#31

125 5 2
                                    

Olivia pov
Ik steek mijn oortjes in mijn oren en begin te lopen. Diana is niet mee gekomen ze is met Louis naar de cinema dacht ik. Dus ik ben alleen vandaag.
"Olivia!"ik draai me verbaasd om en zie Matt staan hij zat in het weeshuis bij ons.
"Matt! Oh mijn god, ik zou je wel knuffelen maar ik ben een beetje zweterig."lach ik hij haalt zijn schouders op en knuffelt me.
"Wat ben ik blij jou te zien! Wil je iets gaan drinken?" "Ik ook, ja tuurlijk!"we gaan samen naar een cafeetje in de buurt en praten over hoe onze levens nu zijn.
"Ik woon nu met mijn adoptie-ouders in Strombeek, we woonden eerst in Duinkerke maar zijn drie weken geleden naar Strombeek verhuisd."
"Amai, dat is ook de andere kant van België Haha." Hij lacht zacht en knikt.
"Ja inderdaad, maar ik vind het hier wel al leuk. Tot nu toe toch."ik lach.
"En hoe zit het met jou? En met Diana?"
"Goed, we zijn dus toen we twaalf waren ontsnapt, wonen in een huis van een oud koppel maar die overleden een aantal jaar geleden. De erfenis en het huis is voor ons."hij kijkt me verbaasd aan.
"Heftig.. hoe ben je daar ontsnapt?"ik haal mijn schouders op.
"Simpel, door het raam."lach ik waardoor ook hij lacht.
"Hoor je nog iets van Carolina?"ik knik.
"Ja sinds een maand of twee geleden. Ben haar tegen gekomen toen ik in een hotel ging slapen omdat ik ruzie had met Diana. Ze sliep in de kamer naast mij." Oke dit is niet helemaal waar.. maar om zo maar tegen iedereen te zeggen dat ik Niall ken is niet slim. En zeggen dat ik op hotel ga met een vriend is ook maar raar..
"Oh leuk! Wat een toeval. Ik zag haar onlangs met een heleboel meisjes praten. Ze namen enorm veel foto's van haar."zegt hij verbaasd ik knik.. dit gaat nogal de verkeerde kant uit..
"Ja had ze me verteld. Ze dachten dat ze een Russisch model was. Best wel grappig."hij lacht zacht en knikt.
"En waar ga je volgend jaar studeren?"vraag ik om van onderwerp te veranderen.
"Thomas more."ik kijk hem verbaasd aan waardoor hij lacht.
"Wat?"vraagt hij verbaasd lachend.
"Wat een toeval.. ik ook! Welke richting?" "Klinische Psychologie." Mijn ogen vergroten.
"Oh mijn god.. ik ook"zeg ik lachend waardoor hij ook lacht.
"Oh mijn god! Dat is zo geweldig! Kan niet wachten. Dan worden we weer een echte squad."lacht hij waardoor ik begin te lachen.
"Moet nu wel gaan helaas.. moet nog naar de winkel voor mijn ouders. Ze vragen zich vast af waarom het zo lang duurt."ik knik begrijpelijk.
"Snap ik, geen probleem. Tot op één september dan maar."zeg ik glimlachend. Hij knikt en knuffelt me.
"Als je het over de duivel hebt."lacht hij als hij gebeld wordt door zijn ouders. Ik lach zacht en verlaat het café waarna ik verder loop en hij de andere richting op gaat.
Ik zie altijd geflits en zucht. Wat is dat toch! Ik draai me om en zie een aantal meisjes naar mij kijken met hun gsm in hun hand. Ik schud verbaasd mijn hoofd en loop verder waarna ik ze weer zie staan. Ik besluit erheen te gaan.
"Kan ik iets voor jullie doen?" "Omg ze spreekt Vlaams!" Ik kijk verbaasd op.
"Ja..?"
"Mag ik alsjeblieft een handtekening!?"smeken ze. Ik knik verbaasd en geef ze een handtekening en ga met hun op de foto.
"Jij bent Olivia Styles he? De zus van Harry Styles?"ik kijk hun verbaasd aan.
"Uhm nee? Ik ben niet Harry's zus.. waarom denken jullie dat?"
"Jullie hebben dezelfde achternaam en er is een foto van waar jullie knuffelen bij het zwembad in Grimbergen."mijn ogen vergroten.. shit..
"Neen, we hebben alleen dezelfde achternaam. En ik knuffelde niet Harry Styles, ik knuffelde Matt. Mijn beste vriend."verzin ik. Dit is echt moeilijk aan het worden.. het lukte twee maanden om uit de sociale media te blijven maar uhm.. nu.. ?
"Hoe verklaar je dan zijn tattoos? Ze zijn identiek aan die van Harry." What the hell am I supposed to do?!
"Dat is fotoshop."verzin ik.
"Heb je een foto van je beste vriend?"ik schud mijn hoofd. Fuck!
"Maar ik moet echt gaan nu.."
"Dus het is toch Harry! Ik wist het! Je bent Harry's zus!"
"Neen ik ben niet-"
"Omg! Olivia Styles!"er komt een groep van tien meisjes aangerend die rond mij en de andere meisjes komen staan. Ik wordt overspoeld door vragen en zucht.. blijf kalm.. je krijgt geen claustrofobie aanval.. het is allemaal oke.. je bent buiten in een park met genoeg zuurstof. Just. Stay. Calm.
"Kunnen jullie me alsjeblieft wat ruimte geven? Ik heb last van claustrofobie.."smeek ik maar het lijkt alsof niemand dit hoort. Mijn ogen worden verblind door hun flitsen en ik haal diep adem.
"Olivia!"ik kijk op bij het horen van Liam's stem en zucht opgelucht als de meisjes hun tot hem richten. Hij seint dat ik weg moet gaan maar ik schud mijn hoofd. Ik laat hem hier niet achter hoor. Hij knikt en maakt duidelijk dat ik hulp moet halen ik knik en zucht waarna ik aan topsnelheid naar het fancy huisje ren terwijl ik Niall bel. Voicemail.. Harry dan.
"Harry! Je moet nu Paul of Mark of allebei naar het pleintje sturen! Liam zit daar! Ik ben onderweg naar het hotel nu."

I can't do this anymore ft Niall Horan [onregelmatige updates]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu