#34

103 3 3
                                    

Niall pov
Ik klop op Zayn en Care hun deur en ga na enkele minuten naar binnen.
"Jullie konden ook gewoon antwo- really?"ik schud lachend mijn hoofd als ik merk dat ze nog slapen en ga stil weer weg. Okej.. Harry dan. Ik ga bij Harry binnen en ga naast hem op bed liggen.
"Whatup?" Ik lach.
"Ik wil een date plannen met Olivia."hij knikt.
"En je komt naar de enige single hier want?"ik lach zacht.
"Louis bleef bij Diana slapen en Zayn en Care slapen nog."
"Liam?"
"Lijkt me raar aan haar voogd te vragen wat voor date ik wil niet?"hij lacht.
"Good point." "Dus ga je me helpen?" "Jup."
Ik lach en leg hem zowat mijn idee uit van wat ik zou willen doen en hij helpt me met alles in de juiste volgorde en tot in de puntjes perfect uit te werken.
"Thanks Harry je bent mijn held!"hij lacht en knuffelt me.
"Geen probleem Nialler. Lux had gebeld, ze vroeg hoe het ging met je princess."ik schud lachend mijn hoofd.
"Ik stuur straks wel even naar Lou dan."hij knikt en ik laat hem weer alleen in zijn kamer waarna ik naar de Starbucks ga.
"Volgende." Ik glimlach bij het horen van haar stem en bestel mijn drankje.
"Niall?"Ze kijkt me verrast aan waardoor ik glimlach.
"Hey princess, om hoe laat ben je vrij vandaag?"ze kijkt me verbaasd aan waardoor ik met mijn wenkbrauwen wiebel en ze begint te lachen.
"Half vijf."ik knik.
"Toppy ik kom je om half zeven thuis halen. Be ready."ze kijkt me verbaasd aan terwijl ze mijn drankje geeft en ik met een knipoog en een vliegend kusje weer wegga als ik betaald heb.
Mijn gsm trilt en ik kijk erop.. menen ze dat nu echt? Ik zucht en neem op.
"Yes, no I was there a minute ago and- no I didn't see her. I was About to tell you. Ugh fine. No I don't want to. I'm in love with someone okey? She's my tr- could you let me talk please! Goddamned. Ugh look, I have a girlfriend now and before you're thinking about shutting that happyness down no. You're not allowed to. Stop thinking you can rule everything in my life, I am exhausted from the Tour. I can't take another week. No you said we'd have five weeks- no you didn't. Oke fine we'll do the shows but we get one more week off in return. Take it or leave it. No. Shut up Oliver! She's my girlfriend. I am spending the time I have with her. You're not allowed to take that away from me. What About Zayn? Hmh yes ofcourse they can. Why can't I do it? Yes she is. No I'm not. We will find a way. No Oliver I don't freaking think so. Fuck you! I hate you! I am not breaking up with her. I don't care. Beye." Ik zucht met tranen in mijn ogen en bel Harry.
"Harry.. ze willen Oli van me afpakken.. we moeten een extra week touren.. ik kan een extra week niet aan.. het is gewoon zo oneerlijk. Ze denken nooit aan onze gezondheid. Ik ben uitgeput. Doodmoe.. ik kan nog maar net volgen met alles. Ik was zo blij met de vakantie.. ik zit er al bijna door.. die week.. dat lukt me echt niet. Ik hou van de fans maar ik kan het niet aan, mijn gezondheid zou voor moeten gaan. Ik weet wel dat ik moet, ik weet gewoon dat het me ziek gaat maken. I know, yeah. I'll do. Thanks mate."zucht ik. Ik ga naar het hotel en begin mijn koffer weer in te pakken. Morgenvroeg vertrekt ons vliegtuig naar Portugal van daar naar Spanje, Italië en Noorwegen.. dit wordt veel te zwaar..
Bzztt
From Princess <3
Hey Baby..?
Dacht dat je me kwam ophalen? Ben nu onderweg naar huis dus je hoeft niet meer te komen, is alles oke? xx
Fuck! Ook dat nog.. Ooh dit meen je niet ik vergat mijn date! Nuja niet dat ik daar tijd voor had.. alles moet tegen vanavond ingepakt zijn en geloof me.. dat is veel.
De tourbus komt vanavond onze spullen ophalen en wij gaan met het vliegtuig naar Portugal dan. Zot schema.
Omg sorry princess!
Er kwam iets tussen.. kan je even langskomen..? xx
Ik laad mijn gsm op en sluit mijn eerste koffer waarna ik de tweede begin in te pakken. De deur gaat open en daar staat ze dan.. my girl.
Ik glimlach en knuffel haar.
"Sorry echt het spijt me ik moest mijn spullen pakken want ze hebben out of the blue een extra week toegevoegd aan de tour en vanavond komt de bus onze spullen ophalen.. het spijt me."ze glimlacht maar ik zie dat ze gekwetst is.. dat is allemaal het management hun schuld. God damn..
"Zeg iets alsjeblieft.."ze knuffelt me.
"Het is oke, maak je geen zorgen baby je deed het niet expres."ik zucht opgelucht en kus haar. Een gevoel van blijdschap stroomt door me heen. Ik hou van haar.. she's my crazy mofo.
"Je bent een extra week weg, maar daarna zie ik je weer."zegt ze blij. Ik knik. Zou ik haar zeggen hoe slecht ik me daar bij voel..? Nee ik wil haar niet onnodig ongerust maken.
"Blijf je slapen vanavond?"stel ik voor. Ze glimlacht en knikt. Iets dat ik niet verwacht had.
"Meen je dat?"vraag ik blij. Ze lacht zacht en knikt.
"Ja, graag."
"Super princess!"zeg ik blij ze glimlacht en kust me op mijn neus waarna ze giechelt. Cutie! Ik lach zacht en kietel haar.
"Nee Niall nee !"ik lach en blijf doorgaan tot we na twintig minuten met ademnood lachend op bed liggen.
"Ik hou van je."ik glimlach en neem haar hand vast.
"Ik ook van jou."en met die woorden vinden mijn lippen de hare. Als mijn tweede koffer is ingepakt gaan we op bed liggen en speelt ze met de onderkant van mijn shirt. Ik kijk glimlachend naar haar hand en plaats een kusje op haar hoofd.
"Wacht even."ze kijkt vragend naar me op.
"Heb het warm."zeg ik met een lachje terwijl ik mijn shirt uittrek. Ze glimlacht.
"Damn Niall, lookin' good."zegt ze met een knipoog. Ik glimlach breed en kus haar.
"You don't look bad yourself baby."zeg ik ook met een knipoog waarna ze lacht. Ik kus haar en streel door haar haar terwijl ze figuurtjes tekent op mijn buik. God ik zie haar graag..

I can't do this anymore ft Niall Horan [onregelmatige updates]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu