruky si prekrížila na hrudi.

,,Presne tak. Dokonca tak veľmi, že sa so svojou priateľkou rozhodol odísť na víkend niekam, kde si konečne oddýchne od svojej neposlušnej, nevychovanej dcéry," hovoril s vážnou tvárou a ťažkými krokmi sa pri tom približoval stále bližšie, až sa napokon ocitol tesne predo mnou a vtiahol ma do tuhého objatia.

,,Č-čože?" Zajachtala som neschopná zo seba dostať súvislú vetu.

,,Pozdravuje ťa a máš si so svojím chlapcom užiť víkend plný sexu, alkoholu a drog," jemne ma pobozkal na líce a ja som sa prekvapene odtiahla.

,,Čože?" Zhrozene som pokrútila hlavou, no Lucasova ruka ma stiahla späť na miesto, kam som patrila.

,,Tak dobre, preháňam. Ten alkohol a drogy nespomínal," pobozkal ma do vlasov. 


_________________________________________


Veľmi krásne ďakujem za vaše komentáre
Ayhla_, Sis_200, lianka332, SandraPlavnicka, vykecavacka, Dadalili3, Eisblut79
A samozrejme, každý jeden vote

𝐓𝐇𝐄 𝐃𝐄𝐕𝐈𝐋'𝐒 𝐁𝐑𝐈𝐃𝐄 𝟏,𝟐 ✅Kde žijí příběhy. Začni objevovat