1.Bölüm

4.7K 209 16
                                    

3 yıl önce~~~

        Eskrim maçının birincisi açıklanacakken spor salonunun kapısının açılma sesi duyuldu. Bir anda herkes genç kıza dönmüştü yüzlerini ama kızla beraber içeriye giren ışık hüzmeleri kızı görmelerini engelliyordu.

Kız elindeki kağıtları aceleyle toparlayıp yol almaya çalışırken herkes tekrar dikkatini maçın sonucuna yöneltti. Ve kız biraz olsun nefes almış oldu böylelikle.

Bir yere yetişmesi gerekiyormuş gibi bir hal vardı üzerinde. Hemen tribünlerin en arkasına oturdu. Ve beklemeye başladı. Eskrim maçının sonucunu açıklandığında bir gümbürtü kopmuş herkes bağırarak tezahüratlar yapmaya ve alkışlamaya başlamıştı.

Tribünlerde alkış tutmayan ya da bağırmayan tek bir kişi vardı. O kız. Önündeki kağıtlara dikmişti gözünü. Sonrasında hocalar bağıran herkesi sakinleştirmeye çalıştılar ve bütün öğrencileri yerlerine oturttular. O sırada kız tribünlerden aşağı doğru inmeye başladı. Ve sonucu açıklayan öğretmene doğru yürüyüp onunla bir şeyler konuştu.

Elindeki kağıtlara baktı öğretmen. Sonrasında da başını sallayıp kağıda bir şeyler karaladı.

Kız aceleyle kağıtları toparlayıp hızlı bir şekilde yürürken genç oğlanın ona baktığından habersizdi ve bir anda yukarıdan tribünlerden gelen dolu su şişesini de az daha dalgınlıktan farketmeyecekti!

Su şişesi büyük ihtimalle az önce birinciliği açıklanan eskrimciye doğru atılmıştı. Kız hızlı davranıp su şişesi oğlanın ensesine değmeden yakaladı. Herkesin ağzı açık kalmıştı. Sonrasında ciddi bir şekilde ve tribünlere kötü bakışlar göndererek sudan bir yudum aldı.

Ve sonrasında da yine aceleci tavırlarla su şişesinin kapağını kapatıp çöpe doğru fırlattı.

Ve basket!!!

Ama kız hiç oralı olmamıştı hatta attığı şişe çöpe isabet ettiği sıralarda o hızla spor salonunu terk etmekle meşguldü.

Herkes şaşırmış bir şekilde olanları anlamlandırmaya çalışırken genç oğlanın gözleri faltaşı gibi açılmıştı. Az önce bir kız onu kendisine az daha zarar verecek olan bir su şişesinden kurtarıp yüzüne bile bakmadan çekip gitmişti.

Daha sonralarında ise ne kadar çok ararsa arasın bir daha o kızı bulamamıştı. Sadece teşekkür etmek istiyor ve kızın etkileyici yüzünü tekrar görebilir mi diye düşünüyordu. Ama o kızı o günden sonra bir daha hiç göremedi.

Hatta bazen acaba bunların hepsini hayal mi etmiştim diye düşündü.

🌵ÇÖL ÇİÇEĞİ🌵~Çeyrek Texting Where stories live. Discover now