#35

98 3 1
                                    

Niall pov
Ik zucht en kruip mijn 'bed' uit. Ik moet een stukje opnemen voor het volgende album.. dat gaat misschien tien minuten duren, en daarom moet ik opstaan.. het tourleven is niet altijd leuk.
"Hoe lang was ik aan het slapen?" Vraag ik uitgeput. Mijn stem kraakt van vermoeidheid.. geweldig en hiermee moet ik zingen? Super! Hoor de ironie.
"Tien minuten, het spijt me man."ik zucht en schud mijn hoofd naar Julian. Hij is een van de enigen die rekening met me houd. Gelukkig zijn die personen er nog. We zitten nu net al een vijftal uur op de bus en ik ben echt doodmoe.
"Wat moet ik zingen?" "Drag me down."ik knik.
"All my life, you stood by me when no one else was ever behind me. All these lights they can't blind me with your love nobody can drag me down."ik glimlach bij de tekst die me doet denken aan Olivia en kijk zuchtend naar beneden.
"Vertel."zegt Julian vriendelijk die naast zich klopt ik ga bij hem zitten en zucht.
"Ik mis mijn vriendin."hij kijkt me glimlachend aan.
"Vertel me eens wat meer over haar."ik toon hem mijn achtergrond en nog wat foto's uit mijn galerij terwijl ik blij vertel over hoe ik haar leerde kennen.
"Zeker en vast een mooie dame."zegt hij lief. Ik glimlach en knik trots.
"Ja.. dat is ze zeker."ik kijk naar de foto die open staat en glimlach bij de herinnering.
We zaten op mijn hotelkamer en keken een film terwijl we oreo's aten. Ze snapte het nut van de melk niet dus ik legde haar uit dat de oreo's in de melk moesten gedompeld worden en dat je ze dan moest opeten. Het was echt gezellig..
"Heeft ze nog broers of zussen?"ik kijk op naar Julian en knik.
"Één zus, Diana de vriendin van Louis."hij lacht zacht. "Toevallig." Ik knik.
"Ja.. maar zou ze voor niemand ruilen."hij glimlacht.
"Je ziet er moe uit Niall, kruip in je bed we zetten dit wel op een ander moment verder."ik glimlach blij en knuffel hem even kort waarna ik weer in bed kruip en meteen in slaap val.

Olivia pov
Ik sluit opgelucht de Starbucks af en ga met de bus naar huis terwijl ik het psychologie boek lees. Ik klap het boek dicht en druk op de bel waarna ik bij mijn halte afstap. Eens ik de sleutels in de voordeur gestoken heb hoor ik vreemde geluiden. Ik open verbaasd de deur en zie Diana door het huis rennen.
"Uhm, Diana?"ze rent verder van hier naar daar terwijl ze me antwoord.
"Ben aan het opruimen, vondt dat je dat niet meer moest doen na je dubbele shift."Ik glimlach en knuffel haar vermoeid. Ik ben al wakker van kwart voor vijf en ben nu pas, om half elf in de avond thuis. Deze schiften worden me te veel.. ik wil er wel met Niall over praten maar ik wil ook niet dat hij zich onnodig zorgen gaat maken over mij. Ik overleef het wel.
"Het is half elf, hoezo ben je nog steeds bezig?"vraag ik lachend.
"Was pas wakker rond drie, heb tot zeven Netflix gekeken en ben dan na het eten pas begonnen..hehe" ik grinnik en kus haar op haar wang.
"Bedankt."
"Graag gedaan, moet je morgen werken?"ik knik waardoor ze zucht.
"Je ziet er niet uit.."zegt ze bezorgd.
"Bedankt voor het compliment."zeg ik sarcastisch. Ze lacht en duwt speels tegen mijn arm.
"Ik ga slapen, heb het nodig."ze knikt en knuffelt me waarna ik naar boven ga, mijn tanden poets en in Niall's shirt die hij me gegeven heeft in bed ga liggen.
Hey princess, kan je FaceTimen ? xx
Tuurlijk baby! Ik bel je zo xx ik druk op het bel-icoontje en zie niet veel later zijn prachtige gezicht verschijnen op mijn computer. Ik glimlach meteen als ik hem zie en voel de vlinders in mijn lichaam rondfladderen.
"Hey baby! Alles goed?"ik glimlach en knik.
"Ja hoor met jou?"hij knikt ook.
"Nu ik jou zie en hoor zeker, mijn shirt staat je echt super."ik glimlach en blaas een kusje naar hem dat hij vangt en op zijn hart legt.
"Ik zag daarnet zo een cute husky-puppy en een french bulldog-puppy ik wou ze bijna meenemen. Ze zaten in zo een kartonnen doos gratis, maar ja.. ik kon die beestjes niet zomaar meenemen zonder er spullen voor te hebben dusjha.."hij grinnikt.
"Hoe zou je ze genoemd hebben?"vraagt hij nieuwsgierig.
"Wel de husky was een meisje, dus Leylah. En de frenchie zou ik denk ik Damon noemen." Hij lacht zacht.
"Ik ben akkoord met Leylah maar de Frenchie zou ik Spot noemen."ik grinnik.
"Is ook goed voor mij."zeg ik glimlachend.
"Wil je zo graag een hondje?"ik knik.
"Ik heb altijd al een Husky, Franse en Engelse bulldog en een pitbull gewild."hij glimlacht.
"Wel, ik zou met ze alle vier kunnen leven. Maar als je nu moest kiezen welke zou je dan nemen?"ik zucht dramatisch.
"Kan niet kiezen! Maar sowieso een van de bully's of de husky. Oh.. maar die pitbull.. Ugh waarom doe je me dit aan?"hij lacht zacht.
"Sorry baby."ik glimlach.
"No worries."
"Je ziet er doodmoe uit baby. Hoe vaak ben je gaan werken?"merkt hij op.
"Valt wel mee, al even dubbele shift. Maar het is echt oke. Maak je geen zorgen, jij ziet er anders ook niet al te wakker uit. Hoe laat is het bij jou? En waar zijn jullie momenteel?"hij zucht bezorgd.
"Baby... je bent te veel aan het doen, dat is niet goed! Stop er mee alsjeblieft.. met mij gaat het ook wel, ben alleen doodmoe van de Tour en deze extra tijd kon ik er niet bij hebben maar ja.. het is hier nu half drie in de nacht. Momenteel rijden we door Zwitserland."ik kijk hem bezorgd aan.
"Nog maar een week en half, tot woensdag dan is het weer afwisselend. Waarom heb je niets gezegd...? Baby toch waarom slaap je dan nog niet?" Hij haalt zijn schouders op.
"Ouhn princess.. je verdient zo veel beter, waarom moet je nu plots nog zo veel meer werken? Ik wou je niet onnodig ongerust maken. Ik mis je.."ik glimlach zwak.
"Tasha is ziek, ze heeft klierkoorts dus komt zeker een maand niet werken, we hebben nieuw personeel dat begint vanaf de donderdag binnen twee weken. En je weet dat je me alles kan zeggen he.. ik hou van je en ik mis je ook.."hij zucht met tranen in zijn ogen waardoor er ook bij mij tranen in mijn ogen vormen.
"Baby toch.. ik weet het, de volgende keer zal ik het zeggen het spijt me. Ik hou ook van jou."ik glimlach.
"Ga maar slapen handsome, je hebt nog een drukke week voor de boeg."hij knikt.
"Ga ik doen ja, slaapwel baby. Ik ben blij dat ik je nog eens gezien en gehoord heb. Talk to you tomorrow my girl! I love you."ik glimlach.
"Ik ook baby, en talk to you tomorrow I love you."en met die woorden verbreekt de verbinding en val ik glimlachend in slaap. Denkend aan Niall met die puppy's. Hoe schattig!

I can't do this anymore ft Niall Horan [onregelmatige updates]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu