#24

128 4 3
                                    

Olivia pov
Ik glimlach verlegen naar Niall en ga naast hem in Louis' busje zitten.
"Je ziet er prachtig uit."complimenteert hij me. Ik glimlach en weet gewoon dat mijn wangen donkerrood zijn door zijn compliment. Stomme vloek..
"Bedankt, jij ook." Eenmaal in de club aangekomen bestellen we onze drank en gaan we los op de muziek.
"Zayn, dit was een top idee!"zeg ik blij. Iedereen zegt iets instemmend en de volgende drankronde begint. Als ik na twee passoa oranges een water bestel merk ik dat ik moet stoppen met de alcohol. Ik lach door Louis' belachelijke moves en doe onnozel met Harry.
"Mag ik deze dans?"hoor ik Niall's stem in mijn oor. Ik lach zacht en knik waarna we onnozel beginnen doen en dansen.
"Ik ga even drinken halen, wil jij nog iets?"ik schud mijn hoofd en toon hem mijn glas water, hij knikt en gaat naar de bar terwijl ik dans met Diana en Carolina.
Niall pov
Ik bestel een pintje en zie dat Harry naast mij komt staan aan de bar.
"Dat zag er gezellig uit."grijnst hij. Ik schud lachend mijn hoofd. Die jongen toch..
"Ja, dat was het ook."zeg ik naar waarheid. Hij knikt goedkeurend.
"Dus, over wat je daarnet zei. Heb je gevoelens voor haar?"ik haal mijn schouders op.
"Eerlijk? Ik weet het niet.. ik vindt haar echt geweldig enzo.. maar soms denk ik dat ik haar gewoon graag zie als soulmate snap je? Zoals ik Carolina graag zie.. maar dan graager.. oke dat woord heb ik net uitgevonden haha, maar ik weet niet of een relatie wel zou gaan.. we lijken daarvoor wat te veel op elkaar denk ik."geef ik toe. Hij kijkt me afwachtend aan.
"Hoe bedoel je?"
"Wel ja.. we zijn allebei enorm koppig, en we zetten anderen voor ons.. we willen iedereen helpen en zijn daar soms zelf de dupe van.."leg ik uit hij knikt.
"Misschien is vanavond dan goed voor je? Je zal wel zien of je van haar houd na het einde van vanavond zeker? Nu kunnen jullie enorm close zijn en dansen enzo.. op hotel gaat dat nogal moeilijk."ik knik. Ik snap wat hij bedoelt.. en er zit ergens wel een punt in..
"Maar dan geef ik haar hoop en als er dan niets van komt.."zucht ik.
"Steek het op de alcohol."lacht hij.
"Je bent een slecht mens Harry."lach ik. Dat is niet waar, Harry is een geweldig lief mens.
"Nee, maar dan heb je het voor jezelf wel duidelijk gemaakt wat je juist voor haar voelt. En je hebt niets extreem fout gedaan waardoor jullie vriendschap niet verpest wordt. Wat ben ik slim."zegt hij waardoor ik lach en knik.
"Ja, dat ga ik doen. Thanks lad."zeg ik waarna ik wegga met mijn bier en weer bij Olivia ga staan.
"Oli! Happy birthday!"schreeuw ik waardoor ze schrikt en ik in lachen uitbarst.
"Omg, je bent jarig! Je bent negentien!"zegt Diana blij waarna er een groepsknuffel volgt.
"Woow! Eindelijk negentien!"schreeuwt ze lachend waardoor we allemaal beginnen lachen.
"Kom, wij gaan dansen!"zeg ik als ik haar hand vast neem en met haar begin te dansen. Als we na een halfuurtje dansen plots een slow horen kijkt iedereen verbaasd naar de dj.  Wie draait er nu een slow.. in een club?
"Slowen?"vraag ik glimlachend ze lacht verlegen en knikt. Ik leg mijn armen om haar middel en glimlach als zij haar handen in mijn nek legt en we heen en weer schuifelen op de muziek.
"Dit is echt een geweldig liedje.."zegt ze. Ik knik instemmend.
"Ja.. echt super. Ik wist niet dat je het kende."zeg ik verbaasd waardoor ze heftig knikt en ik lach.
"Tuurlijk ken ik dat! Ik heb het moeten zingen voor een optreden met de notenleer."zegt ze. Ik kijk haar met een glimlach aan.
"Zing is mee."zeg ik grijnzend. Ze bloost en schud haar hoofd waardoor ik pruil.
"Ik zing niet graag voor mensen.. nuja als ze het vragen toch.."legt ze uit waardoor ik haar vreemd aankijk.
"Meestal als iemand vraagt om te zingen zeg ik nee maar begin ik uit mezelf te zingen vijf minuten later."ik lach zacht. Ze is me er eentje hoor..
"Dus je kan elk moment mee gaan zingen dan?"ze haalt haar schouders op en knikt lachend.
"Eigelijk wel.." geeft ze toe en inderdaad, niet veel later begint ze onwetend mee te zingen. Ik kijk haar met grote ogen aan en wacht tot ze klaar is.
"Damn ! Dat is super!"zeg ik vol ongeloof waardoor ze bloost. Haar stem is echt prachtig!
"Ik had het niet echt door. Nuja ik wist wel dat ik aan het zingen was maar- ik kan het niet uitleggen."verontschuldigt ze zich lachend.
"Neen! Het was super!"zeg ik oprecht. Ze bloost en kijkt weg. Ik neem haar kin vast en draai haar hoofd naar mij toe waarna ik haar kus. Er ontploft een bom vol fladderende vlinders in mijn buik en een gevoel van geluk en extase giert door mijn lijf. Ik hou dus wel degelijk van haar..
"Niall gast ik was- oh my god.."zegt Louis plots waardoor Olivia de kus stopt en beschaamd wegkijkt. Ik glimlach zwak en kijk Louis afwachtend aan. Serieus Tomlinson.. net op dit moment..?
"Vertel me nu maar wat er was."zeg ik zodat ze de kus niet stopte zonder reden want dan flip ik nog..
"Ik heb Diana bijna gekust.."zegt hij waardoor ik glimlach. Hij sprak de laatste tijd enorm vaak over haar, die twee zullen ook wel bijna samen gaan.
"Maar?" Vraag ik dan aangezien hij niet verder gaat.
"Wist niet of ze wou dus deed het toch maar niet.. eheh.."ik zucht.. komop, het is duidelijk dat ze gevoelens voor hem heeft. Ze glimlacht non-stop als ze bij hem is en ze kijkt hem zo verliefd aan.. dat hij dat niet doorheeft..
"Zorg gewoon dat je niets start waar je niet zeker over bent Lou.. we vertrekken binnen twee dagen.."zeg ik waardoor hij knikt.
"Moet jij wel zeggen."lacht hij terwijl hij van mij naar Olivia en terug naar mij kijkt. Ik zucht en kijk naar Olivia die beschaamd weggaat. Neen he!
"Olivia nee wacht!"zeg ik snel. Ik grijp naar haar pols die ze uit mijn greep lostrekt en dan gewoon doorloopt. Super..
"Louis komop!"zucht ik gefrustreerd.
"Oh god het spijt me! Ik was maar aan het lachen.. wist niet dat ze het verkeerd op zou nemen.."zegt hij. Ik zucht waarna ik haar ga zoeken.
Als ik haar na een halfuur zoeken en bellen nog steeds niet gevonden heb begin ik me echt enorme zorgen te maken.. dit is niet goed.. waar kan ze zijn..? Ze is niet binnen en niet buiten..
"Diana! Weet je waar je zus is? Ik kan haar nergens vinden!"zeg ik ongerust.
"Wat?! Oh nee.. uhm ik heb geen idee heb je haar al gebeld?" Ik knik. Wel duizend keer..
"Voicemail.."ze zucht. "Ik ga thuis kijken, kijken jullie hier nog even."zegt ze dan.
"Ik ga met je mee."zeg ik waarna ik Louis' sleutels krijg en naar hun huis rijdt. Daar aangekomen opent Diana de deur en ren ik naar boven. Ik open de deur van haar kamer en zie haar slapend met uitgelopen mascara op haar bed liggen.. zou ik haar wakker maken..? We moeten praten over wat er gebeurd is maar ze slaapt nu net .. maar Ugh.. haar zo zien breekt mijn hart..! Ik zucht zacht en plaats een kusje op haar voorhoofd waarna ik de deur zachtjes sluit en naar beneden ga.
"Ze slaapt.. vindt je het erg als ik hier op de zetel blijf slapen vannacht..? Ik wil er zijn als ze wakker wordt.. en nuja.. we moeten praten.."zeg ik waardoor Diana zucht.
"Ik blijf wel hier.. ik denk dat ze je negeerde met een reden Niall.. al weet ik niet welke.. ik stuur je iets van zodra ze wakker is oke?"zegt ze. Ik knik zuchtend waarna ik haar knuffel en iedereen ga halen waarna we naar het hotel rijden en gaan slapen.

I can't do this anymore ft Niall Horan [onregelmatige updates]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu