4. časť

2.3K 137 18
                                    

 
Arriana

Zodvihol svoj pohár, jemne si štrngol s tým mojím, ktorý stále ležal na bare a na ex celý obsah vypil. Hneď na to mi venoval krátky pohľad, sprevádzaný úškrnom a pohár položil späť na bar. Bez jediného slova sa stratil v húfe tancujúcich ľudí.

,,Je to magor. Nevšímaj si ho. Zrejme si myslí, že sa z neho všetci poserú," povedal s ľútosťou barman.

,,Ja sa ho nebojím!" Vykríkla som odhodlane a prevrátila obsah pohárika do úst.

Chutil odporne, no napriek tomu som ho s grimasou na tvári prehltla.

,,Kyle! Kyle, môžeš ma prosím odviesť domov?" Ťahala som ho za rukáv, keď som konečne v tlačenici objavila.

,,Blázniš? Som totálne na mol. Zavolaj si taxi," zamrmlal a otočil sa k vysokej, sexy čiernovláske, ktorej sa hneď na to prisal na plné pery.

Otrávene som pretočila očami a z odutou perom som sa pohla v pred hľadať zvyšok partie. Tento večer fakt nemohol dopadnúť horšie.

Dievčatá som nikde nevidela, a tak som sa rozhodla, že sa pozriem pred klub dúfajúc, že sa mi podarí chytiť nejaký taxík. Na šťastie, pred klubom ich bolo odstavených hneď niekoľko. Rozradostená som sa rozbehla k zadným dverám, keď sa v tom ozval hlasný zvuk motorky. O pár metrov ďalej som zahliadla Lucasa, ktorý práve nasadal na svoju čiernu motorku. Venoval mi krátky pohľad a na hlavu si nasadil prilbu rovnakej farby.

,,Nafúkanec jeden," zamrmlala som si pre seba a posadila sa do taxíka.

~

,,Ránko," zaštebotala Jenna a stiahla zo mňa perinu.

,,Pre boha, ako je možné, že po každej jednej párty si ešte sviežejšia ako ja, ktorá sedí na intráku na zadku a poctivo sa učí," pokrútila som nechápavo hlavou sledujúc Jennu, ktorá si do tašky hádzala posledné veci.

Jenna sa stala povestnou pre svoju výdrž a povesť úžasnej ,párty ženy'. Presne, ako som predpokladala, netrvalo ani pár týždňov a bola úplne najobľúbenejším dievčaťom na škole, no ja som jej úspech samozrejme predpovedala. Inak to predsa byť ani nemohlo.

Stihla pomotať hlavu snáď všetkým chlapcom na škole, okrem Lucasa Daviesa. Nerozumela som, prečo. Bola sebavedomá, krásna, no keď sa ocitla v jeho blízkosti, akoby jej razom zamrzol jazyk a niekedy som mala pocit, že aj mozog.

Nikdy sa mu nedokázala prihovoriť bez toho, aby sa nezakoktala a on tiež nejavil záujem, čo v mnohých vyvolávalo všemožné otázky, či je tento chlapec v poriadku, keď neslintá po dievčati, ako je Jenna.

Taktiež jej názor na neho sa výrazne zmenil. Frustrovalo ju, že ju ako jediný odmieta a preto sa snažila všetkých naokolo presvedčiť, že je pre neho až príliš atraktívna a to je dôvod prečo sa ju bojí osloviť. Ja som však vedela, že to nebol pravý dôvod. Lucas Davies bol jednoducho odmeraný čudák, no zároveň sa všetci snažili dostať do jeho prítomnosti a spriateliť sa s ním. Pre mňa to bolo v rozpore s akýmkoľvek racionálnym vysvetlením, no ďalej som sa s tým nezaoberala.

,,Ako to, že si vlastne tak skoro hore? Dnes je predsa sobota," začudovala som sa.

,,Idem na víkend domov. Prečo vlastne nikdy nechodíš domov? Mala by si tam určite väčší kľud. Hlavne na učenie," zamračila sa na knihy položené vedľa mojej posteli. Typické.

,,Doma je trochu dusná atmosféra. S mojou macochou nemáme práve najlepší vzťah, takže mi to takto vyhovuje," jednoducho som vysvetlila, aj keď som sa jej o nej už niekoľko krát zmienila.

𝐓𝐇𝐄 𝐃𝐄𝐕𝐈𝐋'𝐒 𝐁𝐑𝐈𝐃𝐄 𝟏,𝟐 ✅Where stories live. Discover now