#50

66 3 9
                                    

"Lou stuurt dat ze net zijn vertrokken, ze zijn er dus binnen een twintig-tal minuutjes."zegt Liam als we weer opdrogen op de strandstoelen. Ik geniet van de warme zonnestralen die mijn lichaam hoogstwaarschijnlijk gaan doen verbranden maar trek me er niets van aan. Het is lekker warm en ik heb een geweldige tijd. Besides Niall heeft me ingesmeerd.
"Zullen ons dan maar aankleden zeker?"zegt Diana we knikken instemmend en gaan ons aankleden.
"Is deze jumpsuit goed?"ik ga bij Niall staan en kijk hem onderzoekend aan.
"Ja, hoezo?" "Je baas en hopelijk ook mijn baas binnenkort komt naar ons huis en ik ga hem voor de eerste keer ontmoeten. Ik moet er dus goed uitzien."hij lacht zacht en trekt me tegen zich aan waarna hij me lief aankijkt en een kus op mijn lippen drukt.
"Je ziet er altijd goed uit."zegt hij met een kleine grijns om zijn lippen.
"Wat suggereer je?" Vraag ik met een opgetrokken wenkbrauw en een uitdagende grijns.
"Niets niets."Ik grinnik en por hem.
"Moest je willen dat ik naakt beneden ga zitten, dan moet je misschien eerst even nadenken over de andere mensen die er bij zitten." Hij schud abrupt zijn hoofd.
"Dat is enkel voor mijn ogen bestemd."zegt hij direct. Ik knik met een zacht lachje en kus hem.
"Hmh. Ik wil knuffelen."zucht hij. Ik rol lachend mijn ogen maar begrijp het wel. Om eerlijk te zijn wil ik elke seconde van de dag met hem knuffelen.
"Mean."zucht hij. Ik pruil en ga dicht tegen hem aanstaan waarna ik mijn hand op zijn wang leg en hem kus. Hij legt zijn hand op mijn onderrug en streelt met de duim van zijn andere hand over mijn wang. Ik streel door zijn haar en stop na een tijdje de kus. Ik leg mijn voorhoofd tegen het zijne en kijk glimlachend in zijn prachtige ogen.
"Ik hou van je."hij glimlacht en knikt.
"Ik ook van jou."ik neem zijn hand vast en ga beneden bij de rest in de zetel zitten waarna we naar een of andere serie kijken die Zayn en Carolina volgen.
Als de bel na een kwartiertje gaat doet Harry open en begroet hij Lux op een geweldig schattige manier. Ik glimlach en zwaai naar het kleine meisje die me verlegen aankijkt en haar achter Harry's benen verstopt.
"Lux, be polite."zegt Lou op een rustige maar iet wat strengere toon. Het kleine meisje zwaait verlegen terug en klimt dan op Louis' schoot.
"Waarom is zij plots zo verlegen?"vraagt Zayn verbaasd. De jongens halen verbaasd hun schouders op en begroeten Simon en Lou die bij ons in de zetel komen zitten.
"Is that Diana?"fluister Lux in Louis' oor. Louis knikt trots en wijst dan naar mij waarna hij iets in Lux' oor fluistert dat haar doet giechelen.
"They're beautiful.."mompelt ze terwijl ze ons blijft aanstaren ik kijk naar mijn voeten en voel Niall's hand in de mijne. Ik kijk op en beantwoord zijn glimlach door een glimlach.
"Hey, We're Olivia an Diana."stellen we onszelf voor.
"Simon and Louise but you can Call her Lou."we knikken.
"So.. we're thinking about a tour for your fourth album."begint Simon.
"We don't have a fourth album yet."zegt Louis meteen. Simon lacht zacht.
"I know, so I was thinking, if you start writing songs now, you can mail them to me and I'll check them out with Julian. We'll select some songs and make an album. Deal?" De jongens knikken en schrijven wat dingen op een blad.
"Lou, I was wondering, Olivia want's to be a stylist and I rememberd you said you wanted someone to help you so maybe she can help?"stelt Niall voor. Ik kijk Lou onzeker aan en zie dat ze duidelijk aan het nadenken is.
"No problem, she can do my make-up now and I'll see if she's good enough."Ik kijk beschaamd naar mijn handen en knik. Ik ga met Lou naar de badkamer en zet alles klaar.
"What do you want me to do?" Vraag ik vriendelijk.
"Do whatever you think looks good on me."ik knik onzeker en begin aan haar make-up waarna ik haar haar stijl en er bovenaan twee plukjes krul die ik samen in een klein staartje bind. Ik vind het resultaat echt prachtig en knik onzeker. Dit is het moment. Erop of eronder.
"I'm done."ze opent haar ogen en kijkt verbaasd in de spiegel. Damn...
"It's beautiful!"zegt ze verrast.
"Really?"vraag ik verbaasd. Ze knikt en knuffelt me.
"You're in."ik glimlach blij.
"Thank you." We gaan na het opruimen van de spullen weer naar beneden en iedereen kijkt verbaasd naar Lou. Ze heeft deze stijl eigenlijk nooit. Haar haar is altijd opgestoken of gekruld en haar make-up is niet echt de stijl die ik gedaan heb.
"That's beautiful."zegt Carolina vol ongeloof.
"She's got the job."iedereen feliciteert me en ik word na nog een kort gesprek gebeld.
"Excuse me." Ik neem op en ga even de kamer uit zodat ik hun niet stoor.
"Echt? Oh geweldig! Dankjewel! Ik zal meteen luisteren." Ik zet de radio in de keuken op en glimlach, mijn liedje word gespeeld!
Ik gil blij en kijk vol ongeloof naar de radio.
"Wat is er?"vraagt Niall ongerust ik omhels hem blij en kan niet stoppen met glimlachen. Mijn liedje is op de radio!
"Baby-" "Shush." Ik leg mijn vinger op zijn lippen en glimlach als hij doorheeft dat supermarket flowers op de radio speelt.
"Omg dat is geweldig!?"ik glimlach en knik waarna ik in een knuffel word getrokken.
Als het liedje gedaan is stuur ik naar Ed dat ik het gehoord heb en ik het geweldig vind waarna we weer bij de rest gaan zitten.
"Wat was er?"vraagt Carolina verbaasd.
"Supermarket flowers was op de radio."iedereen feliciteert me en dan gaat het gesprek met Simon verder.
"What was that all about?"vraagt hij dan na een tijdje.
"Oli wrote a song and Ed Sheeran sang it. It was on the radio for the first time today."zegt Niall trots die mijn hand vastneemt. Ik glimlach en wijf met mijn duim over zijn hand.
"Ouh that's amazing! Gongrats!"zeggen Simon en Louise. Ik glimlach. Ik werk officieel.. voor Lou.. damn!

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Jun 26, 2023 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

I can't do this anymore ft Niall Horan [onregelmatige updates]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu