#10

217 12 5
                                    

Ik neurie zacht mee met little things dat op de radio gespeeld wordt terwijl ik de toog kuis en alles wat herschik. Ik ben al sinds half negen in de Starbuck, het is nu half één en ik heb letterlijk nog maar vier klanten bediend.
Ik kijk zuchtend op mijn horloge. Half twee. Nog tot half zes mag ik achter de kassa staan. Er is amper volk vandaag dus ik denk dat ik rond vijf uur al ga afsluiten als er niemand meer gaat komen.
Het belletje boven de deur rinkelt waardoor ik opkijk en niemand minder dan Harry, Niall, Louis, Liam, Zayn en Carolina zie staan. Ze lijkt nog steeds sprekend op haarzelf. Ze kijkt recht in mijn ogen en glimlacht meteen. Ze loopt op me af en springt in mijn armen waardoor ik haar meteen terug knuffel. Tranen branden achter mijn ogen. Tranen van geluk. Care is terug.
"Ik dacht verdomme dat jullie dood waren! Ik heb letterlijk een uur staan huilen gisteren toen Niall me vertelde dat jullie oké zijn." Ik lach zacht.
"Neen meid. We zijn weggelopen en bij een oud koppel gaan wonen." Vat ik kort samen. Ze knikt opgelucht.
"Heb je je vader nog gezien?" Ze schud haar hoofd meteen.
"Nee, dat wil ik ook niet eigenlijk. Hij deed zo een verschrikkelijke dingen. Het spijt me zo dat jullie dat moesten meemaken." Ik glimlach zwak en schud mijn hoofd naar haar.
"Dat is toch helemaal niet jou schuld meid." Ze haalt haar schouders op.
"Hij is mijn vader en als hij zichzelf niet kan excuseren doe ik dat wel in zijn plaats." Ik glimlach zwak en knuffel haar weer.

"Ik ben zo blij dat je er bent. Ik stuur Diana meteen een bericht dat ze moet komen." "Al gedaan." Lacht Louis die naar de deur wijst die openvliegt. Diana rent naar binnen en vliegt ons om de nek.
"God ik dacht dat ik je nooit meer zou zien!" zegt ze met tranen op haar wangen.
"Ik ben zo blij dat jullie oké zijn." zegt Carolina die ondertussen ook aan het huilen is en ja, ik begin natuurlijk ook met tranen.
"We hebben je gemist blondie." "Ik jullie ook blondies." lacht ze zacht terwijl ze tranen van haar wangen veegt.
"Sorry Diana, echt sorry voor wat jullie allemaal hebben moeten doorstaan. Ik wou jullie echt helpen maar mama liet me niet meer terug gaan." Diana schud haar hoofd en knuffelt haar.
"Neen meid, daar hoef jij je toch niet voor te verontschuldigen, dat mag die klootzak die zichzelf jou vader noemt wel doen, al hoef ik hem nooit meer te zien." We lachen zacht.
"Weet ik." zegt Carolina zacht waarna we elkaar los laten en zacht lachen. We zijn terug samen.
"Oké, wat een emotionele reünie was dat." mompelt Harry die tranen in zijn ogen heeft staan waardoor we allemaal beginnen lachen.

"Wat willen jullie drinken of eten?" "Drie keer nummer vijf, een keer nummer twaalf en twee keer nummer zeventien, nummer drie en dan twee keer broodje hesp, een keer smos kaas, twee keer smos tonijn en nog een panini met choco." Ik knik waarna ik alles opschrijf en het begin te maken.
"Zet jullie maar neer, ik kom." Ze knikken waarna ze aan een grote tafel gaan zitten en vijf minuten later ga ik er bij zitten met de bestelling.
"Er is echt wel geen volk, ik dacht dat je bedoelde twee mensen maar neen, er is echt gewoon niemand." zegt Diana verbaasd, ik knik schouderophalend. Echt saai is het ook niet, ik kan rustig muziek luisteren en wat herschikken, dat is hier wel nodig.
"Hoe vaak werk je hier per week?" vraagt Liam geïnteresseerd.
"Drie dagen, woensdag en in het weekend maar normaal vanaf volgend jaar elke dag." Hij knikt begrijpend en neemt dan een slok van zijn drankje.
"Wanneer is jullie Tour gedaan?" Louis kijkt naar Diana en glimlacht lief naar haar.
"Binnen een maandje ongeveer." Ze knikt met een glimlach waarna ze nog een slok van haar drankje neemt.
"Dan kunnen we allemaal samen iets gaan doen." stelt Niall voor. Carolina knikt meteen waardoor ik zacht lach.
"Lijkt me leuk." Niall's gsm gaat af na een tijdje en verontschuldigend neemt hij zijn gsm op.
"Ja Carol, heb geen tijd nu eigenlij- oké, ja kan ik doen maar i- uhu, kan je dat niet zelf? Ja, nee je hebt gelijk sorry. Doe het meteen als ik tijd he- nu? Uh ja zeker.. tot straks." Carolina kijkt met opgetrokken wenkbrauw naar Niall die zwak zijn schouders ophaalt.

"Ik moet wat dingen kopen voor Carol." legt hij uit terwijl hij zijn spullen pakt.
"En jij bent zeker dat ze niet uit is op je geld?" zegt Carolina spottend, Niall zucht zacht waarna hij ons allemaal een kus op de wang geeft en weggaat.
"Hij is blind of niet?" "Jep." antwoord Liam op mijn vraag. Er volgt nog een heel leuk gesprek over de gekste dingen dat na een uur en half onderbroken werd door Zayn die gebeld werd door hun managers en ze zo snel mogelijk naar het hotel moesten gaan. Diana is de rest van de tijd nog bij mij gebleven aangezien er niemand meer was en om vijf uur hebben we samen afgesloten en zijn we naar huis gegaan waar we een film gekeken hebben.

————
[Niall]
Sorry dat ik zo maar doorging, een vriendin had dringend spullen nodig. Ik maak het nog goed, beloof het je! x

[Ik]
Haha, geen probleem. Daar hou ik je aan ! x

————

I can't do this anymore ft Niall Horan [onregelmatige updates]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu